за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Значи, и јас да се приклучам кон честитките за полуматура на Марио и Алтна и матурата на Мефаил. Да постигнат во животот она што посакуваат и најважно од се да бидат среќни, здрави и многудетни. Чекаме слики.
03.06.2010, 14:13
jovanka
1745
Vcera me nemase generalka po doma i sega uste eden kup za peglanje.Denes ima mnogu za castenje eve od mene nesto za maturantot na Paleska i snaskata na amelbebe.Eve interesna torta!
03.06.2010, 14:30
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Значи, и јас да се приклучам кон честитките за полуматура на Марио и Алтна и матурата на Мефаил. Да постигнат во животот она што посакуваат и најважно од се да бидат среќни, здрави и многудетни. Чекаме слики.
Потпис
Честитки од срце за Марио, Алтна и Мефаил!
03.06.2010, 14:48
Палешка РР
7505
Ви благодарам мили мои Уште еден туш и шминкање и готова сум
03.06.2010, 20:13
Bitolcanka
2461
И од мене нека им е честита полуматурата на Марио и Алтна и матурата на Мефаил. Само среќа и успех да ги следи во нивните идни планови и соништа
Палешке среќно ! Убав помин вечерва, па чекаме подробности
03.06.2010, 20:23
Rossana
1239
Ne sum gostomrazac, no samo sto se javija rodnini na mm deka ke dojdat za pola cas, neka dojdat, ne mi e krivo no... zosto bas vo 20:30 koga jas ovaa nedela ja zaspivam Sara vo 21:00? Edvaj ja naviknav na toa tempo i sega? se otislo uzalud... Tuku aj vie mili moi drzete sreka Sara da zaspie i pokraj toa sto ke ima gosti... Kolku mi e samo maka sto sveki ne mi ja osloboduva ednata soba pa da se rasiram i jas malku, a ne vo ovaa soba i spienje i gosti Ne bev jas vaka naviknata od doma pa sega se mi e novo i tesko, no sto da se pravi, na majkami nesmeam ni da i zucnam, ke kaze sama si odbra, a mnoooogu si go sakam mm i vas sekako Zatoa sto ste sekogas ovde kogami treba na nekoj da se zala, a i da se falam. Ti blagodaram ringeraja sto postois, i vi blagodaram sto sekogas ste ovde za sekogo
03.06.2010, 20:27
elle
613
па однеси ја да си спие кај свекрвати додека имаш гости јас така правам
03.06.2010, 20:33
Rossana
1239
Eh, kaj svekrvata??? Ne fala... a i plus toa ona si legnuva vo 21:00 a ima samo eden krevet vo nejzinata soba, a i sto ako pocne da place? ne znae da ja smiri, ja kreva nekako cudno, ja svitkuva i deteto poveke place, ne sum ja ostavala dosega nikogas na svekrvata, neznae da menuva peleni, neznae da prigotvuva adaptirano, a i sama ne se nafaka, nejzinite deca svekrva i i gi gledala, pa koga odam nekade ja nosam kaj majkami...
03.06.2010, 20:39
Martins mom
3342
Леле Роси, па зошто кога се најавија гостите не им ја кажа ситуацијата и да им речеше не можете порано??? Сигурно ќе им текнеше...Ти заспивај си ја Сара, мт нека им обраќа внимание на гостите п.с Сара може ли да спие на галама?? Ај убаво да си помините
03.06.2010, 20:44
amelbebe
1105
sram da im e na takvite svekrvi mojata e72 god pa go smiruva poveke od mene ,a i majmunot mnogu si ja saka ne moze bez nea inaku ic ne se nerviraj ne e samo ona takva ,poveketo se takvi
03.06.2010, 20:46
agnes77
1959
Rossana moja prijateljica u istoj takoj situaciji drže se svog tempa, kad je spavanje je spavanje i ako gosti tega ne shvatijo ona zame bebu i radi što i svaki dan. Pa neka suprug se pobrine za goste. Magic word - emancipacija
Samo pošto si sama odabrala supruga i puno ga voliš, to ne znači, da trebaš promjeniti sve navike. Život e kompromis
03.06.2010, 20:49
amelbebe
1105
tolku sum besna ne mozam da vi opisam so altna od 12 do 6 spartav niz grad i na kraj nisto ne kupivme ,me ceka utre pak istoto zulevi na nozete imam
03.06.2010, 20:53
Martins mom
3342
Росана изгледа гостите ги пречекува, ја нема да ни пише
03.06.2010, 20:54
Bitolcanka
2461
Росана заспивај ја пред гостите и пред неа. Така најверојатно ќе се сети дека дома имате малечко и нема да вика другпат толку доцна гости. Покажи и со постапки, кога не можеш со зборови. И обиди се да ја сфатиш - можеби и е тешко сега, по загубата на сопругот, па и годи друштво ...
Јас и на skype сум истовремено, пишувам со 1 другарка (поретко се вклучувам последно време), затоа сум побавна тука.
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 3.6.2010 21:03:06 >
03.06.2010, 21:02
Martins mom
3342
Битолчанка, мило ми е што има некој на форумов од Битола , мажена сум во Битола и тешко ми оди со пријателствата тука (во близина на луѓе сум со кои не се разбирам), па би ми било драго да пријателуваме, ако си за еден пријател + во твојот живот Кај живееш во Бт?
03.06.2010, 21:07
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Битолчанка, мило ми е што има некој на форумов од Битола , мажена сум во Битола и тешко ми оди со пријателствата тука (во близина на луѓе сум со кои не се разбирам), па би ми било драго да пријателуваме, ако си за еден пријател + во твојот живот Кај живееш во Бт?
komsivki ste so drugarka mi Bitolcanka,Martins mom. Jas imam i druga idea drugarki Bitolcanki,da se sobereme na kafe pa da si napravime ubav muabet i druzba?Sto velite a?
03.06.2010, 21:08
Bitolcanka
2461
Има повеќе РР-ки од Битола, не сме само ние (Тереза, Лукас, Cika, ib81,...), само не се сите активни. Живеам во Нова Битола (ќе ти пишам пп за поблизок контакт), секако дека би сакала да имам уште нови пријателки/другарки, не 1
Овие 2 дена не бев многу на РР, но пред малку видов дека се наоѓаш во потежок период. Можеме да одиме на кафе, да си поразговараме послободно - мило ми е ако на некој начин би можела да ти помогнам...
Ќе ве дружам малку подоцна повеќе, да завршам со муабетот на skype...
03.06.2010, 21:12
Martins mom
3342
Во право си тереза, ај да си организираме дружба... Пошто ситуацијата не ми е за на кафе (нема кој да ми го чува Мартин)...Ве поканувам кај мене... Што мислите???
03.06.2010, 21:14
tereza
784
Во право си тереза, ај да си организираме дружба... Пошто ситуацијата не ми е за на кафе (нема кој да ми го чува Мартин)...Ве поканувам кај мене... Што мислите???
Може,само кажете ден и време и таму сум јас баш ќе ни биде супер да се запознаеме поблиску и да си кажеме се што ни е на срце
03.06.2010, 21:20
Тања РР
2029
Aјде збирајте се па чекаме рапорт ние тука
03.06.2010, 21:22
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
Може,само кажете ден и време и таму сум јас баш ќе ни биде супер да се запознаеме поблиску и да си кажеме се што ни е на срце
Важи, ќе се договориме - ај за викендот - сабота-недела. Утре имам повеќе обврски.
П.С. За 30-тина минути се враќам, чекајте ме
03.06.2010, 21:52
Martins mom
3342
Ај имам телефони од тереза и битолчанка, ќе се слушниме и ќе се договориме за викендов да се видиме...Ако има други заинтересирани Битолчанки, повелете...
03.06.2010, 22:26
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
tolku sum besna ne mozam da vi opisam so altna od 12 do 6 spartav niz grad i na kraj nisto ne kupivme ,me ceka utre pak istoto zulevi na nozete imam
Еееее мила, такви се девојчињата во ова ново време Не дека и ние сме биле нешто подобри Инаку за долгото пешачење, заморот, не ми зборувај - и јас овие 2 дена тоа го поминав - пешачење низ градот (малку со превоз-taxi). И утре имам да завршам некои работи, но ќе имам шофер - брат ми па нема да ги мачам нозете толку
03.06.2010, 22:49
Rossana
1239
Gostite samo sto si otidoa, Sara e celo vrme kenkava, uste od 21:30 zapocna da se zali i nikako da zaspie, i dadov mleko pred malku i sega im se cudi na racinjata i si gi jade Se nadevam deka ke zaspie do 23:00, gotova e, ocite sami i se zatvaraat, dusicka na mama. Bitolcanka mojot skype e rosana.tuseva add me
03.06.2010, 22:49
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
iiii jas sum beter, znam i cela nedela da setam za farmerki i na kraj pak da gi kupam onie sto na prva mi se dopadnale