за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Лелеееее последна сум останала на форумот. Дури језиво е вака, кога си сам Јана ми се разбуди во 00 наспана и одморна, сега до сабајле има да лудуваме. Одам и јас.
02.06.2010, 07:40
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Леле мили мои, заборавив да ви кажам Денес имавме мини РР дружење јас и тереза (Даниела) кај мене дома си помуабетивме, син ми не слика и си се подруживме
Ааа, така значи - сте имале мини дружење, а на викате? Скарана Тереза з'ш ле не кажуваш дека одиш Пп? Ќе видиш ти А и ти Палешке, цело време се таиш, а? Ова од Тереза - сигурно планирано изненадување за роденденот беше Претпоставувам сте ме оговарале Очекувам слики и опис детален
хахаха,другарке немој да се лутиш ја искористив приликата да се видам со Палешка наша,и така бев работно во Прилепа града супер си поминав што е најбитно а слика ќе има
02.06.2010, 13:39
Bitolcanka
2461
Hi everybody Како сте? Јас само за кратко сум, одмарам пиејќи кафе. Пред 20-тина минути се вратив, и за 15-тина пак ќе излегувам. Денес цел ден турбо (од 7-17ч.) Пукнав по жештините (можеби мене така ми се чини од пешачење и "трчање" горе-долу). Ете како се слабеело, ниту диети, ниту 300 други чуда - пешачење му е мајката Ги шетав училиштата, собирав тетратки и тестови. Одвај си дојдов со 4 големи кеси... За среќа се најдовме со Тереза, па одморивме кратк на слатко Ми помогна околу најлоните Ми кажуваше за средбата со Палешка - оправдано е Ај следниот пат кога ќе доаѓа можеби ќе дојдам и јас, ќе направиме битолско-прилепска РР средба
02.06.2010, 14:19
Палешка РР
7505
Само ако не дојдеш! Ама тогаш ќе одиме и в град, а ќе ги викнеме и Snowhite и ikipp и ***Lide*** i majka79 да се чудат и унерат Прилепчани и Битолчани на нашата Рингерајска прилепско-битолска љубов
Јас инаку почнав да се спремам за утрешната полуматурска на син ми
02.06.2010, 14:32
Maca25
7558
До сега пишував, при крај ми е семинарската, сега еден туш набрзинка и одам да си го земам моето сонце од кај мајка ми .
02.06.2010, 14:44
melody
743
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Само ако не дојдеш! Ама тогаш ќе одиме и в град, а ќе ги викнеме и Snowhite и ikipp и ***Lide*** i majka79 да се чудат и унерат Прилепчани и Битолчани на нашата Рингерајска прилепско-битолска љубов
Јас инаку почнав да се спремам за утрешната полуматурска на син ми
A Skopjani koi ziveat vo Antalija ne gi vikate za druzba a?Aaaaa ke se karameeeeeee...... Neka mu e srekna polumaturata na sinceto Paleska pa aj i spremanjeto so les neka vi bide
02.06.2010, 14:51
Палешка РР
7505
Ги дружиме како не! Туку се размислувам што убаво би било ние тебе туто-комплето да ти дојдеме во Анталија...па море, па плажа...леле убавиниии
02.06.2010, 15:10
melody
743
Ma nema problem i skara ke razvrtime ako treba samo donesete mi mevce od Mk ve molam Inaku za skarata ne se zezam ovde sekoja nedela na edna od plazite posle 17 casot pravat skara.
All of u.... welcome to Antalya
02.06.2010, 15:30
tereza
784
жени како да поставам оглас на рр?се обидувам неколку пати не ми успева
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
02.06.2010, 19:04
amelbebe
1105
jas samo da ve pozdravam ufffffffff imam mnogu rabota ,cel den de vadev dokumenti de u skolo kaj kerka mi de na pazat i na snaska nesto iiiiiiiiiiiiiiiiii do vecer nema da zavrsam se citame utre ps ako najdam pokasno vreme ke sirnam
02.06.2010, 19:43
agnes77
1959
samo da vas na brzo pozdravim (golem pozdrav od agnes do site ) , tako sam umorna danas, ufff i umesto sunca imamo dozd, bljak
i zabrinuta sam, pošto ne znam što se događa sa našim dokumentima na ministerstvu bilo bi mi najbolje kad bi mogla sve da prespavam ali možda več sutra bit če sve bolje, tko zna, sve je moguče
02.06.2010, 19:49
Палешка РР
7505
Македонска работа агнес Се надевам дека во вашиот случај ќе бидат поагилни, оти инаку се `турни ме да кинисам` Ти посакувам што побргу да си ги гушнеш
02.06.2010, 19:57
agnes77
1959
paleška zaista je nešto sasvim drugčije posvojuvanje u stranoj zemlji, u našom slučaju jas sum puno toga naučila, tako da to za nas je zaista golemi intercultural experience
02.06.2010, 22:16
Medo
250
Леле колку убаво ангес77. И јас, исто така, ти посакувам што побрза средба со ангелчињата
02.06.2010, 22:45
Rossana
1239
Zdravooo kako ste? ima nekoj? jas cel den bev izlezena za trista cuda, de pazarenje, pa licni karti, pa zdravstveni kniski i nemav vreme za rr
02.06.2010, 22:50
melody
743
Eve me mene tuka Dobro sum samo oci me bolat od sto mi se spie ama ne se predavam
02.06.2010, 22:51
Julie1
2354
Здраво Россана... И мене денот денес ми беше 300 на саат со милиони обврски, но се тешам бар завршив доста работи заостанати..
Успеа ти да завршиш со личните карти.. книшките, имаше гњаважи ?
02.06.2010, 22:53
Julie1
2354
Здраво и до Мелоди... Дремни малку па врати ни се на РР
02.06.2010, 22:54
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Zdravooo kako ste? ima nekoj? jas cel den bev izlezena za trista cuda, de pazarenje, pa licni karti, pa zdravstveni kniski i nemav vreme za rr
ojla, jas sum tuka, šta znači "de pazarenje"
02.06.2010, 22:58
Martins mom
3342
02.06.2010, 23:00
Rossana
1239
Za kniskite zavrsiv za 20 minuti, no licnite karti... uff, na mm mu bese istecena veke 3 meseci, se utepav vikajki da ja zameni i na kraj pak jas otidov namesto nego, dobro uspeav da gi ubedam da gi primat negovite dokumenti, mu zakazav za utre da se slika. Sveki neznaese od kade da izvadi izvod Neznaela vo koja opstina e zavedena i pak ostanavme vo potraga na izvodot A koga vidoa tamu deka licnata karta i e od 82' godina Pa i zdravstvena legitimacija nemozevme da i izvademe i za toa treba izvod. Jas gi podnesov moite dokumenti, se slikav i mi kazaa za sledniot mesec da odam po licna karta. Si ja smeniv zdravstvenata legitimacija po na mm prezimeto, registirani sme cela godina no poradi xxx pricini gi koristev uste dokumentite na staroto prezime (KRIMINALEC )
02.06.2010, 23:03
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: melody
Eve me mene tuka Dobro sum samo oci me bolat od sto mi se spie ama ne se predavam