за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Леле Тања, навистина во лош период си. И кај мене обично така оди - или се' тргнува на добро или се на лошо. Но како велат - После дождот изгрева сонце. Биди оптимистка, верувај, ќе помине и ова , ќе ги пребродите маките. Мораме да бидеме трпеливи, издржливи и да знаеме да го гледаме доброто и позитивното и во најтемните моменти. Ти посакувам наскоро се' да се среди. Здравјето е најважно, останатото може да почека
19.05.2010, 19:57
Тања РР
2029
Мене цел живот ми се покорува на Марфиевите закони
19.05.2010, 19:59
Палешка РР
7505
Ќе заборавев ОВДЕ сме дискутирале за здивот на бебето
19.05.2010, 20:05
Bitolcanka
2461
Знам дека тешко е во болка човек да се утеши и разведри, но знај дека РР е секогаш со тебе и можеш да се потпреш на нас-пријателките во секој миг (преку пост, пп, секако). И мене во такви моменти ми изгледа како да ми се срушил светот - не гледам никаква светлина во тунелот, но многу е полесно кога имаш некој до себе (сопругот, блиските од семејството, најмилите, - најмилото). Издржи пријателке, силна си, можеш
19.05.2010, 20:20
amelbebe
1105
Tanja ja procitav temata za zdivot ama ne e toa toa,Amel koga imase 7 meseci imase cuden zdiv maticnata mi rece deka e dehidrirano sepak e ova moe iskustvo ne mora da znaci deka e taka ama proveri si ja ti vo manu
19.05.2010, 20:21
Тања РР
2029
Фала ви мили за убавите зборови Јас знам дека Господ има план за мене и дека се што ми се случува се случува со причина
19.05.2010, 20:30
Bitolcanka
2461
За секој Господ има план, а посебно за добрите луѓе. На сите ќе ни' дојдат 5-те минути, само треба да бидеме трпеливи. да ти даде сила, мила.
П.С. Знаеш дека не сум мајка, не можам да те советувам за бебенцето - консултирај се со мајка ти или некоја повозрасна особа која има поголемо детенце.
19.05.2010, 21:09
Rossana
1239
E toaa ne moze da bide ckckckck samo jas i malinka sme online. Zencinja kaj otidovte? gledate Shekerezad?
19.05.2010, 21:24
Bogdancanka
5422
еве ме и мене и јас сум тука
19.05.2010, 21:28
jovanka
1745
I ja ske ve druzam samo sto se vkluciv cel den ne sednav ama zatoa tuka ste mi vie za malku odmor
19.05.2010, 21:31
melody
743
Eve me i mene tuka.Samo sto ja zaspav kerka mi i da zdivnam so Ruffles i Gazoza i normalno rr
19.05.2010, 21:34
Bogdancanka
5422
уф и јас цел ден не сум седнала,денес сум од 7 часот сум излезена и еве конечно да се приберам да седнам.......сабајле бевме со другарками заедно на гинеколог за Валандово,од таму неа ја пратија за Гевгелија па од таму правец за Гевгелија.......и нормално по болници се знае има да се изначекаш пред секоја врата....само што завршивме таму се јави мажле кај мама бил ајде од таму правец кај мајка ми.....само што се прибрав имав работа на магацинот ајде и таму да завршам и веќе толку немам сила цел ден ми беше турбо....сега само ми фали топла када и има да спијам џоа бебенце
19.05.2010, 21:37
Rossana
1239
Vo eden moment koga otidov na " aktivni korisnici" samo jas i malinka bevme. Bogdancanka se odmori li ti od vcerasniot zabaven den? Uste eden rastrcan den si imala Ako ako podobro ke spies
19.05.2010, 21:39
Bogdancanka
5422
да да има да спијам како бебе ај што сум изморена тоа не е ништо али за белја денес и добив утре има да бидам нервозна како кучка има да ми смета се околу мене,тешко на мажле
19.05.2010, 22:30
topce
523
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
.... и како шлаг на се мене палецот на десната нога ми собира гној и морам да одам на хирургија да ми го вадат ноктот
мене ми е навистина жал за сите неубави нешта кои ви се случуваат меѓутоа прабаба ми велеше, кога доаѓа лошото отвори му ја врата ширум за да влезе и да си замине.јас сакав да ти кажам дека и јас го имав твојот проблем и мене ми го оперираа прстот на десната нога ама тоа е бидејќи мораше.незнам каква е ситуацијата кај тебе меѓутоа погрешно е ставање на ракија и слично. мене од пластична хирургија ми дадоа прво бетадински бањи на прстот да му правам за во случај да се повлече меѓутоа поради намален имунитет ми се појави баш на тоа место габа или бактерија и мораше да се интервенира хируршки. незнам дали си запознаена со цела процедура? ама еве на кратко. операцијата трае 20 минутки нема ни толку.арно ама ти ставаат три локални анестезии од кои едната мнооооооогу боли.3 дена не смееш ништо да правиш и си издрогирана со кетонали бидејќи кога ќе помине дејството на анестезијата мнооооогу боли.одиш на 1 преврска и таму ти го ослободуваат прстот, ако предходно не си пиена кетонал ништо работа.после пак дома и уште 3 дена лежиш.ако бидеш умна и не шеташ 6-7 дена и се придржуваш на упатствата на докторката за 7 дена си како нова, ако не незнам.жал ми е што морав вака описно да ти пишам и веројатно те исплашив ама мислам дека треба да знаеш што те чека.
19.05.2010, 22:33
topce
523
а да ќе заборавев, бетадинската бања се прави од млака вода накај топла, сол и бетадине, ама точната рецепта ако не ти ја дале можам да ја прашам
19.05.2010, 22:35
Палешка РР
7505
Леле и јас се исплашив воопшто не е погрешно ставање на ракија, еве јас избегнав зафат врз мојот напатен палец
20.05.2010, 01:32
Rossana
1239
Nema sansi da spijam, Sara se razbudi pred pola saat i sega se kikoti na cel slas vo krevetceto na edno zolto mece Im li nekoj online vo ovie docni casovi?
20.05.2010, 20:21
Julie1
2354
Драги само да ве поздравам и дури од сега идам да си легнам! Навистина имав тежок и напорен ден. Поздравче до сите
< Поракaта ја уредил Julie -- 20.5.2010 20:22:01 >
20.05.2010, 20:25
Тања РР
2029
Добра ти ноќ мила, одмори се ти, па од утре со нови сили во нови предизвици
20.05.2010, 20:33
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: topce
мене ми е навистина жал за сите неубави нешта кои ви се случуваат меѓутоа прабаба ми велеше, кога доаѓа лошото отвори му ја врата ширум за да влезе и да си замине.јас сакав да ти кажам дека и јас го имав твојот проблем и мене ми го оперираа прстот на десната нога ама тоа е бидејќи мораше.незнам каква е ситуацијата кај тебе меѓутоа погрешно е ставање на ракија и слично. мене од пластична хирургија ми дадоа прво бетадински бањи на прстот да му правам за во случај да се повлече меѓутоа поради намален имунитет ми се појави баш на тоа место габа или бактерија и мораше да се интервенира хируршки. незнам дали си запознаена со цела процедура? ама еве на кратко. операцијата трае 20 минутки нема ни толку.арно ама ти ставаат три локални анестезии од кои едната мнооооооогу боли.3 дена не смееш ништо да правиш и си издрогирана со кетонали бидејќи кога ќе помине дејството на анестезијата мнооооогу боли.одиш на 1 преврска и таму ти го ослободуваат прстот, ако предходно не си пиена кетонал ништо работа.после пак дома и уште 3 дена лежиш.ако бидеш умна и не шеташ 6-7 дена и се придржуваш на упатствата на докторката за 7 дена си како нова, ако не незнам.жал ми е што морав вака описно да ти пишам и веројатно те исплашив ама мислам дека треба да знаеш што те чека.
Фала ти топче за деталниот опис. Бев јас денес на лекар ама ми рекоа да пробам со испирање со бетадине и мачкање антибиотска маст па ќе видиме.
20.05.2010, 20:35
Bitolcanka
2461
Добра ноќ Јуле, сладок сон. Одмори убаво - утре е нов ден
20.05.2010, 20:39
Bitolcanka
2461
Ќе ти помине Тања, само биди потрпелива - одмарај колку што можеш и мачкај се со маста. Be cool, think pink & everything will be ok
20.05.2010, 20:48
nadica
4381
ах дури сега читам за тања и јас го имав истиот проблем на двата палци на нозете ама со бетадине и маст ми помогна и помина и сега не носи затворени чевли и патики подобро е со влечки и сандали
22.05.2010, 02:11
Rossana
1239
Zenski samo sto najdov edna prekrasna stranica, da ne vadam citati od nea eve razgledete ja KLIK TUKA