cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

12.06.2010, 00:11

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Imam internet user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2010, 00:24

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Супер Росана user posted image user posted image user posted image И јас се радувам со тебе мила, како мало дете user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image И јас не можам да се замислам без интернет макар и 1 ден, а уште помалку без РР.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

12.06.2010, 00:29

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Супер Росана user posted image user posted image user posted image И јас се радувам со тебе мила, како мало дете user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image И јас не можам да се замислам без интернет макар и 1 ден, а уште помалку без РР.
[user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fala bitolcanke,a kolku ke bide slatka ,sinot neka degustirauser posted image user posted image user posted image /quote]

clock-img

12.06.2010, 01:05

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

И ние денес бевме на Баскерфест, ама супер си поминавме. Доле некоја свирка, пиво во рака, разиграно дете...ептен убаво. Дури и дозволивме на нина да остане до покасно денес - до 10. 30user posted image . заспа после како заклана. мене пивото ми ја помати малце главата, па и јас со нина заспав, па сега се разбудив. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.06.2010, 01:11

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Одлично за промена и разонода - забава за сите user posted image Кај нас засега нема нешто такво. Инаку секое лето има програма - Битола отворен град и секакви случувања - живи свирки, концерти, настани... Одамна не сум се напила алкохол, арно ме потсети, да си планирам некоја вечер user posted image user posted image user posted image секако во друштво, не сама user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

12.06.2010, 16:11

clock-img

nadica

pencil-img

4381

девојки како сте?
јас еве само што седнав...
сабајлево бев на посета на дедо ми во болница ЛУДИЛО не се знае кој јаде кој пие
во соба е со уште двајца, баба ми е со него да му помага ако му затреба нешто арно ама кога реков дека ќе одам мајка ми вика да ја земеме баба ти дома да се пресоблече да јаде и ние пак ќе дојдеме
арно ама на дедо ми му пуштиле систем со разноразни лекарства и цимерот за да му помогне да не му била раката вкочанета пуштил побрзо зда истече инфузијата user posted image кога стигнав дедо во бессознание ништо незнае и никого не познава user posted image едвај го повративме user posted image

па откога си дојдов ја заспав надица па средував низ дома и сега на кратко да ве видам па пак во акција user posted image (се буди надица и ќе има играње)

ај да не гњавам
а вие како сте мили мои пријателки?

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

12.06.2010, 16:17

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

aj ve molam help kade se naodja temata za kompjuterski problemi i soveti nemozam da ja najdam

ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat

clock-img

12.06.2010, 16:22

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Драга на ова мислиш КЛИК

And this is my beautiful life ...

clock-img

12.06.2010, 16:24

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве тука КЛИК

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

12.06.2010, 16:24

clock-img

nadica

pencil-img

4381

јуле побрза од мене user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

12.06.2010, 16:35

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас и мм сме сами дома, нина ја испративме на гости, некако ми е досадно без нина и мислам дека цело време само за неа му зборам на мм. user posted image како да немаме што друго да правиме!!!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.06.2010, 16:41

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Надица со помин за дедо ти. Маца кога е Нина тука немаш одмор, а сега ти недостига user posted image Секогаш така е. Кога сме презафатени бараме одмор, пауза, а кога имаме слободно време - досадно ни е user posted image Крајот не ни се наоѓа user posted image user posted image user posted image

Јас цел ден на ПС окапав - работев нето, треба да печатам после. Му пуштив по skype на милиот, ми најде некои забелешки (гледано од негов аспект, добри), па коригирам сега user posted image Подоцна ќе шетниме малку. Не сме излегле подалеку некое време, само на кафе во близина.

clock-img

12.06.2010, 20:07

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

јас денес цел ден вредна,перам јоргани кебиња,разчистувам,пребирам тоа што мислам веќе не се носи е сега уште вечерата да ја завршам и може да уживам ако не заспијамuser posted image user posted image user posted image ме потиска некоја дремка рано раноuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

12.06.2010, 21:08

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Здраво мили, јас само да ве поздравам.
Цел ден сум во трчање, чистев, перев постелнини, излеговме со мм да и купиме на Јана креветче и релаксатор и кога дојдов дома бев мртва уморна, Сум се комирала за пет минути. Сега мм ме разбуди, ќе ни дојдат гости.
Ќе ве дружам покасно, откако ќе си одат.
Пријатна вечер.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

12.06.2010, 21:33

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

i jas šaljem pozdrave
mnogu pozdravi do siteuser posted image
(nadam se da sam pravilno zapamtila rječi;)

clock-img

12.06.2010, 21:36

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image user posted image user posted image за тебе агнес и за твојот македонски

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

12.06.2010, 21:48

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

user posted image user posted image user posted image за тебе агнес и за твојот македонски

fala, falauser posted image
znaš pa ako konačno dobiem djevojčice, kako da jih razbiramuser posted image i ne samo to, za vreme adaptacije živet moramo mesec dana vo MK, i kako da razbiram što luge okoli mene govoreuser posted image , he, he ... tako jas prakam RR i sve više razbiram i katkad pomaže mi google translatoruser posted image

clock-img

12.06.2010, 22:16

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ако нешто не разбираш ние секогаш сме тука да ти помогнеме. Ако треба и колективно ќе ти одржиме курс user posted image Само да ги добиеш девојчињата! user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

12.06.2010, 22:21

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Ако нешто не разбираш ние секогаш сме тука да ти помогнеме. Ако треба и колективно ќе ти одржиме курс user posted image Само да ги добиеш девојчињата! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  e pa ako jas konačno dočekam djevojčice i dojdem vo MK, pa onda da dobijem taj kurs u živo ne samo on -lineuser posted image

clock-img

13.06.2010, 00:16

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Dobrovecer friends kako ste? jas cel den go pominav rabotno. Bev da pazaram, pa perev, pa cistev, pa miev sadovi i na kraj sadev cvekinja po dvorot. Sega Sara konecno zaspa, mm gleda "Terminator 4" a jas malku na rr se razbira. ve guskam site user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2010, 00:20

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Росана почни да одговараш на прашањата од Интервјуто user posted image user posted image user posted image ти се собраа многу!!

clock-img

13.06.2010, 02:07

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Моментално на порталот има членови: 6 и гостуваат: 112.  
Rossana 13.6.2010 2:06:26:
Преглед на активни корисници
ZAKI 13.6.2010 2:00:29:
Го прегледува порталот
Snowhite 13.6.2010 1:57:21:
Прегледува порака: Вашите родендени  
anusha 13.6.2010 1:55:08:
Прегледува порака: Детали од УЗВ преглед  
Палешка 13.6.2010 1:55:00:
Прегледува порака: Фразеологизми (фразеолошки изрази)  
Тања 13.6.2010 1:47:17:
Го прегледува порталот

Sto e ova? Prv pat gledam tolku narod vo 02:00 Nemozete da zaspiete od zesko ili zatoa sto utre e Nedela?

< Поракaта ја уредил Rossana -- 13.6.2010 2:10:48 >

clock-img

13.06.2010, 12:31

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Росанче значи тука си била - мислевме немаш интернет или избега (се исплаши) од прашањата user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2010, 12:36

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

pffff hrabra sum jas user posted image user posted image user posted image     Kako si ti Bitolcanke? mislam deka ti pisav na skype moj tel. br samo neznam dali go dobi.

clock-img

13.06.2010, 13:29

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Како сте пријателки? Јас сум станата од 7, па си ја спремив нинка, па си прошетавме убаво, бевме и на пазар по овошје и зеленчук, па малце и ја подновив, и купив 2 боди, маичка, пантолонки и капче. Цуца моја, колку е среќна. само ги шета алиштата и ги покажува на татко и. Сега конечно заспа, па  и јас да одморам малце, изгорев надвор. Ептен е топло. А кој ли ќе прави ручек сега?!?!? Неееее.....