за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
epten te bojkotirala Mia vcera,dobra sum site spijat a jas malku po netot a ALTANA vo vtornik ke slavi pa me ceka uste friz so nea djevojcica mamina,dva dena me setase niz gtad za nakaraj stvarno odbra ibavo fustance,a predhodniot den si kupi kusi pantaloni i kosula i jagledam ne i bea po merak ,se razocarav i utredenta pak na shoping me izmori
05.06.2010, 11:13
Rossana
1239
Dobar den, eve me i jas stignav do net, imam edna ogroooomna planina od alista za perenje od mene i mm, ne mi dadoa prethodnata nedela da peram pa sega sum potrupena so alista a perenje i za mene i za mm i za Sara, i za Sveki auuu ama aj da mi e zdrava i ziva masinata, sepak ima nesto i za na raka... Se utepav zalejki ck ck ck ck Inace vie kako ste mi? Eve da se osvezime malku
05.06.2010, 11:19
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
aaaa...ekstra pominavme snosti...a i dozdot kako naracan ni dojde za romantika Ve sakam ringerajki...kolku pozitivna energija ima vo site vas...
05.06.2010, 11:20
amelbebe
1105
bravo rossana ,ama sega srkam zeska supa taka da pokasno ke se posluzam i nemoj da se izmoris mnogu so perenjeto haha
05.06.2010, 11:23
Martins mom
3342
ah Rossana so mi napravi so ovie cresite...mmmm...
05.06.2010, 11:23
Rossana
1239
Jas ne se izmoruvam, malku se za na raka, ama se cudam masinata od sto veke ima sila da raboti, ja utepav
ah Rossana so mi napravi so ovie cresite...mmmm...
< Поракaта ја уредил Rossana -- 5.6.2010 11:24:19 >
05.06.2010, 12:32
Rossana
1239
ne e fer... ama ako neka e, kako sakat... mnogu licnosti koi poznavav, i koi mi znacaaat me izbrisale of facebook mislev deka im znacam barem malku kako prijatelka no sega svativ deka pravele lice, retko moze da se drzi prijatelstvo preku internet... im prativ pokana povtorno, no ne ja prifatija... Dobro, kako sakaat, ne vredi da taguvam za toa, toa mi e za drug pat da ne bidam tolku naivna...
05.06.2010, 12:52
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
ne e fer... ama ako neka e, kako sakat... mnogu licnosti koi poznavav, i koi mi znacaaat me izbrisale of facebook mislev deka im znacam barem malku kako prijatelka no sega svativ deka pravele lice, retko moze da se drzi prijatelstvo preku internet... im prativ pokana povtorno, no ne ja prifatija... Dobro, kako sakaat, ne vredi da taguvam za toa, toa mi e za drug pat da ne bidam tolku naivna...
ma batali gi tamu...tie gubat...
05.06.2010, 12:53
Martins mom
3342
ej rossana sto pravi Sara?
05.06.2010, 14:55
Bitolcanka
2461
Zenski samo da ve pozdravam. Vo net kafe sum za kratko (nema mak.poddrshka). Dojdov da odmoram i da ve zirnam, imav mala lufta. Ovoj den mi e pomalku so "trcanje", no poveke so trosenje paricki Nekogas mora i toa, neli? Aj da ne kukam Ke ve druzam poveke vecer
Rosance vo pravo e Martins mom - stom te izbrisale - ne ti se prijateli i ne te zasluzuvaat - batali gi ...
05.06.2010, 15:14
Rossana
1239
Vi blagodaram Bitolcanke i Martins mom Martins mom, Sara e dobro, eve si pee nekoi pesnicki vo krevetceto i nisto ne ja razbiram Martin?
05.06.2010, 15:30
Martins mom
3342
моментално нане, а инаку цел ден е в раце, се шетаме... многу ми е чудно како Сара сама си игра, си пее во креветче за умното девојче мојот багабонт сака нон стоп да си до него и да му зборуваш, а да лежи сам и да се занимава со играчки нема шанса, одма збеснува ако не му обрнуваш внимание постојано, не плачи, туку рика како магаре...не дава ни на телефон да разговарам, чудна работа, ама како да осеќа дека не се збора со него и си почнува со плачка Затоа уште еднаш браво за Сара
05.06.2010, 15:39
jovanka
1745
Konecno da ve podruzam vcera na svadba super si pominav so decata sabajlevo na rodenden kako zateravme samo neka ima ubavi slucuvanja.
05.06.2010, 16:01
Rossana
1239
моментално нане, а инаку цел ден е в раце, се шетаме... многу ми е чудно како Сара сама си игра, си пее во креветче за умното девојче мојот багабонт сака нон стоп да си до него и да му зборуваш, а да лежи сам и да се занимава со играчки нема шанса, одма збеснува ако не му обрнуваш внимание постојано, не плачи, туку рика како магаре...не дава ни на телефон да разговарам, чудна работа, ама како да осеќа дека не се збора со него и си почнува со плачка Затоа уште еднаш браво за Сара
Hej pa nemoj da bides tazna, bebinjata se menuvaat kako vremenska prognoza, edenac se soncevi i vedri, a ednac oblacni i dozdelivi, no zatoa pak nie si gi sakame najmnogu na svet. I Sara prethodnata nedela bese placliva i kenkava, a sega ovie dva tri dena navistina mnoooogu se promeni, koga ke i viknam se smee, i samo ke ja nahranam, presoblecam i ja ostavam vo krevetce i sama se zabavuva, i redam idracki okolu nea vo sareni boi, i imame od tie muzickite sto se prikacuvaat na krevetceto i sto se vrtaat im se smee mnogu si gi saka, no ti velam, ovie denovi e vaka, a porano i ona bese kenkava Guskicki za Martin Pa samo eden den e pogolem od Sara. Mozebi i na nea pak ke ja fati placliviot period
05.06.2010, 18:34
tereza
784
Жени како сте денес?Јас работно овој ден,бев Прилеп на терен сега заслужен одмор
05.06.2010, 18:47
melody
743
Pozdrav i od mene do tebe Tereza i do drugite mamicki. Bi sakala da prasam, ovde imam drugarka koja ima 5 mesecna kerka i na bebevo celo vreme licenceto i e isfrlano so brumcinja i jako crvenilo.Ja macka so krema(neznam koja) megutoa ke go snema crveniloto i posle nekoe vreme povtorno se pojavuva i najcesto okolu usnite i bradickata e prisutno celo vreme.Citav za taa krema Cvet ,no neznam dali ova sto i se pojavuva na devojcencevo e bas za taa krema.Aj ve molam mamicki pomognete i ako imala nekoja mamicka slicna situacija ko ovaa neka pise kako se ima spraveno.
05.06.2010, 18:50
tereza
784
Мелоди кремата Цвет е на сосема природна база нема несакани ефекти,а делотворна е колку што кажаа мајките кои ја пробаа за своите деца.Нека каже поопширно некоја мамичка што има искуство со кремата Цвет.
05.06.2010, 19:00
Тања РР
2029
Здраво милички, како сте ми денес. Да ви се пофалам, денес ми падна камен од срцето. Имено, ја носевме Јана на ехо на мозокот и др. рече дека се е во ред, детето ќе ги стигне врсниците ама околу третата година бидејки е многу мала родена. Рече дека дури и хипотонијата што ни е дијагностицирана не постои, туку има некоја поблага форма на недржење на вратчето која ќе се корегира. Дај Боже.
Еве ја сега се кикотат со татко и. Не знам што е работата, мене едвај ми се насмевнува а штом го види татко и се смее на цел глас.
05.06.2010, 19:11
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Еве ја сега се кикотат со татко и. Не знам што е работата, мене едвај ми се насмевнува а штом го види татко и се смее на цел глас.
ista e i Sara, tatini mazi
za malata Januska, dusicka mila, se raduvam so tebe mila sto se e vo red so tvoeto malo angelce. Do tebe i do Jana.
05.06.2010, 20:12
Maca25
7558
Гледајте Ходиници - се зборува за хиперактивност кај децата!
Заврши само што пишав
05.06.2010, 20:31
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Гледајте Ходиници - се зборува за хиперактивност кај децата!
Заврши само што пишав
gledajte repriza vo vtornik na A2 vo 14:30h
05.06.2010, 20:50
Rossana
1239
Dobrovecer girls kako ste? Kade ste? Povelete posluzete se, pa da razmenime po dva tri zbora pred spienje
05.06.2010, 22:27
amelbebe
1105
uuuuuuuufffffff sto se ubavi kolacinjata kako sum nervozna cel tanjir ke izedam od nervoza
05.06.2010, 23:01
jovanka
1745
Pozdrav rr kako ste mi vecerva vo pomal broj vikend a i na televizija mnogu festivali.
05.06.2010, 23:07
Bitolcanka
2461
Здраво и од мене конечно. Сега пишувам од дома на раат За денес завршив со обврските, порелаксирано од вчера. Поспав малку, утре неделно освежена, а од понеделник со нови сили. Како сте вие мили? Маца одмараш по положениот испит или се спремаш за последниот?