cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

31.05.2010, 19:36

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

tANJA MILA STO DA TI KAZAM TOA SE LOSI PERIODI,i mene znae nekogas taka da me zatece samo pozitivni misli ne se nervirajuser posted image

clock-img

31.05.2010, 19:39

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Леле девојки, повторно се расплаќав од среќа за Агнес, мноооогу ми е мило што мојата генерација е здрава и посебно ја гушнувам Тања за да помине малеротuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

31.05.2010, 19:44

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

fala generacijooooooooooouser posted image user posted image

clock-img

31.05.2010, 19:50

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Здравјето е најважно. Кога човек има здравје има се'. Помалку да се нервираме, од тоа се' доаѓа.
Еве нешто за подигнување на расположението user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Јас моментално го дегустирам user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

31.05.2010, 19:52

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

bravo bitolcanke uste da ima nekoj tuka da mi napravi kafence ke bide okuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2010, 19:57

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Твојата желба - моја заповед user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

31.05.2010, 20:00

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

thank you very much my dear

clock-img

31.05.2010, 21:59

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

user posted image

user posted image user posted image user posted image Odam jas. Pozdrav do site, ubavo da spiete. Dobra nok

clock-img

01.06.2010, 10:05

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro zeni kako ste ovo utro
Koj ke vari kafe ova utro

Биди тоа што си

clock-img

01.06.2010, 19:51

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Dobro utro zeni kako ste ovo utro
Koj ke vari kafe ova utro

Изгледа сите ги мрзело мила - не се најде една доброволка од толку жени - за срамота user posted image user posted image user posted image

Како сте денес? Како си го поминавте денот? Што ќе се пофалите/пожалите? Јас чистев низ дома, по сите соби и на едниот и на другиот спрат, па дојде 1 другарка (не се имавме видено подолго време)... Татко и бил многу болен... Не знаеме утрешниот ден што носи, затоа денешниот да го искористиме максимално...
Уште малку, ќе морам да станам. Ќе одам на кафе со дечко ми, ќе се консултирам со него кои училишта од градот и околните села да ги опфатам со истражувањето за трудот... Ќе ги носам списоците, ќе имаме "бизнис"-состанок user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2010, 19:55

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

леле од сабајле не се сварило кафе?!?!? ааааа што сме биле мрзливи! да не е касно сега за кафе?

јас денес напишав 5 страни од семинарската, добра сум...до петок ќе бидат 15 се надевам. темата ми е супер ама немам инспирација да не речам концентрација user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

01.06.2010, 20:04

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

user posted image user posted image user posted image Маца, напредуваш user posted image Обично кога си пред крајот не си доволно мотивиран, работиш со последни сили... Но, ако самата не се мотивираш, тешко дека некој ќе го стори тоа. Мораме секогаш да се потпреме сами на себе. Тешко ако чекаме нешто од друг, свршивме работа...
За кафе никогаш не е доцна, послужете се вие. Јас ќе пијам in live сега user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image до сите.

clock-img

01.06.2010, 20:05

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Леле колку сум уморна, дајте тоа кафето инаку ви заспавuser posted image .
Од сабајле на физикална, па дома ги санирав штетите од поплавата, рибав, перев, пружав 3 машини, па бев на шопинг, купив два пара пантолони и една блузичка за Јана и за мене едни апостолки и каиш (бели). Сега само што „ручав“ и седнав на РР додека останатите 66,667% од семејството спиеuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

01.06.2010, 20:25

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Пак јас варам? хехехехехе....

user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 1.6.2010 20:26:43 >

clock-img

01.06.2010, 20:46

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

mmm kafe, i jas sum umorna user posted image

clock-img

01.06.2010, 21:24

clock-img

melody

pencil-img

743

Aj ako moze i za mene edno zosto me ceka burna nokuser posted image

clock-img

01.06.2010, 22:05

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

user posted image

Poveli melody

clock-img

01.06.2010, 22:19

clock-img

melody

pencil-img

743

Blagodaram Rossana za kafenceto bas me osveziuser posted image

clock-img

01.06.2010, 22:35

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

добро бе, се утепав пишување на екскурзии, и ерор???user posted image
а убаво си правев, ctrl-a, ctrl-c на секој пост. user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

01.06.2010, 23:13

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме и мене денес преморена измалтертирана за сите пари и за кусуротuser posted image
бев на факултет да полагам професорката закажала во 5 попладне а не оставила тестови на асистенката user posted image па испитот почна во 6.15
мислам жива глупост кој е ефективен во 6 попладне ако станал во 6 наутроuser posted image user posted image user posted image уф нема правда за мене и за калимеро user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

01.06.2010, 23:23

clock-img

nadica

pencil-img

4381

богданчанке мила тука ли си како помина денес? бевте за ск или јас сум грешка?user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

01.06.2010, 23:25

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ех надица и јас се соочувам со истиот проблем - бркање професори по ходници. На една и пратив 10 мејла за на крај асистентката да ми каже дека испитот поминал пред 10 дена. Ми идеше се да искршамuser posted image . Ама асистентката фина, па ми дозволи да полагамuser posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

01.06.2010, 23:31

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Леле мили мои, заборавив да ви кажам user posted image
Денес имавме мини РР дружење јас и тереза (Даниела) кај мене дома user posted image си помуабетивме, син ми не слика и си се подруживмеuser posted image

clock-img

01.06.2010, 23:49

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Гледам дека некои мамички, а меѓу нив и јас се спремаат за јунска сесија user posted image  

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

clock-img

02.06.2010, 00:26

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Леле мили мои, заборавив да ви кажам user posted image
Денес имавме мини РР дружење јас и тереза (Даниела) кај мене дома user posted image си помуабетивме, син ми не слика и си се подруживмеuser posted image

Ааа, така значи - сте имале мини дружење, а на викате? Скарана user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Тереза з'ш ле не кажуваш дека одиш Пп? Ќе видиш ти user posted image А и ти Палешке, цело време се таиш, а? user posted image Ова од Тереза - сигурно планирано изненадување за роденденот беше user posted image user posted image user posted image Претпоставувам сте ме оговарале user posted image user posted image Очекувам слики и опис детален user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img