за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И јас сум тука. Преведувам некои текстови ама време ми е за пауза. Ајде кажете некој трач
16.05.2010, 22:40
Maca25
7558
тука сум и јас. ја легнав нина па сега имам време за муабети и трачеви. што има ново?
16.05.2010, 22:42
Julie1
2354
Тања, и јас работам на изгледот на новите рубрики на Рингераја! И кај мене е време на пауза
Еве еден голем трач , фатено од еден новинар
16.05.2010, 22:48
Тања РР
2029
Јулие да не не тужат за клевета а?
16.05.2010, 22:49
Julie1
2354
Хахахаха, можеби ајде прочитајте го трачов и го тргам
16.05.2010, 23:38
Rossana
1239
Zdravo zenicki kako ste mi? Gledam dobro se zabavuvate so Gluevski Jas denes cel den bev kaj baba i sega samo sto si dojdov i pravo na rr da vidam sto ima novo. Dobro veli mm deka sum se pretvorila vo zavisnik, se otkaciv od cigarite a se zakaciv na rr Sto ima novo?
16.05.2010, 23:43
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Zdravo zenicki kako ste mi? Gledam dobro se zabavuvate so Gluevski Jas denes cel den bev kaj baba i sega samo sto si dojdov i pravo na rr da vidam sto ima novo. Dobro veli mm deka sum se pretvorila vo zavisnik, se otkaciv od cigarite a se zakaciv na rr Sto ima novo?
Росана драга, маж ти треба да е среќен што сега имаш позитивна зависност
Ново е што имаме нова тема за трачарење, Рингераја расте постојано и ќе има се повеќе трачарења.... А и мажите ќе ни се придуржат во трач муабети сигурно
16.05.2010, 23:50
Rossana
1239
Sega ja vidov novata tema. Bravo Julie
16.05.2010, 23:56
Bitolcanka
2461
Како сте девојки/женички? Еве ме и мене на муабетче - ми фалевте мнооооогу
17.05.2010, 00:01
Rossana
1239
Kako si Bitolcanke
17.05.2010, 00:01
Bitolcanka
2461
Денес денот ми помина со гости и јадење Беше дојдена 1 пријателка на мајка ми со снаата. Пред 1 недела правеше свадба за синот, па ни' носеше торта. И мајка ми имаше правено торта со ресана - пробав од двете - се препукав, а на диета сум Моите беа на гости, јас си го викнав либето, се зезавме, замина - миев садови, местев кревети и сега со вас. Само што стигнаа моите - толку од уживанцијата - сама Вие што ќе се пофалите/пожалите?
17.05.2010, 00:31
Bitolcanka
2461
Палешке среќна крштевка на ќеркичката уште еднаш, тука на РР. Како поминавте? Беше весело? Се напивте малку? Мирно беше девојчето?
17.05.2010, 00:40
Bogdancanka
5422
јас што да се фалам чекав да дојдам на ред за пред ком мажле си заседна сега отиде да касне малку јас користам гужва
17.05.2010, 00:43
Bitolcanka
2461
Ако, мора малку одмор. За некој одмор од компјутер и нет, за некој на компјутер-нет Кој како ќе си ја нареди, нели? Јас ќе поседам повеќе, го чувствувам многу стомакот - во никој случај нема да можам да заспијам и ако легнам... Кој ми е крив, никој не ме тераше да пробам од секоја торта - ама око ненаситно - што ќе правиш
17.05.2010, 00:45
Rossana
1239
Lele Bitolcankeee mi se prejade blago, deka da odam vo nikoe vreme da baram otvorena prodavnica
17.05.2010, 00:47
Bogdancanka
5422
само на бензинска најблизу треба да ти е
17.05.2010, 00:49
Rossana
1239
Da ama kolata ni e kaj baba mi, tamu ostana sinoka nesakase da zapali, maler neviden so taxi si dojdovme
17.05.2010, 00:52
Bitolcanka
2461
Пријателке ако немаш ништо благо при рака свари си какао во замена - ќе си ја задоволиш потребата, сигурна сум
17.05.2010, 00:54
Rossana
1239
Dobiv druga idea. Ke si napravam salata iako ne e blago, jas brgu ja menuvam zelbata za hrana, no zatoa pak ovie dve tri nedeli jadam kako cel zivot nisto da ne sum apnala i se za mene se faka mm ke me ubie
17.05.2010, 01:05
Bitolcanka
2461
Да, одлична идеја Салатичка + чаша ракиичка - екстра расположение. Јас еднаш се напив 2 чаши ракија со салата - првпат во животот - лани за Велигден (како и останатите од друштвото) и не знаев кај терам Но не беше само ракијата, потоа испив и 2 чаши вино и толку ми требаше. Другите гајле немаа, но јас како најмала во друштвото и ненавикната на алкохол (посебно ракија) не крепев како тие што секојдневно конзумираа. Од тогаш капка ракија в уста немам ставено.
17.05.2010, 01:08
Rossana
1239
ma kakva rakija Sara koga ke se probudi auuu i dupka pijan da si ke otreznis
17.05.2010, 01:14
Bitolcanka
2461
Се зезав, не ме сфаќај сериозно. Тоа беше луд предлог за експресно потигање на расположение и разбивање монотонија. Во дадени моменти помага Ништо не е поблаго од малите сонциња - шеќерчиња за Сара.
17.05.2010, 01:19
Rossana
1239
Hehe znam deka se zezase, no veruvaj deka koga e gladna, a osobeno koga stanuva od son i e gladna, cela kuka lete vo vozduh, pa i neznam kakov son da imas, pa i neznam kolku da si pijan odma na noze ke si. Sveki dodeka da se navikne deka deteto place za hrana tuku trcase vo soba
17.05.2010, 01:23
Bitolcanka
2461
Да, баш така. Детето те отрезнува. Што повеќе ќе те насмее, расположи, ако не тоа срценце - најмилото кое дава толку радост, толку милина, надеж ...
17.05.2010, 08:42
Bogdancanka
5422
здраво Палешка како си денес ајде да се напиеме по едно кафе во барот