cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

19.05.2010, 19:54

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Леле Тања, навистина во лош период си. И кај мене обично така оди - или се' тргнува на добро или се на лошо. Но како велат - После дождот изгрева сонце. Биди оптимистка, верувај, ќе помине и ова , ќе ги пребродите маките. Мораме да бидеме трпеливи, издржливи и да знаеме да го гледаме доброто и позитивното и во најтемните моменти. Ти посакувам наскоро се' да се среди. Здравјето е најважно, останатото може да почека user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

19.05.2010, 19:57

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Мене цел живот ми се покорува на Марфиевите закони
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

19.05.2010, 19:59

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ќе заборавев ОВДЕ сме дискутирале за здивот на бебето user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

19.05.2010, 20:05

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Знам дека тешко е во болка човек да се утеши и разведри, но знај дека РР е секогаш со тебе и можеш да се потпреш на нас-пријателките во секој миг (преку пост, пп, секако). И мене во такви моменти ми изгледа како да ми се срушил светот - не гледам никаква светлина во тунелот, но многу е полесно кога имаш некој до себе (сопругот, блиските од семејството, најмилите, user posted image - најмилото). Издржи пријателке, силна си, можеш user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

19.05.2010, 20:20

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

Tanja ja procitav temata za zdivot ama ne e toa toa,Amel koga imase 7 meseci imase cuden zdiv maticnata mi rece deka e dehidrirano sepak e ova moe iskustvo ne mora da znaci deka e taka ama proveri si ja ti vo manu

clock-img

19.05.2010, 20:21

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Фала ви мили за убавите зборовиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Јас знам дека Господ има план за мене и дека се што ми се случува се случува со причинаuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

19.05.2010, 20:30

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

За секој Господ има план, а посебно за добрите луѓе. На сите ќе ни' дојдат 5-те минути, само треба да бидеме трпеливи. user posted image user posted image user posted image да ти даде сила, мила.

П.С. Знаеш дека не сум мајка, не можам да те советувам за бебенцето - консултирај се со мајка ти или некоја повозрасна особа која има поголемо детенце.

clock-img

19.05.2010, 21:09

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

E toaa ne moze da bide ckckckck samo jas i malinka sme online. Zencinja kaj otidovte? gledate Shekerezad?user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 21:24

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

еве ме и мене и јас сум тукаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

19.05.2010, 21:28

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

I ja ske ve druzam samo sto se vkluciv cel den ne sednav ama zatoa tuka ste mi vie za malku odmoruser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

19.05.2010, 21:31

clock-img

melody

pencil-img

743

Eve me i mene tuka.Samo sto ja zaspav kerka mi i da zdivnam so Ruffles i Gazozauser posted image i normalno rr

clock-img

19.05.2010, 21:34

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

уф и јас цел ден не сум седнала,денес сум од 7 часот сум излезена и еве конечно да се приберам да седнам.......сабајле бевме со другарками заедно на гинеколог за Валандово,од таму неа ја пратија за Гевгелија па од таму правец за Гевгелија.......и нормално по болници се знае има да се изначекаш пред секоја врата....само што завршивме таму се јави мажле кај мама бил ајде од таму правец кај мајка ми.....само што се прибрав имав работа на магацинот ајде и таму да завршам и веќе толку немам сила цел ден ми беше турбо....сега само ми фали топла када и има да спијам џоа бебенцеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 21:37

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Vo eden moment koga otidov na " aktivni korisnici" samo jas i malinka bevme. Bogdancanka se odmori li ti od vcerasniot zabaven den? Uste eden rastrcan den si imala user posted image user posted image user posted image Ako ako podobro ke spiesuser posted image

clock-img

19.05.2010, 21:39

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image user posted image да да има да спијам како бебеuser posted image user posted image user posted image user posted image ај што сум изморена тоа не е ништо али за белја денес и добивuser posted image утре има да бидам нервозна како кучкаuser posted image user posted image user posted image има да ми смета се околу мене,тешко на мажлеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 22:30

clock-img

topce

pencil-img

523

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

.... и како шлаг на се мене палецот на десната нога ми собира гној и морам да одам на хирургија да ми го вадат ноктот
user posted image

мене ми е навистина жал за сите неубави нешта кои ви се случуваат меѓутоа прабаба ми велеше, кога доаѓа лошото отвори му ја врата ширум за да влезе и да си замине.јас сакав да ти кажам дека и јас го имав твојот проблем и мене ми го оперираа прстот на десната нога ама тоа е бидејќи мораше.незнам каква е ситуацијата кај тебе меѓутоа погрешно е ставање на ракија и слично. мене од пластична хирургија ми дадоа прво бетадински бањи на прстот да му правам за во случај да се повлече меѓутоа поради намален имунитет ми се појави баш на тоа место габа или бактерија и мораше да се интервенира хируршки. незнам дали си запознаена со цела процедура?
ама еве на кратко. операцијата трае 20 минутки нема ни толку.арно ама ти ставаат три локални анестезии од кои едната мнооооооогу боли.3 дена не смееш ништо да правиш и си издрогирана со кетонали бидејќи кога ќе помине дејството на анестезијата мнооооогу боли.одиш на 1 преврска и таму ти го ослободуваат прстот, ако предходно не си пиена кетонал ништо работа.после пак дома и уште 3 дена лежиш.ако бидеш умна и не шеташ 6-7 дена и се придржуваш на упатствата на докторката за 7 дена си како нова, ако не незнам.жал ми е што морав вака описно да ти пишам и веројатно те исплашив ама мислам дека треба да знаеш што те чека.

clock-img

19.05.2010, 22:33

clock-img

topce

pencil-img

523

а да ќе заборавев, бетадинската бања се прави од млака вода накај топла, сол и бетадине, ама точната рецепта ако не ти ја дале можам да ја прашам

clock-img

19.05.2010, 22:35

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Леле и јас се исплашив user posted image воопшто не е погрешно ставање на ракија, еве јас избегнав зафат врз мојот напатен палец user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

20.05.2010, 01:32

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

user posted image user posted image user posted image user posted image Nema sansi da spijam, Sara se razbudi pred pola saat i sega se kikoti na cel slas vo krevetceto na edno zolto mece user posted image user posted image Im li nekoj online vo ovie docni casovi?

clock-img

20.05.2010, 20:21

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Драги само да ве поздравам и дури од сега идам да си легнам! Навистина имав тежок и напорен ден. Поздравче до ситеuser posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 20.5.2010 20:22:01 >

And this is my beautiful life ...

clock-img

20.05.2010, 20:25

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Добра ти ноќ мила, одмори се ти, па од утре со нови сили во нови предизвициuser posted image

clock-img

20.05.2010, 20:33

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: topce

мене ми е навистина жал за сите неубави нешта кои ви се случуваат меѓутоа прабаба ми велеше, кога доаѓа лошото отвори му ја врата ширум за да влезе и да си замине.јас сакав да ти кажам дека и јас го имав твојот проблем и мене ми го оперираа прстот на десната нога ама тоа е бидејќи мораше.незнам каква е ситуацијата кај тебе меѓутоа погрешно е ставање на ракија и слично. мене од пластична хирургија ми дадоа прво бетадински бањи на прстот да му правам за во случај да се повлече меѓутоа поради намален имунитет ми се појави баш на тоа место габа или бактерија и мораше да се интервенира хируршки. незнам дали си запознаена со цела процедура?
ама еве на кратко. операцијата трае 20 минутки нема ни толку.арно ама ти ставаат три локални анестезии од кои едната мнооооооогу боли.3 дена не смееш ништо да правиш и си издрогирана со кетонали бидејќи кога ќе помине дејството на анестезијата мнооооогу боли.одиш на 1 преврска и таму ти го ослободуваат прстот, ако предходно не си пиена кетонал ништо работа.после пак дома и уште 3 дена лежиш.ако бидеш умна и не шеташ 6-7 дена и се придржуваш на упатствата на докторката за 7 дена си како нова, ако не незнам.жал ми е што морав вака описно да ти пишам и веројатно те исплашив ама мислам дека треба да знаеш што те чека.

Фала ти топче за деталниот опис. Бев јас денес на лекар ама ми рекоа да пробам со испирање со бетадине и мачкање антибиотска маст па ќе видиме.

clock-img

20.05.2010, 20:35

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Добра ноќ Јуле, сладок сон. Одмори убаво - утре е нов ден user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2010, 20:39

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Ќе ти помине Тања, само биди потрпелива - одмарај колку што можеш и мачкај се со маста. Be cool, think pink & everything will be ok user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2010, 20:48

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ах дури сега читам за тања и јас го имав истиот проблем на двата палци на нозете ама со бетадине и маст ми помогна и помина и сега не носи затворени чевли и патики подобро е со влечки и сандали

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

22.05.2010, 02:11

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Zenski samo sto najdov edna prekrasna stranica, da ne vadam citati od nea eve razgledete ja
KLIK TUKA

Последни статии

article-img