за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
kako ste mi ringerajki?sto ima novo kaj vas? jas nekako ovie denovi epten zafatena spremam slava i nikako vreme da ve zirnam da vidam sto imame novo,koj kako e...ajde zdravje da pomine ke bidam vo tek ajde da si se pozalam malku denovive sum epten umorna se osekam kako da vo sekoj moment moze da se srusam se mi se sobra,sekade da vtasam i se nekako mi se cini deka stojam vo mesto...ali nisto strasno sama si se tesam za edna nedela ke se vrati se vo normala....poz za site
31.05.2010, 09:41
arh_diz
7198
Bogdancanka mila mnogu si vrena odmori malku. Sepak jas bi sakala toj umor da bide znak za nesto drugo i da ne pomine taka brzo
31.05.2010, 10:06
Maca25
7558
Добро утро! Како сте ми? Јас само што ги испратив мм и ќерка ми, си јадам корнфлекс и јогурт, сега ќе си правам кафе и се фаќам за книга.
31.05.2010, 10:11
Viktori
5329
наздравје кафе Маца! Убав план си си направила Јас треба да одам до кај матичната упат да земам за мм па после до државна да си ги земам парите што ги оставив како гаранција бе ...а времево за никаде ми изгледа... Напорен ден ќе биде
31.05.2010, 10:12
Палешка РР
7505
Јас треба да почнам да спремам за полуматурската на син ми, а незнам како, немам сила
31.05.2010, 10:12
arh_diz
7198
viktori ti ponedelnicki polna so obvrski
31.05.2010, 10:19
Viktori
5329
ќути, само да е на арно, многу мрзам трчање навака натака, ама ова ептен инцидентно испадна .. па поубаво денес да завршам, да не ми ги изгубат парите по тоа шалтерите како полу-галичанка многу тешко ќе ми падне
< Поракaта ја уредил виктори -- 31.5.2010 10:20:46 >
31.05.2010, 10:28
Bogdancanka
5422
здраво женски како сте утрово?еве јас малку да ве ѕирнам и да почнам со моите маратонски обврски,се некаде треба да трчам и денес...а за утре стискајте палци имам закажано во Ремедика па да видиме што ќе ни кажат,се надевам ќе биде преку фондот ако не здравје ќе одиме на приватно.... Арх_диз мила и јас би сакала тој умор да биде од нешто друго и да не помине така,али ајде здравје ќе биде и тоа за сите вас мили мои
31.05.2010, 11:11
arh_diz
7198
Srekno utre Bogdancanka vo Remedika . Cekame sto pobrzo da te vidime
31.05.2010, 11:21
elle
613
Богданчанка остај ги споредните работи и концентрирај се на убави работи одмори го и телото и духот и со убава мисла утре...со Господ напред па да не израдуваш со добра вест
31.05.2010, 11:45
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
здраво женски како сте утрово?еве јас малку да ве ѕирнам и да почнам со моите маратонски обврски,се некаде треба да трчам и денес...а за утре стискајте палци имам закажано во Ремедика па да видиме што ќе ни кажат,се надевам ќе биде преку фондот ако не здравје ќе одиме на приватно.... Арх_диз мила и јас би сакала тој умор да биде од нешто друго и да не помине така,али ајде здравје ќе биде и тоа за сите вас мили мои
Ti prakam iljada toni sreka i eden milion guski. Celata sreka utre tebe da te sledi. Stiskam palci za tebe mila
bogdancanke so sreka mila seta pozitivna energija ti ja isprakam
31.05.2010, 14:19
jovanka
1745
Pozdrav do Bogdancanka se nadevam vecer ke kaze pozitivni vesti i ovaa nasmevka da ja ima od denes natamu cel zivot.Utrovo kerka mi ja isprativ na ekskurzija i sega bez dada ni e pusto po doma.Ama neka uziva malku i neka ja zapoznava Makedonija koja ima bezbroj prirodni ubavini. Vremeto denes ni e oblacno i sparno se sprema da zavrne
31.05.2010, 15:00
melody
743
Pozdrav Bogdancanke i od mene ,stiskam palci utre da pomine se vo najdobar red pa vo najskoro vreme i da se izraduvas na edno prekrasno
31.05.2010, 18:17
Bitolcanka
2461
Здраво и од мене женски. Како сте ми овој понеделнички ден, последен од мај? Јас одлично се чувствувам Половина ден излезена. Ја пријавив темата за трудот, бев во општината, земав некои документи, па на козметичар, се видов со една драга колешка и нејзиното детенце... (Кога ќе стават интернет можеби ќе ни' се придружи, рече Ја испофалив нашата РР ). Со дечко ми бевме кај сестра му на кафе. Внучето не сакаше да си одиме - душиче е И конечно дома - имам време да бидам со најдрагите пријателки
2 пати заборавив нешто, па се враќав. Кој нема во главата има во нозете и парите Вчера вечерта ми беше мака, па не подготвив се' што ми требаше и денес - нормално ми фалеа...Памет за другпат
Богданчанке ти ја праќаме целата позитивна енергија се' да помине во најдобар ред... Јованке уживај малку, ќеркичката сигурно убаво се забавува со другарчињата, шетајќи низ нашата прекрасна Македонија
31.05.2010, 18:21
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
ќути, само да е на арно, многу мрзам трчање навака натака, ама ова ептен инцидентно испадна .. па поубаво денес да завршам, да не ми ги изгубат парите по тоа шалтерите како полу-галичанка многу тешко ќе ми падне
Виктори и јас така велам - прво да се раздолжам - да си ги "подмирам" сметките па потоа се' друго... И јас не сакам многу трчање, напнатост...но некогаш подобро вака, отколку секој ден да завршуваш 1 по 1 обврска. Ама кажи колку е убаво кога по напорниот ден ќе се опуштиш со со пријателите/ките, посебно на НЕЗАМЕНЛИВАТА НАША РР
31.05.2010, 18:30
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Виктори и јас така велам - прво да се раздолжам - да си ги "подмирам" сметките па потоа се' друго... И јас не сакам многу трчање, напнатост...но некогаш подобро вака, отколку секој ден да завршуваш 1 по 1 обврска. Ама кажи колку е убаво кога по напорниот ден ќе се опуштиш со со пријателите/ките, посебно на НЕЗАМЕНЛИВАТА НАША РР
i jas sum na RR, so kafe, kad sam ovdje i čitam na makedonski osječam se pomalku bližje djevočicam ... sad ja moram brzo da naučim makedonski, jer djevojčice imaju 2 godini i ja se bojim, kako ču jih razumjeti samo znam da zagrljaji i poljupci su internacionalni, jel tako
31.05.2010, 18:42
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
i jas sum na RR, so kafe, kad sam ovdje i čitam na makedonski osječam se pomalku bližje djevočicam ... sad ja moram brzo da naučim makedonski, jer djevojčice imaju 2 godini i ja se bojim, kako ču jih razumjeti samo znam da zagrljaji i poljupci su internacionalni, jel tako
lele agneees presrekna sum i za tebe, no i za onie mali devojcinja sto ke imaat vistinski dom i vistinska familija. Jas sum sekoj den blagodarna na boga sto mi podaril familija i sto ne me ostavil vo domot za siracinja. Taka i tie dve mali angelcinja vecno ke bidaat blagodarni na vas sto ste im pruzile ljubov, dom, toplina, familija... Ah mila agnes vie sekogas ke bidete za niv RODITELI. Zatoa sto RODITELI se tie sto ne gledaat, cuvaat, sakaat, sto ni pruzat familija, a ne onie koi ne ostavaat Sozdadena si da bides prekrasna majka, go cuvstvuvam toa
< Поракaта ја уредил Rossana -- 31.5.2010 18:45:16 >
31.05.2010, 18:46
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
i jas sum na RR, so kafe, kad sam ovdje i čitam na makedonski osječam se pomalku bližje djevočicam ... sad ja moram brzo da naučim makedonski, jer djevojčice imaju 2 godini i ja se bojim, kako ču jih razumjeti [ samo znam da zagrljaji i poljupci su internacionalni, jel tako
Секако дека е така миличка и ги знае секој човек од било кој дел на светот. Бесплатни се, а најскапоцени, од неизмерно богатство
П.С. Македонскиот јазик за брзо ќе го научиш, со желба и се'' е можно На здравје нека ти е
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 31.5.2010 18:48:48 >
31.05.2010, 19:13
Тања РР
2029
Здраво мили. Јас пак ќе се жалам. Аман веќе, подобро да отвориме тема „Поплаки и жалби на Тања“ за да не замарам насекаде . Најверојатно сум најбаксузниот човек на планетата. Утрото кога станав почнав да ја спремам Јана за на физикална кога пукна некоја цевка во купатило. Почна да шприца вода на сите страни, измокри се, ама баш се во купатилото, и почна да излегува во ходник. Јас сама дома, не знам кај има клешта за да го затворам главниот вентил. Таква мокра до гола кожа ги викнав комшиите и накако ја затворивме водата. Го избришав паркетот и отидовме на болница за да не касниме. Кога се вративме земав сушарата да ги пружам водните алишта а таа се испушти и ми го здроби прстот на десната рака. Замалев од болка и седнав да си плачам и плачам....Сега имам куп мокри алишта, каша од прашок за перење, водени влошки, стапчиња за уши...и си седнав на РР. Д О С Т А!
31.05.2010, 19:24
agnes77
1959
jao Tanja, šta da kažem, evo na internacionalen jazik
31.05.2010, 19:24
Bitolcanka
2461
Тања во лош период си. Најчесто така доаѓа - еден по друг лоши или еден по друг убави настани... Кај тебе е првиот, но биди сигурна дека наскоро ќе го замени другиот. Одмори се од напорниот ден, гледај некој филм или
31.05.2010, 19:27
Viktori
5329
Да се најде Марфи за ќотек, под итно! Ако ништо друго ќе ти олесни
31.05.2010, 19:30
amelbebe
1105
luge si gi zedov rezultatite od labaratorija ne mi se veruva poslenekolku godini mene i holesterolot i trigliceridite sevkupnata krvna analiza mi e ok,a seto toa se dolzi na eden lek koj se vika CURUKOT poznat vo islamskiot svet pisuva se leci osven SMRT