ИЗВОРНА ПОРАКА: melody
Eve me i mene tuka Bitolcanke .Kako si kako si go pomina denot
Па добро сум, сум била и подобро... Можеби од времето малку, можеби од некои свежи информации/новости, не знам. Од сабајле снема нет изненадно, ми се исклучија и компјутерот и тв (снема струја секаде, најверојатно поради времето). Цел ден бев излезена, со колешка на слатка, фотокопирав некои материјали, па кај Тереза малку (и за роденденот и така да се видиме), немав одено одамна - инаку се дружиме од средно
Ок ми беше денот, се' до пред кратко време... Компјутерот одвај ми се пушти, па интернетот ме зафркаваше - многу кочи - одвај проверив mail. Дечко ми ме извести - неговиот поранешен другар добил син (дознал од некој вечерва). Од таа вест некако многу ми опадна расположението. И на крај - видов порака - mail од 1 асистентка што ме разочара. Една недела го чекам менторот "да се ослободи" за да одам на консултации за магистерскиот труд... Ти како си? Како е кај тебе? Пофали се/пожали се, да не давам веќе јас
Другите како сте? Како го тепате времето? Како го поминавте денешниот ден? Тука беше свежо, облачно, без сонце ...