за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И ајде сега помагајте, утре треба да го одберам најубавиот парфем за роденденот на мојата љубов Предлагајте, советувајте... да биде најубав Навистина ми треба совет
Julie eve predlog provereno-najdobar, brat mi go koristi a i jas go koristev Samo ova e slika od STR8-MOITE a isto vakva opakovka e i STR8-SILVER mnooogu ubavo mirisa.
18.05.2010, 16:23
Bogdancanka
5422
Богданчанка, ја знаеш ли диетата со кекс? user posted image
ja znam
18.05.2010, 17:20
Bitolcanka
2461
Девојки само да ве поздравам - цел ден не сум прибрана дома. Сабајле на факултет, па шетав по поклон. Дома некој час одморив, ручав, сега да се спремам и пак излегувам. Да и' вратам некои книги на 1 колешка, па роденден сум кај славеничето Му купив енциклопедија за животни, комплет - маичка и пантолончиња (летни со јунак од цртаните филмови) и по 1 чоколадо за него и братчето. Се читаме вечер
18.05.2010, 17:39
Тања РР
2029
Е баш ми е мило што ти помогнав во изборот на подарок
18.05.2010, 21:08
Rossana
1239
Decata se kako vlazen cement, sto i da padne na niv ostava otpecatok... Ubavo kazano. Sega go vidov potpisot na Tanja
18.05.2010, 23:35
nadica
4381
леле каде ни беше темата за евровизија???????
18.05.2010, 23:37
Палешка РР
7505
Еве една, ама за претставникот наш личен симпатичен КЛИКНИ ТУКА
< Поракaта ја уредил Палешка -- 18.5.2010 23:38:53 >
18.05.2010, 23:44
Bogdancanka
5422
а кога е евровизијата јас врска немам Инаку како сте ми денес рингерајки?Како го поминавте денот? Еве јас за мене да ви кажам денес си бев цел ден во трк и плус учев јазик на две годишно дете среќа тука беше и малку поголемиот, што не ми беше јасно ми преведуваше Вечерва има да спијам џоа бебенце
18.05.2010, 23:44
nadica
4381
ја најдов таа за евровизијата фала сепак
18.05.2010, 23:51
Bitolcanka
2461
Добра вечер женски. Како сте? Еве ме и мене дома конечно- овие дена така ми тргна, слабо дома да се завртам? Што има старо/ново? Јас не сум во тек со настаните. Многу малку гледам ТВ. Кога е Евровизија?
19.05.2010, 16:17
amelbebe
1105
Julie kazi ni kako e decko ti
19.05.2010, 18:29
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Е баш ми е мило што ти помогнав во изборот на подарок
Да, навистина ми помогна. Одлична идеја ми даде, thanks a lot Ќе видиме дали му се допадна
19.05.2010, 19:09
Палешка РР
7505
Седнав и ве чекам за муабет
19.05.2010, 19:17
Тања РР
2029
Tука сум и јас Палешка. Многу сум нервозна, лута сум му на животот. Се прашувам зошто мора да живеам во ДРАМА. Можно ли е секој ден да ми се случува по нешто што ќе ме расплаче, растажи, исплаши. Аман веќе, има ли крај!!?!!
19.05.2010, 19:25
Bitolcanka
2461
И јас сум тука. Обично секогаш сум за муабет, но повеќето повеќе дебатираат на различни теми, наместо да дојдат во ова наше бифе на чамче-муабет
Еве, повелете - кој е за кафе.
Тања што те мачи кажи ни, кога ќе ја кажеш маката ќе ти олесни. За тоа сме тука сите. И јас долго време бев во таков период - можам да претпоставам како ти е ...
19.05.2010, 19:29
amelbebe
1105
dajte edno kafe kakvi domakinki ste
19.05.2010, 19:33
penelopa
3419
Јас сум за свежо цеден сок и овошје
19.05.2010, 19:33
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Tука сум и јас Палешка. Многу сум нервозна, лута сум му на животот. Се прашувам зошто мора да живеам во ДРАМА. Можно ли е секој ден да ми се случува по нешто што ќе ме расплаче, растажи, исплаши. Аман веќе, има ли крај!!?!!
Има кај татко ми една многу точна реченица `Во животот не сакам драми, во драмите не го сакам животот` Сите, помалку или повеќе живееме во драма Тања, потполно те разбирам, но биди силна, да се надеваме на подобри денови...
19.05.2010, 19:36
amelbebe
1105
tanja kazi si ja makata da ti olesni na dusichkata site sme ovde za da si olesnime eden na drug bar ja taka mislam
19.05.2010, 19:39
Bitolcanka
2461
Амелбебе како да ти ги прочитав мислите - понудив пред да кажеш
Пенелопа еве специјално за тебе и
Повелете и сите други кои сте за сокче.
Јас ќе се напијам кафенце. Ќе одев кај дечко ми, но не е станат од спиење, а од 20:30 си иди татко му, нема да е сам. Ќе се подружам со вас
19.05.2010, 19:43
penelopa
3419
Фала ...одма земам од јаготките и сокчето
19.05.2010, 19:46
amelbebe
1105
fala bitolcanke za kafeto
19.05.2010, 19:47
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Има кај татко ми една многу точна реченица `Во животот не сакам драми, во драмите не го сакам животот` Сите, помалку или повеќе живееме во драма Тања, потполно те разбирам, но биди силна, да се надеваме на подобри денови...
Прекрасно кажано!
Детето ми е млитаво, има препорака да го носиме на физикална а тие од таму велат „дојдете после празниците, кога сте чекале до сега ќе почекате уште малку“ , последните денови немам доволно млеко, цело време прстето и е во уста, ми се чини дека има некој чуден здив во уста, ја носам денес кај педијатарот а она ми вели „ да ве пратам на МАНУ да проверат?“, на брат ми детето (2 месеца) денес му дадоа апаратче за вратот бидејки само на една страна лежи, му се искрив главчето скроз..... кола сакавме со мм да купиме, два месеца се нешто излегува, никако да се среди.... и како шлаг на се мене палецот на десната нога ми собира гној и морам да одам на хирургија да ми го вадат ноктот
19.05.2010, 19:52
amelbebe
1105
aman bre takov e nasiov zivot,jas cel mesec i polovina mu gi cekam na Amel kondurcinjata od slavej ,a nesmee drugi da nosi za da mu kupam,sekoja nedela odlagaat za slednata
19.05.2010, 19:52
Палешка РР
7505
Како по Марфиев закон
Ќе кажам само, НЕКА БИДЕ СЕ` СО ПОМИН, а палецот пробај да го ставиш во топла ракија, јас така пред месец дена се спасив да не ми ги извадат ноктот.