cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

05.06.2010, 11:02

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

epten te bojkotirala Mia vcera,dobra sum site spijat a jas malku po netot a ALTANA vo vtornik ke slavi pa me ceka uste friz so nea djevojcica mamina,dva dena me setase niz gtad za nakaraj stvarno odbra ibavo fustance,a predhodniot den si kupi kusi pantaloni i kosula i jagledam ne i bea po merak ,se razocarav i utredenta pak na shoping me izmori user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2010, 11:13

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Dobar den, eve me i jas stignav do net, imam edna ogroooomna planina od alista za perenje od mene i mm, ne mi dadoa prethodnata nedela da peram pa sega sum potrupena so alista a perenje i za mene i za mm i za Sara, i za Sveki auuu ama aj da mi e zdrava i ziva masinata, sepak ima nesto i za na raka...
user posted image user posted image user posted image user posted image Se utepav zalejki ck ck ck ck Inace vie kako ste mi? Eve da se osvezime malku

user posted image

user posted image

clock-img

05.06.2010, 11:19

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

aaaa...ekstra pominavme snosti...a i dozdot kako naracan ni dojde za romantikauser posted image user posted image user posted image
Ve sakam ringerajki...kolku pozitivna energija ima vo site vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2010, 11:20

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

bravo rossana ,ama sega srkam zeska supa taka da pokasno ke se posluzam i nemoj da se izmoris mnogu so perenjeto hahauser posted image

clock-img

05.06.2010, 11:23

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ah Rossana so mi napravi so ovie cresite...mmmm...user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

05.06.2010, 11:23

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Jas ne se izmoruvam, malku se za na raka, ama se cudam masinata od sto veke ima sila da raboti, ja utepavuser posted image user posted image user posted image

ah Rossana so mi napravi so ovie cresite...mmmm...

user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Rossana -- 5.6.2010 11:24:19 >

clock-img

05.06.2010, 12:32

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

user posted image user posted image user posted image user posted image ne e fer... ama ako neka e, kako sakat... mnogu licnosti koi poznavav, i koi mi znacaaat me izbrisale of facebook mislev deka im znacam barem malku kako prijatelka no sega svativ deka pravele lice, retko moze da se drzi prijatelstvo preku internet... im prativ pokana povtorno, no ne ja prifatija... Dobro, kako sakaat, ne vredi da taguvam za toa, toa mi e za drug pat da ne  bidam tolku naivna... 

clock-img

05.06.2010, 12:52

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

user posted image user posted image user posted image user posted image ne e fer... ama ako neka e, kako sakat... mnogu licnosti koi poznavav, i koi mi znacaaat me izbrisale of facebook mislev deka im znacam barem malku kako prijatelka no sega svativ deka pravele lice, retko moze da se drzi prijatelstvo preku internet... im prativ pokana povtorno, no ne ja prifatija... Dobro, kako sakaat, ne vredi da taguvam za toa, toa mi e za drug pat da ne  bidam tolku naivna... 

ma batali gi tamu...tie gubat...user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

05.06.2010, 12:53

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ej rossana sto pravi Sara?user posted image user posted image

clock-img

05.06.2010, 14:55

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Zenski samo da ve pozdravam. Vo net kafe sum za kratko (nema mak.poddrshka). Dojdov da odmoram i da ve zirnam, imav mala lufta. Ovoj den mi e pomalku so "trcanje", no poveke so trosenje paricki user posted image Nekogas mora i toa, neli? Aj da ne kukam user posted image Ke ve druzam poveke vecer user posted image user posted image user posted image

Rosance vo pravo e Martins mom - stom te izbrisale - ne ti se prijateli i ne te zasluzuvaat - batali gi ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

05.06.2010, 15:14

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Vi blagodaram Bitolcanke i Martins mom user posted image user posted image user posted image user posted image   Martins mom, Sara e dobro, eve si pee nekoi pesnicki vo krevetceto i nisto ne ja razbiram user posted image user posted image user posted image Martin?

clock-img

05.06.2010, 15:30

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

моментално нане, а инаку цел ден е в раце, се шетаме...
многу ми е чудно како Сара сама си игра, си пее во креветчеuser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image за умното девојчеuser posted image user posted image
мојот багабонт сака нон стоп да си до него и да му зборуваш, а да лежи сам и да се занимава со играчки нема шанса, одма збеснуваuser posted image user posted image
ако не му обрнуваш внимание постојано, не плачи, туку рика како магаре...не дава ни на телефон да разговарам, чудна работа, ама како да осеќа дека не се збора со него и си почнува со плачкаuser posted image user posted image Затоа уште еднаш браво за Сараuser posted image user posted image

clock-img

05.06.2010, 15:39

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Konecno da ve podruzam vcera na svadba super si pominav so decata sabajlevo na rodenden kako zateravme user posted image samo neka ima ubavi slucuvanja.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

05.06.2010, 16:01

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

моментално нане, а инаку цел ден е в раце, се шетаме...
многу ми е чудно како Сара сама си игра, си пее во креветчеuser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image за умното девојчеuser posted image user posted image
мојот багабонт сака нон стоп да си до него и да му зборуваш, а да лежи сам и да се занимава со играчки нема шанса, одма збеснуваuser posted image user posted image
ако не му обрнуваш внимание постојано, не плачи, туку рика како магаре...не дава ни на телефон да разговарам, чудна работа, ама како да осеќа дека не се збора со него и си почнува со плачкаuser posted image user posted image Затоа уште еднаш браво за Сараuser posted image user posted image

Hej pa nemoj da bides tazna, bebinjata se menuvaat kako vremenska prognoza, edenac se soncevi i vedri, a ednac oblacni i dozdelivi, no zatoa pak nie si gi sakame najmnogu na svet. I Sara prethodnata nedela bese placliva i kenkava, a sega ovie dva tri dena navistina mnoooogu se promeni, koga ke i viknam se smee, i samo ke ja nahranam, presoblecam i ja ostavam vo krevetce i sama se zabavuva, i redam idracki okolu nea vo sareni boi, i imame od tie muzickite sto se prikacuvaat na krevetceto i sto se vrtaat im se smee mnogu si gi saka, no ti velam, ovie denovi e vaka, a porano i ona bese kenkava user posted image Guskicki za Martin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa samo eden den e pogolem od Sara. Mozebi i na nea pak ke ja fati placliviot period user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2010, 18:34

clock-img

tereza

pencil-img

784

Жени како сте денес?Јас работно овој ден,бев Прилеп на теренuser posted image сега заслужен одморuser posted image  

clock-img

05.06.2010, 18:47

clock-img

melody

pencil-img

743

Pozdrav i od mene do tebe Tereza i do drugite mamicki.
Bi sakala da prasam, ovde imam drugarka koja ima 5 mesecna kerka i na bebevo celo vreme licenceto i e isfrlano so brumcinja i jako crvenilo.Ja macka so krema(neznam koja) megutoa ke go snema crveniloto i posle nekoe vreme povtorno se pojavuva i najcesto okolu usnite i bradickata e prisutno celo vreme.Citav za taa krema Cvet ,no neznam dali ova sto i se pojavuva na devojcencevo e bas za  taa krema.Aj ve molam mamicki pomognete i ako imala nekoja mamicka slicna situacija ko ovaa neka pise kako se ima spraveno.

clock-img

05.06.2010, 18:50

clock-img

tereza

pencil-img

784

Мелоди кремата Цвет е на сосема природна база нема несакани ефекти,а делотворна е колку што кажаа мајките кои ја пробаа за своите деца.Нека каже поопширно некоја мамичка што има искуство со кремата Цвет.

clock-img

05.06.2010, 19:00

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Здраво милички, како сте ми денес.
Да ви се пофалам, денес ми падна камен од срцето. Имено, ја носевме Јана на ехо на мозокот и др. рече дека се е во ред, детето ќе ги стигне врсниците ама околу третата година бидејки е многу мала родена. Рече дека дури и хипотонијата што ни е дијагностицирана не постои, туку има некоја поблага форма на недржење на вратчето која ќе се корегира. Дај Боже.

Еве ја сега се кикотат со татко и. Не знам што е работата, мене едвај ми се насмевнува а штом го види татко и се смее на цел глас.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

05.06.2010, 19:11

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Еве ја сега се кикотат со татко и. Не знам што е работата, мене едвај ми се насмевнува а штом го види татко и се смее на цел глас.

ista e i Sara, tatini maziuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za malata Januska, dusicka mila, se raduvam so tebe mila sto se e vo red so tvoeto malo angelce. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Do tebe i do Jana.

clock-img

05.06.2010, 20:12

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Гледајте Ходиници - се зборува за хиперактивност кај децата!

Заврши само што пишав user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

05.06.2010, 20:31

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Гледајте Ходиници - се зборува за хиперактивност кај децата!

Заврши само што пишав user posted image

gledajte repriza vo vtornik na A2 vo 14:30h  user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2010, 20:50

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

user posted image

user posted image

Dobrovecer girls kako ste? Kade ste? Povelete posluzete se, pa da razmenime po dva tri zbora pred spienje user posted image

clock-img

05.06.2010, 22:27

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

uuuuuuuufffffff sto se ubavi kolacinjata kako sum nervozna cel tanjir ke izedam od nervozauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2010, 23:01

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Pozdrav rr kako ste mi vecerva vo pomal broj vikend a i na televizija mnogu festivali.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

05.06.2010, 23:07

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Здраво и од мене конечно. Сега пишувам од дома на раат user posted image За денес завршив со обврските, порелаксирано од вчера. Поспав малку, утре неделно освежена, а од понеделник со нови сили. Како сте вие мили? Маца одмараш по положениот испит или се спремаш за последниот?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Последни статии

article-img