за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Фала девојки за идејата - преубаво изгледа. Ќе размислам, има време до тогаш
15.06.2010, 00:30
amelbebe
1105
dobro vecer na site prisutni,dobra nok na site sto si legnaa
15.06.2010, 00:50
Maca25
7558
добро вечер. јас не легнувам, сега само што испив едно кафе, планирам да учам до касно. само накратко да видам што се случува на рр и продолжувам со учење.
15.06.2010, 00:54
amelbebe
1105
ne samo da ucis,tuku da naucis i nazdravje kafeto
15.06.2010, 00:55
Maca25
7558
фала амелбебе, мора да научам, веќе ми се смачи од студирање . утре ако положам частам !!!
15.06.2010, 01:00
amelbebe
1105
aj skrsi noga ,taka se veli neli?
15.06.2010, 09:36
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Што направи Палешка, се снајде ли Марио да ја чува сестричката дури ти беше излезена???
Иххх, тој не ќе се снајдел Вчера дури и и' даваше да јаде, за да научел. Пресреќна сум и презадоволна од неговиот однос кон Миа!
Како сте пријателки утрово? Јас изгорев од жештина
15.06.2010, 09:57
arh_diz
7198
Maca25 srekno pa cekame castenje
15.06.2010, 10:06
Bogdancanka
5422
со среќа маца стискаме палци и чекаме честење
15.06.2010, 17:06
Bogdancanka
5422
уф денес дефинитивно не ми е денот цел ден сум прво што ме немаше вода одсабајле,е сега кога дојде чистата јас почнав да ја чистам бањата,насекаде ставив средства за да изрибам и знаете што сите чешми ги променија боите а сега да ме праша некој кој гавол ме тераше да ставам свашта мислиш кој знае какви биле,али ајде де мислејки да ги светнам јас ги направив леле уфффффффф колку се нервирам.Значи дефинитивно денес кај да чепнам се превртувам наопаку подобро да оставам се како што е....работата покасно ќе ја завршам,зашто ако продолжам сигурно уште некоја беља ќе направам...како ми тргнал денов,уффф многу се нервирам каков ден
15.06.2010, 17:31
amelbebe
1105
ajde mila ne se nerviraj,site imame takvi denovi.Mene denovive nesto mi e se spletkano,samo si velam samo eden gospod znae kako i sto ke bide
ajde stavi edno kafe,nemoj da bides mrzliva
15.06.2010, 18:31
Viktori
5329
Леле жени конечно имам интернет!!! ќе се изакаме сега навака натака со децата па се читкаме подоцна!!!
15.06.2010, 18:45
Палешка РР
7505
Оооо, конечно се врати..јас пак мислев по фудбалот се занесе, па не не дружиш Ајде те чекаме
15.06.2010, 22:18
Maca25
7558
како сте пријателки? јас денес бев на испит, беше тежок прилично, но мислам дека ќе поминам добро. сега чекам резултати. Утре ја носам нина во градинка, после 1 месец дома, кој знае како ќе поминеме
16.06.2010, 09:41
arh_diz
7198
Maca 25 sigurno si polozila. Bese da vidis rezultat ili seuste ne
16.06.2010, 10:06
Maca25
7558
Резутати ќе има следната недела, но мене ќе ми пишат на мејл дали сум положила (дека јас сум мајка, со дете, обврски, да не сум се малтертирала да одам до факс.)
16.06.2010, 13:49
Maca25
7558
Ми понудија работа...се мислам дали да прифатам, ме утепува работното време, прво од 9.30 до 6, па за некој месец во две смени од 7.30 до 4, а втора смена до 9.30 . Како ли само ќе се организираме со носење/земање од градинка?!?! Мм исто работи до 6. Уф, не знам што да правам. Работев порано во фирмава, си ја знам работата, но сега треба да бидам и администратор на нивниот портал.
16.06.2010, 13:54
penelopa
3419
Најпрвин честитки, не е лесно да се најде работа во Мк. Најдобро е добро да размислиш, да се консултираш со сопругот и да одлучиш. Можеби на почетокот ќе биде тешко но ќе се навикнете, секој почеток е тежок. Малку работното време е ама тоа е , неможе се да биде идеално. Како и да е те подржуваме
16.06.2010, 14:07
MamaOhrid
411
Aх, со таа работа. Прво е навистина тешко кај нас да се најде работа, поготово добра работа. Второ, кога имаш дете е уште потешко. Мене до вчера ми беше породилното, од денес сум на одмор, го користам одморот од 2010 година. На работа треба да тргнам на 8 јули. Работам од 8 до 16 часот (читај 17-18 часот ) и додека дојдам дома ..., детето ќе си го гледам 3 сати во денот. Ама то е то, мора да се работи. Децата и вака и така ќе пораснат, а работа тешко е да се најде.
16.06.2010, 14:12
Палешка РР
7505
Леле на оваа тема ми иди коса да си кубам. Како да се вратам онаму и да ја оставам Миа Не, не...ќе барам јас некое решение, имам уште 4 месеци (одмор + дополнително боледување) Незнам што да ве советувам, зошто ни сама незнам како и на кого ќе го оставам детето
16.06.2010, 14:19
Viktori
5329
Маца сигурно ќе ти биде тешко на почетокот ама ќе се навикнеш. Супер што ти понудиле работа и ако е тоа работа што ја сакаш, не ја одбивај. Градинки има, а и кога тогаш ќе мораш да почнеш со работа. Инаку имам другарка со ептен никакво работно време, па патувања навака натака, ама супер се организирани. Кај нив функционира. Освен што ќе ти е тешко на почеток, друг проблем не верувам дека ќе имаш
16.06.2010, 14:26
Maca25
7558
еве денес нина после голема пауза си тргна во градинка, супер помина денес, од 9 до 11.30. СИ играла, си јадела, без никаков проблем. Од утре ја оставам на спиење, па ќе си ја земам во 3 - 3.30. Добро е што сака да оди во градинка, па тој проблем ми е решен. Некогаш моите ќе ја зимаат, некогаш мм ќе оди порано на работа, па ќе излезе порано, ќе се снаоѓаме. Мислам дека ќе прифатам, затоа што во моментов ни требаат пари, платата на мм иако е голема, не стигнува за јадење, кредити, сметки...
16.06.2010, 14:33
Anushka
1392
Мацо, оди работи,верувај ми, така ќе бидеш подобра мама... Се` другото само ќе си дојде и организира.
16.06.2010, 14:38
Bitolcanka
2461
Здраво девојки. Како сте? Ме немаше само 1 ден, а ми се чини вечност Повелете, кој/а е за кафе - јас тукушто се напив.
Маца штом така си решила, те поддржуваме. Се е тешко, но човек ако мора да се обиде. Мораме да бидеме храбри, да ризикуваме. Такво дојде времето, секој се снаоѓа како може и знае. Се за наше добро и за најблиските / најмилите.
Секој со проблемите - вие со децата, јас угоре - високо, удолу длабоко Ако започнам да работам нешто ќе си ги оддолжам и така одолговлечените обврски (а сериозна работа се, бараат време, посветеност, енергија и пред се челични нерви). Не се може се, полека, полека, а она најважното-трпението не не служи баш...
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 16.6.2010 14:39:44 >
16.06.2010, 14:42
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Леле на оваа тема ми иди коса да си кубам. Како да се вратам онаму и да ја оставам Миа Не, не...ќе барам јас некое решение, имам уште 4 месеци (одмор + дополнително боледување) Незнам што да ве советувам, зошто ни сама незнам како и на кого ќе го оставам детето
Потполно исто