cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

15.05.2010, 10:50

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Lele Maca kakvo spienje od 7 sum stanata, a sinoka Sara vo nikoe vreme zaspa, zaboraviv veke sto bese toa son, 3-4 dena po 3 saati spijam user posted image

clock-img

15.05.2010, 11:55

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Мене денес свеки ме разбуди ѕвонејки на врата. Дошла да ја види Јана.
Многу мразам кога првото утринско кафе во сабота не го поминувам само со мм гледајки документарец на National geografic ама ајде. Бидна денесuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

15.05.2010, 13:15

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

А јас па и се јавив на свеки да дојде, затоа што син и  е укочен и не може да стане од кревет, а јас по дождов не можам да одам со нина во аптека и да му купам апчиња и ви се верува дека ме одби. Ќе имала мајстори дома, не можела. user posted image Е ЌЕ ПУКНАМ. и со цел памет она ми кажува: оди купи му некоја маст и апчиња!!!! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.05.2010, 13:19

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Мене денес свеки ме разбуди ѕвонејки на врата. Дошла да ја види Јана.
Многу мразам кога првото утринско кафе во сабота не го поминувам само со мм гледајки документарец на National geografic ама ајде. Бидна денесuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

А јас па и се јавив на свеки да дојде, затоа што син и  е укочен и не може да стане од кревет, а јас по дождов не можам да одам со нина во аптека и да му купам апчиња и ви се верува дека ме одби. Ќе имала мајстори дома, не можела. user posted image Е ЌЕ ПУКНАМ. и со цел памет она ми кажува: оди купи му некоја маст и апчиња!!!! 

Ова би значело тогаш кога не ти треба и не сакаш да дојде тука е! А тогаш кога ти треба ја нема! user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 15.5.2010 13:20:11 >

And this is my beautiful life ...

clock-img

15.05.2010, 13:22

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Точно така!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.05.2010, 13:33

clock-img

nadica

pencil-img

4381

абе свекриви user posted image user posted image user posted image
жал ми е што и на двете ви го упропастиле денот user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.05.2010, 13:40

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ах леле свекрвиuser posted image user posted image user posted image гледам на Тања и на Маца25 денес свекрвите ве подналутиле малкуuser posted image
другите како сте,како го поминувате овој доздлив ден....мене нерва ме фака од дождот како затвореник дома а имав еден куп планови али ми пропаднаа неможе да се шета по дожд

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

15.05.2010, 13:45

clock-img

nadica

pencil-img

4381

јас имам добра причина да учам неможам ништо друго да правам user posted image user posted image user posted image освен да се зазборувам со вас user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.05.2010, 14:04

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image ne e loso i toa e nestouser posted image user posted image user posted image i jas isto nema sto drugo da pravam denes cel den ke se druzime

clock-img

15.05.2010, 14:23

clock-img

antonie

pencil-img

132

epa i jas deneska sum slobodna i ke vi se pridruzam.inaku sum nova, vcera se zacleniv

clock-img

15.05.2010, 14:29

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Dobredojde antonie user posted image user posted image user posted image user posted image mozes da ni se pretstavis ovde ako sakas KLIK

clock-img

15.05.2010, 14:32

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Zenicki kako e vremeto kaj vas? Ovde e nikakvo, namurteni, veter ima i toa mnogu i zarosuva od vreme na vreme... Ke se opravi li do podocna kojznae? imav planirano da odam kaj baba mi no na takvo ludo vreme so Sara nikade ne mozam da odam.

clock-img

15.05.2010, 14:40

clock-img

melody

pencil-img

743

Eve ovde e super toplo vo Antalya od nekoi 35 stepeni, pirka malku veterce ,a od dozd ni traga ni glas.

clock-img

15.05.2010, 14:50

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

добредојде Антоние баш супер што ќе си се дружиме.....а времето Росана и овде кај нас никакво цело време врне,дува ветер абре заникаде........ах Мелоди кај вас баш убаво значи 35 степени супер обожавам топло......да ти дојдеме на гостиuser posted image user posted image user posted image да уживаме таму а не тука цел ден како во затвор,ич несакам дозд ме прави нервозна.......

clock-img

15.05.2010, 15:00

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

хехехехеех џабе се жалам дождот престанал,сега спремна со чадорот да одам до продавница изглегувам надвор дожд немаuser posted image user posted image user posted image престанал а јас пукнав туфкајкиuser posted image user posted image user posted image user posted image ех што сум

clock-img

15.05.2010, 15:14

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Tuka vremeto e super samo sto se vrativme od setanje

Биди тоа што си

clock-img

15.05.2010, 15:18

clock-img

melody

pencil-img

743

Ajde koj saka da dojde na gosti  kaj mene dobredojde i torta ke vi napravamuser posted image

clock-img

15.05.2010, 15:21

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

melody vo koj del na Antalija si

Биди тоа што си

clock-img

15.05.2010, 15:23

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

Ajde koj saka da dojde na gosti  kaj mene dobredojde i torta ke vi napravamuser posted image

mmmmmmm i torta ke ima a?superrrrrrrr eh da mozev vednas ke dojdevuser posted image

clock-img

15.05.2010, 15:56

clock-img

melody

pencil-img

743

pa jas sum na 30 km od Antalya,a na 15 km od hotelite Kremlin palace,Mardan palace, Venecija.Neznam dali si bila pa zatoa ova objasnuvanjeuser posted image Malku poveke sum vo pustelija prvoto selo e na 7 km od mene ama kade sto ziveam e prekrasno.Po miren zivot nikogas ne sum vodela i sega za sega mi odgovara zatoa sto i kerka mi raste vo mirna i cista okolina.user posted image

clock-img

16.05.2010, 21:36

clock-img

viki.petar

pencil-img

2

user posted image jovanka te molam kazi mi kako se odviknavte od cicanjeto, posto i jas go imam istiot problem...

clock-img

16.05.2010, 22:18

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Штамааааааааааааааааааа...
луѓе има ли некој на форумовuser posted image или да идам да си легнувам.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

16.05.2010, 22:22

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

Штамааааааааааааааааааа...
луѓе има ли некој на форумовuser posted image или да идам да си легнувам.

Рипче тука сум јас..... што правиш? Како помина викендов?

clock-img

16.05.2010, 22:26

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме и мене ама надица уште не спие па јас подоцна повеќе ќе ве дружам

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

16.05.2010, 22:28

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

еве ме и мене ама надица уште не спие па јас подоцна повеќе ќе ве дружам

Надица е ноќна птица, така знае мајка ми да каже user posted image Ајде убави сништа Надица.. ти праќаме сонче, а мама твоја нека не дружи на РР!

< Поракaта ја уредил Julie -- 16.5.2010 22:29:08 >

Последни статии

article-img