cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

17.05.2010, 22:28

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

super steuser posted image user posted image user posted image  
jas sakam da naučim malko makedonski ali ne ide i ne ide, a sve što sam naučila i što luge (ljudi?) mi uvjek kažu ke bide, ke bideuser posted image

clock-img

17.05.2010, 22:33

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

Eve me i mene tuka Bitolcankeuser posted image .Kako si kako si go pomina denot

Па добро сум, сум била и подобро... Можеби од времето малку, можеби од некои свежи информации/новости, не знам. Од сабајле снема нет изненадно, ми се исклучија и компјутерот и тв (снема струја секаде, најверојатно поради времето). Цел ден бев излезена, со колешка на слатка, фотокопирав некои материјали, па кај Тереза малку (и за роденденот и така да се видиме), немав одено одамна - инаку се дружиме од средно user posted image Ок ми беше денот, се' до пред кратко време... Компјутерот одвај ми се пушти, па интернетот ме зафркаваше - многу кочи - одвај проверив mail. Дечко ми ме извести - неговиот поранешен другар добил син (дознал од некој вечерва). Од таа вест некако многу ми опадна расположението. И на крај - видов порака - mail од 1 асистентка што ме разочара. Една недела го чекам менторот "да се ослободи" за да одам на консултации за магистерскиот труд... Ти како си? Како е кај тебе? Пофали се/пожали се, да не давам веќе јас user posted image Другите како сте? Како го тепате времето? Како го поминавте денешниот ден? Тука беше свежо, облачно, без сонце ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

17.05.2010, 22:43

clock-img

melody

pencil-img

743

Pa sto da se falam ili zalam neznam veke...Denot mi pocna vo 5 sabajle,okolu 9 otidov na pojadok so kerka mi, a maz mi sloboden denes bese pa go ostaviv da si pospie.Posle perenje alista, postelnina sto pati se simnav i se kaciv po skali,pa go cistev stanot pa na vecera i banjanje ,zaspivanje i sega sum utepana kako nikoj...Lele citam sto sum napisala koj vozbudliv den mi bil denesuser posted image
Vremeto e tuka super, soncevo okolu 35 stepeni edvaj cekam onaka ubavo da zatopli i na plaza malku da se posuncam i pobanjam

clock-img

17.05.2010, 22:45

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Другите како сте? Како го тепате времето? Како го поминавте денешниот ден? Тука беше свежо, облачно, без сонце ...

Jas sum ok ali bilo je i boljih dana. Ti posakuvam deka uskoro dočekaš mentorot i završiš magisterskiot trud. Jas sum ove godine završila doktorat i sutra ke bide promocija i oficijelno budem dr. agnesuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 22:46

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Vremeto e tuka super, soncevo okolu 35 stepeni edvaj cekam onaka ubavo da zatopli i na plaza malku da se posuncam i pobanjam

Zaista, kod nas ima samo 16 stepeniuser posted image

clock-img

17.05.2010, 22:47

clock-img

melody

pencil-img

743

Aaa cestito dr. Agnesuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 22:48

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

денес мене денот ми помина на ниваuser posted image user posted image user posted image многу бев вредна бев до кај моите божем на кафе,ама кога стигнав веќе беа спремни за на нива инаку они си се земјоделци и ајде отидов да помогнам малку........али искрено се смрзнавме не да дуваше ветер бричеше...се прибравме направивме супа со мама и брат ми па каснавме малку и супер ми беше цел ден со моите...се прибрав пред два часа......сега уште една топла када ми фали и ќе бидам комплетuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

17.05.2010, 22:48

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Aaa cestito dr. Agnesuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, hvalauser posted image

clock-img

17.05.2010, 22:49

clock-img

melody

pencil-img

743

Pa ovde Antalija e juni, juli ocekuvame i 50 stepeniuser posted image

clock-img

17.05.2010, 22:49

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

user posted image user posted image user posted image Полека, полека ќе учиш повеќе, ќе напредуваш. Најважна е желбата за учење user posted image
Блазе тебе melody, кај вас е сончево - за бањање, тука се намалија температурите овие дена user posted image Ех што би дала да сум сега на твое место, во Турција, надвор од Мкд - нова средина, нова клима, промена - уживање. Еднаш бев во Турција, во гратчето Ерегли, прекрасно си поминав, кратко, но незаборавно - 5 дена таму и 1 ден во Истанбул. Долго време после тоа во мислите ми беше Турција - преубава земја user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

17.05.2010, 22:50

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

cestitki dr.Anes user posted image user posted image user posted image utre ke cekame vo barot da proslavime mila

clock-img

17.05.2010, 22:51

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Pa ovde Antalija e juni, juli ocekuvame i 50 stepeniuser posted image

samo za tamu sum, mozam da izdrzam zesko ladno neeeeee  uf uf samo za tamu sum da mi se stoplat koskitauser posted image

clock-img

17.05.2010, 22:52

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

и супер ми беше цел ден со моите...

user posted image   zaista ubavo i meni je tako ljepo kad sam cel den so moja familijauser posted image

clock-img

17.05.2010, 22:52

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

i jas sakam user posted image user posted image user posted image Ovde vremeto uste e nikakvo, jas okluciv grealka se smrznav, oblecena sum kako da e sred zimauser posted image user posted image user posted image

Дечко ми ме извести - неговиот поранешен другар добил син (дознал од некој вечерва). Од таа вест некако многу ми опадна расположението. И на крај - видов порака - mail од 1 асистентка што ме разочара. Една недела го чекам менторот "да се ослободи" за да одам на консултации за магистерскиот труд...

user posted image ne se nerviraj mila
eve malku blago za site ima po edno.
user posted image

clock-img

17.05.2010, 22:54

clock-img

melody

pencil-img

743

Znam Bitolcanke i jas koga bev prv pat ovde rekov mozam da ziveam ali veruvaj Antalija ne bi ja zamenila ni so sto Istanbuliuser posted image ,a maz mi e druga prikazna si go obozava rodniot grad i sekogas vika ah Istanbul ,Istanbul....user posted image

clock-img

17.05.2010, 22:55

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Jas sum ove godine završila doktorat i sutra ke bide promocija i oficijelno budem dr. agnesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitam Agnes user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Другите како сте? Како го тепате времето? Како го поминавте денешниот ден? Тука беше свежо, облачно, без сонце ...

Jas sum ok ali bilo je i boljih dana. Ti posakuvam deka uskoro dočekaš mentorot i završiš magisterskiot trud. Jas sum ove godine završila doktorat i sutra ke bide promocija i oficijelno budem dr. agnesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Фала ти agnes77 user posted image user posted image user posted image Од твоја уста во Божји уши. user posted image user posted image user posted image за тебе за докторскиот труд. Значи утре ќе те промовираат во доктори на науки. Ќе станеш официјално д-р user posted image Секоја чест user posted image user posted image user posted image Јас не планирам да одам дотаму - д-р, засега доволно ми е и ова. Кога би била на магистерски/докторски студии во Мкд би сфатила за што зборувам... Но, никогаш не се знае. Не знаеме каде ќе не' одведе животот. Ќе покаже времето.

clock-img

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ah Rossana zasto pravis taka kaj ke baram sega jas blagouser posted image user posted image user posted image Milkata euser posted image mmmmmmmm ama okolu nas site prodavnici se zatvoreni user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 22:57

clock-img

melody

pencil-img

743

More Bogdancanke neznaes kako e veruvaj.I jas vikav 50 stepeni super koski da mi se stoplat ,a tie ne se stoplija se stopijauser posted image

clock-img

17.05.2010, 23:01

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image user posted image lele Melody ama si me iznasmeala.....more neka mi se stopat samo da mi bide ok obozavam toplo za ladno sum brrrr eve denes sum cel den naoblecena kako sto godisna baba cel den mi e ladno dobro i vremevo ne e ok ali za mene denes kako da e sred zimauser posted image user posted image user posted image mazle me zeza i kapa i sal da stavamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 23:01

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

user posted image

Честитки и од мене пријателке user posted image user posted image user posted image Сигурно сопругот се гордее со тебе. Во која област ти е докторатот?
Росана, фала срц за чоколадата Милка, успеа да ме расположиш малку user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Богданчанке и јас сум само за во топли краишта и подалеку од менталитетот на Македонците. Можеби не за долго, но за одмор извесно време - да. Кога би имала време и можност често би патувала...

clock-img

17.05.2010, 23:04

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Женски ај дајте некој предлог за подарок за роденден на 6 годишно детенце. Утре му е роденден на внучето од сестра му на дечко ми (идната золва user posted image ). Поканети сме, не знам што да му купам. Ќе го слави роденденот во игротека.

clock-img

17.05.2010, 23:05

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Фала ти agnes77 user posted image user posted image user posted image Од твоја уста во Божји уши. user posted image user posted image user posted image за тебе за докторскиот труд. Значи утре ќе те промовираат во доктори на науки. Ќе станеш официјално д-р user posted image Секоја чест user posted image user posted image user posted image Јас не планирам да одам дотаму - д-р, засега доволно ми е и ова. Кога би била на магистерски/докторски студии во Мкд би сфатила за што зборувам... Но, никогаш не се знае. Не знаеме каде ќе не'' одведе животот. Ќе покаже времето.

da da utre ke bide promocijauser posted image  
ali ja ti posakuvam sreka i ljubov i puno dece, pa ako prije imena stoji mag. ili  dr. ne e važnouser posted image

PS likovni odgoj

< Поракaта ја уредил agnes77 -- 17.5.2010 23:08:07 >

clock-img

17.05.2010, 23:08

clock-img

melody

pencil-img

743

Aj vidi dali po prodavnicite za igracki kaj nas imaat Tombola.Super zanimacija e i za mladi i stari veruvaj i sigurno ke se zainteresira deteto za igrata.

clock-img

17.05.2010, 23:08

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Женски ај дајте некој предлог за подарок за роденден на 6 годишно детенце. Утре му е роденден на внучето од сестра му на дечко ми (идната золва user posted image ). Поканети сме, не знам што да му купам. Ќе го слави роденденот во игротека.

Avtomobilce igracka ili nekoja plisena igracka. Za da kupis garderoba kojznae dali ke mu e tocna i dali ke im se dopadne, jas sekogas nosam igracki koga odam na rodenden na decinja user posted image

Последни статии

article-img