за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас само да ве поздравам и одам да одморам од жештинава и опуштено да читам се што има на РР. Деновиве имав толку обврски што не успеав да се вклучам често на РР... но сега гледам колку сум пропуштила, интервјуа на 3 драги личности...., нови членови, убава дружба на РР...
Ве гушкам сите и да продолжам да читам се што сум испуштила претходниве денови..
09.06.2010, 20:54
Палешка РР
7505
Има да се изначиташ Јуле, синоќа ептен се забавувавме, хехе
Јас покрај кај матичната, отседнав малку и кај мајка ми. Кај Миа не е ништо сериозно, ни воспалено грло, ниту некаков наод, само малку мрсулчиња. Добивме капки за нос и сируп. Дека прв пат и давам ја набљудував да не развие алергиска реакција, но не Сега е време за кафе, нели?
09.06.2010, 21:29
Bitolcanka
2461
Да, време е за кафе Палешке. Радо би се напила во ваше друштво, но и дечко ми ме чека за кафе-муабет. Го имав "забаталено" овие дена, морам да надохнадам Вечерва ќе си легнам порано (за промена ), се читаме утре до сите ...
П.С. Се видовте со другарка ми Тереза во Пп денес?
09.06.2010, 22:14
tereza
784
Не се видовме денес со Палешка,кратко ми беше времето плус многу беше топло и гледав побрзо да ја завршам работата и да се вратам назад.Ама наредниот пат сигурно ќе се видиме
09.06.2010, 22:40
riba79
683
da prasam i bebica li prestana da ne druzi?ja nema ni pacuvce ni april ili jas sum greska?bas mi falat
09.06.2010, 23:29
jovanka
1745
Tocno gi nema ama zatoa imame mnogu novi clenovi .
09.06.2010, 23:55
Rossana
1239
Eve me i mene. Izgleda uste denes, ili pak se nadevam uste nekolku denovi ke ve podruzam, pa potoa ke napravam edna pauza od 2-3 meseci. Planiravme so mm da go isklucime internetot. Ke mi nedostigate eeej Cel den mislam na toa sto ke pravam bez rr. Nemoj da me zaboravite ok? Ke se oklucuvam ponekogas koga ke imam moznost odkaj majkami. Se nadevam deka ke se smeni planot i nema da go isklucime no samsite se 5%... Ke mi svari nekoj kafe?
09.06.2010, 23:56
Rossana
1239
A kako ste vie? Jas cel den go pominav vo soba zatoa sto bese mnooooooogu zesko a mnogu mi bese dosadno bez kompjuter i TV, cel den nemavme struja od sabajle, i nemavme voda auu se prasuvam kako se ziveelo edno vreme bez struja i voda, jas poludev. imam eden kup sadovi sega ke treba na EVN da gi viknam da mi pomognat so mienjeto
10.06.2010, 00:12
jovanka
1745
Nema kafe rosana eve nesto osvezitelno!
10.06.2010, 00:13
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Eve me i mene. Izgleda uste denes, ili pak se nadevam uste nekolku denovi ke ve podruzam, pa potoa ke napravam edna pauza od 2-3 meseci. Planiravme so mm da go isklucime internetot.
jao ne razumijem, zošto pa zašto trebaš napraviti pauza, jas bez interneta kao cvječe bez vode
10.06.2010, 00:16
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
„Секогаш е најтемно пред зората“
Tanja u pravu si, ceo den jas mislim na taa misao i zaista se čustvuvam puno bolje
10.06.2010, 00:18
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Nema kafe rosana eve nesto osvezitelno!
Blagodaram jovanka, mi trebase ova
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
jao ne razumijem, zošto pa zašto trebaš napraviti pauza, jas bez interneta kao cvječe bez vode
Znam agnes, i jas nemozam bez internet, no mora da bide vaka. Parite sto gi ima zastedeno mm se trosaat, ziveeme sega zasega od negovata plata, pocina svekorot i imavme plus neplanirani troskovi... i... mora da gi napolnime bateriite malku, malku da se opravat rabotite i ke oklucime pak.
< Поракaта ја уредил Rossana -- 10.6.2010 0:19:45 >
10.06.2010, 01:38
Тања РР
2029
Кај сте бре жени? Си легнавте ли? Сама останав
Доказ:
10.06.2010, 01:39
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
„Секогаш е најтемно пред зората“
Tanja u pravu si, ceo den jas mislim na taa misao i zaista se čustvuvam puno bolje
Мило ми е што си подобро Агнес
10.06.2010, 01:45
Rossana
1239
Jas sum ovde no za kratko, ke odam da spijam
10.06.2010, 02:08
Палешка РР
7505
Јас тешко дека ќе заспијам вечерва
10.06.2010, 02:12
Тања РР
2029
Мене веќе ми се спие ама Јана нама намера да ми дозволи. Ете ја ме клоца со нозете и ми се смее на глас. Ќе си поседиме ние
10.06.2010, 10:07
Maca25
7558
се бара надица да каже што направила на испит!!!! ајде пријателке веќе да дипломираме!!!
10.06.2010, 22:03
Viktori
5329
леле дечки немам интернет! ми се пишува ми се плаче! Се гребам кај моите на гости сум! само да видам што праите.. ваљда утре ќе имам интернет па ќе ве дружам
10.06.2010, 22:13
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
се бара надица да каже што направила на испит!!!! ајде пријателке веќе да дипломираме!!!
еве ме мила ама јас имам уште многу до диплома сепак мрднав од мртва точка инаку кај нас се многу брзи и експедитивни резултати пред септемвриска сесија проф не била во мк реков ами ако не сме положиле а асс ми вели па секако си го знаеш само ќе го повториш и на испит
10.06.2010, 23:03
Maca25
7558
еее надица, професориве не играат како сакаат. не знам дали прочита погоре, вчера пишав, оваа мојава проф си го презакажала испитот за една недела порано, а не објавила ништо!!! една моја колешка случајно видела во делот за испити што стои во библиотеката, ама тој е за професори !!! и сега ја одам на испит со половина поминат материјал. не верувам дека ќе положам, ама ако отидам ништо нема па да изгубам (само ќе ги знам прашањата за септември). држете ми среќа утре!!!
10.06.2010, 23:08
nadica
4381
нема да ја држам туку ја пуштам целата среќа на светов да дојде со тебе на испит
...а што ќе се случи понатаму знае само професорката
10.06.2010, 23:13
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Znam agnes, i jas nemozam bez internet, no mora da bide vaka. Parite sto gi ima zastedeno mm se trosaat, ziveeme sega zasega od negovata plata, pocina svekorot i imavme plus neplanirani troskovi... i... mora da gi napolnime bateriite malku, malku da se opravat rabotite i ke oklucime pak.
a takva je situacija
10.06.2010, 23:34
Martins mom
3342
ќе ни фалиш Роси...но ние верно ќе те чекаме
10.06.2010, 23:34
Martins mom
3342