cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

18.05.2010, 16:13

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

И ајде сега помагајте, утре треба да го одберам најубавиот парфем за роденденот на мојата љубов user posted image user posted image user posted image Предлагајте, советувајте... да биде најубав user posted image user posted image user posted image user posted image Навистина ми треба совет

user posted image

Julie eve predlog
provereno-najdobar, brat mi go koristi a i jas go koristevuser posted image user posted image Samo ova e slika od STR8-MOITE a isto vakva opakovka e i STR8-SILVER mnooogu ubavo mirisa. user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 16:23

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Богданчанка, ја знаеш ли диетата со кекс? user posted image

ja znamuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

18.05.2010, 17:20

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Девојки само да ве поздравам - цел ден не сум прибрана дома. Сабајле на факултет, па шетав по поклон. Дома некој час одморив, ручав, сега да се спремам и пак излегувам. Да и' вратам некои книги на 1 колешка, па роденден сум кај славеничето user posted image Му купив енциклопедија за животни, комплет - маичка и пантолончиња (летни со јунак од цртаните филмови) и по 1 чоколадо за него и братчето. Се читаме вечер user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

18.05.2010, 17:39

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Е баш ми е мило што ти помогнав во изборот на подарокuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

18.05.2010, 21:08

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Decata se kako vlazen cement, sto i da padne na niv ostava otpecatok... Ubavo kazano. Sega go vidov potpisot na Tanja

clock-img

18.05.2010, 23:35

clock-img

nadica

pencil-img

4381

леле каде ни беше темата за евровизија???????

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

18.05.2010, 23:37

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Еве една, ама за претставникот наш личен симпатичен user posted image КЛИКНИ ТУКА

< Поракaта ја уредил Палешка -- 18.5.2010 23:38:53 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

18.05.2010, 23:44

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

а кога е евровизијатаuser posted image јас врска немамuser posted image
Инаку како сте ми денес рингерајки?Како го поминавте денот?
Еве јас за мене да ви кажам денес си бев цел ден во трк и плус учев јазик на две годишно детеuser posted image user posted image user posted image среќа тука беше и малку поголемиот, што не ми беше јасно ми преведувашеuser posted image Вечерва има да спијам џоа бебенцеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

18.05.2010, 23:44

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ја најдов таа за евровизијата фала сепакuser posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

18.05.2010, 23:51

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Добра вечер женски. Како сте? Еве ме и мене дома конечно- овие дена така ми тргна, слабо дома да се завртам? user posted image Што има старо/ново? Јас не сум во тек со настаните. Многу малку гледам ТВ. Кога е Евровизија?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

19.05.2010, 16:17

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

Julie kazi ni kako e decko tiuser posted image

clock-img

19.05.2010, 18:29

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Е баш ми е мило што ти помогнав во изборот на подарокuser posted image

Да, навистина ми помогна. Одлична идеја ми даде, thanks a lot user posted image Ќе видиме дали му се допадна user posted image

clock-img

19.05.2010, 19:09

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Седнав и ве чекам за муабет user posted image

clock-img

19.05.2010, 19:17

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Tука сум и јас Палешка.
Многу сум нервозна, лута сум му на животот. Се прашувам зошто мора да живеам во ДРАМА. Можно ли е секој ден да ми се случува по нешто што ќе ме расплаче, растажи, исплаши. Аман веќе, има ли крај!!?!!

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

19.05.2010, 19:25

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

И јас сум тука. Обично секогаш сум за муабет, но повеќето повеќе дебатираат на различни теми, наместо да дојдат во ова наше бифе на чамче-муабет user posted image

Еве, повелете - кој е за кафе.

user posted image

Тања што те мачи кажи ни, кога ќе ја кажеш маката ќе ти олесни. За тоа сме тука сите. И јас долго време бев во таков период - можам да претпоставам како ти е ...

clock-img

19.05.2010, 19:29

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

dajte edno kafe kakvi domakinki ste

clock-img

19.05.2010, 19:33

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Јас сум за свежо цеден сок и овошје user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

19.05.2010, 19:33

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Tука сум и јас Палешка.
Многу сум нервозна, лута сум му на животот. Се прашувам зошто мора да живеам во ДРАМА. Можно ли е секој ден да ми се случува по нешто што ќе ме расплаче, растажи, исплаши. Аман веќе, има ли крај!!?!!

Има кај татко ми една многу точна реченица `Во животот не сакам драми, во драмите не го сакам животот`
Сите, помалку или повеќе живееме во драма Тања, потполно те разбирам, но биди силна, да се надеваме на подобри денови...

clock-img

19.05.2010, 19:36

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

tanja kazi si ja makata da ti olesni na dusichkata site sme ovde za da si olesnime eden na drug bar ja taka mislamuser posted image

clock-img

19.05.2010, 19:39

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Амелбебе како да ти ги прочитав мислите - понудив пред да кажеш user posted image

Пенелопа еве специјално за тебе и user posted image

user posted image

Повелете и сите други кои сте за сокче.

Јас ќе се напијам кафенце. Ќе одев кај дечко ми, но не е станат од спиење, а од 20:30 си иди татко му, нема да е сам. Ќе се подружам со вас user posted image

clock-img

19.05.2010, 19:43

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Фала ...одма земам од јаготките и сокчетоuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

19.05.2010, 19:46

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

fala bitolcanke za kafetouser posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 19:47

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Има кај татко ми една многу точна реченица `Во животот не сакам драми, во драмите не го сакам животот`
Сите, помалку или повеќе живееме во драма Тања, потполно те разбирам, но биди силна, да се надеваме на подобри денови...

Прекрасно кажано!

Детето ми е млитаво, има препорака да го носиме на физикална а тие од таму велат „дојдете после празниците, кога сте чекале до сега ќе почекате уште малку“user posted image , последните денови немам доволно млеко, цело време прстето и е во уста, ми се чини дека има некој чуден здив во уста, ја носам денес кај педијатарот а она ми вели „ да ве пратам на МАНУ да проверат?“, на брат ми детето (2 месеца) денес му дадоа апаратче за вратот бидејки само на една страна лежи, му се искрив главчето скроз..... кола сакавме со мм да купиме, два месеца се нешто излегува, никако да се среди.... и како шлаг на се мене палецот на десната нога ми собира гној и морам да одам на хирургија да ми го вадат ноктот
user posted image

clock-img

19.05.2010, 19:52

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

aman bre takov e nasiov zivot,jas cel mesec i polovina mu gi cekam na Amel kondurcinjata od slavej ,a nesmee drugi da nosi za da mu kupam,sekoja nedela odlagaat za slednatauser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 19:52

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Како по Марфиев закон user posted image

Ќе кажам само, НЕКА БИДЕ СЕ` СО ПОМИН, а палецот пробај да го ставиш во топла ракија, јас така пред месец дена се спасив да не ми ги извадат ноктот.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img