cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

14.06.2010, 14:35

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Битолчанка јас би нешто вакво:

user posted image

Фала девојки за идејата - преубаво изгледа. Ќе размислам, има време до тогаш user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

15.06.2010, 00:30

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

dobro vecer na site prisutni,dobra nok na site sto si legnaa

clock-img

15.06.2010, 00:50

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

добро вечер. јас не легнувам, сега само што испив едно кафе, планирам да учам до касно. само накратко да видам што се случува на рр и продолжувам со учење. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.06.2010, 00:54

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

ne samo da ucis,tuku da naucisuser posted image user posted image user posted image  i nazdravje kafeto

clock-img

15.06.2010, 00:55

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

фала амелбебе, мора да научам, веќе ми се смачи од студирањеuser posted image . утре ако положам частам !!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.06.2010, 01:00

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

aj skrsi noga ,taka se veli neli?

clock-img

15.06.2010, 09:36

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Што направи Палешка, се снајде ли Марио да ја чува сестричката дури ти беше излезена???user posted image user posted image user posted image

Иххх, тој не ќе се снајдел user posted image Вчера дури и и' даваше да јаде, за да научел. Пресреќна сум и презадоволна од неговиот однос кон Миа!

Како сте пријателки утрово? Јас изгорев од жештина user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

15.06.2010, 09:57

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Maca25 srekno  pa cekame castenje

Биди тоа што си

clock-img

15.06.2010, 10:06

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image

со среќа маца стискаме палци и чекаме честење

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

15.06.2010, 17:06

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

уф денес дефинитивно не ми е денот цел ден сумuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image прво што ме user posted image user posted image user posted image немаше вода одсабајле,е сега кога дојде чистата јас почнав да ја чистам бањата,насекаде ставив средства за да изрибам и знаете што сите чешми ги променија боите user posted image user posted image user posted image user posted image а сега да ме праша некој кој гавол ме тераше да ставам свашта мислиш кој знае какви биле,али ајде де мислејки да ги светнам јас ги направив леле уфффффффф колку се нервирам.Значи дефинитивно денес кај да чепнам се превртувам наопаку подобро да оставам се како што е....работата покасно ќе ја завршам,зашто ако продолжам сигурно уште некоја беља ќе направам...како ми тргнал денов,уффф многу се нервирам каков денuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

15.06.2010, 17:31

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

ajde mila ne se nerviraj,site imame takvi denovi.Mene denovive nesto mi e se spletkano,samo si velam samo eden gospod znae kako i sto ke bide

ajde stavi edno kafe,nemoj da bides mrzlivauser posted image

clock-img

15.06.2010, 18:31

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Леле жени конечно имам интернет!!! user posted image user posted image user posted image
ќе се изакаме сега навака натака со децата па се читкаме подоцна!!!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

15.06.2010, 18:45

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Оооо, конечно се врати..јас пак мислев по фудбалот се занесе, па не не дружиш user posted image
Ајде те чекаме user posted image

clock-img

15.06.2010, 22:18

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

како сте пријателки? јас денес бев на испит, беше тежок прилично, но мислам дека ќе поминам добро. сега чекам резултати.
Утре ја носам нина во градинка, после 1 месец дома, кој знае како ќе поминемеuser posted image

clock-img

16.06.2010, 09:41

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Maca 25 sigurno si polozila. Bese da vidis rezultat ili seuste ne

Биди тоа што си

clock-img

16.06.2010, 10:06

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Резутати ќе има следната недела, но мене ќе ми пишат на мејл дали сум положила (дека јас сум мајка, со дете, обврски, да не сум се малтертирала да одам до факс.)user posted image

clock-img

16.06.2010, 13:49

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ми понудија работа...се мислам дали да прифатам, ме утепува работното време, прво од 9.30 до 6, па за некој месец во две смени од 7.30 до 4, а втора смена до 9.30user posted image . Како ли само ќе се организираме со носење/земање од градинка?!?! Мм исто работи до 6. Уф, не знам што да правам. Работев порано во фирмава, си ја знам работата, но сега треба да бидам и администратор на нивниот портал. 

clock-img

16.06.2010, 13:54

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Најпрвин честитки, не е лесно да се најде работа во Мк. Најдобро е добро да размислиш, да се консултираш со сопругот и да одлучиш. Можеби на почетокот ќе биде тешко но ќе се навикнете, секој почеток е тежок. Малку работното време е user posted image ама тоа е , неможе се да биде идеално. Како и да е те подржувамеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

16.06.2010, 14:07

clock-img

MamaOhrid

pencil-img

411

Aх, со таа работа. Прво е навистина тешко кај нас да се најде работа, поготово добра работа. Второ, кога имаш дете е уште потешко. Мене до вчера ми беше породилното, од денес сум на одмор, го користам одморот од 2010 година. На работа треба да тргнам на 8 јули. Работам од 8 до 16 часот (читај 17-18 часот user posted image ) и додека дојдам дома ..., детето ќе си го гледам 3 сати во денот. Ама то е то, мора да се работи. Децата и вака и така ќе пораснат, а работа тешко е да се најде. 

clock-img

16.06.2010, 14:12

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Леле на оваа тема ми иди коса да си кубам. Како да се вратам онаму и да ја оставам Миа user posted image user posted image user posted image
Не, не...ќе барам јас некое решение, имам уште 4 месеци (одмор + дополнително боледување)
Незнам што да ве советувам, зошто ни сама незнам како и на кого ќе го оставам детето user posted image

clock-img

16.06.2010, 14:19

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Маца сигурно ќе ти биде тешко на почетокот ама ќе се навикнеш. Супер што ти понудиле работа и ако е тоа работа што ја сакаш, не ја одбивај. Градинки има, а и кога тогаш ќе мораш да почнеш со работа.
Инаку имам другарка со ептен никакво работно време, па патувања навака натака, ама супер се организирани. Кај нив функционира. Освен што ќе ти е тешко на почеток, друг проблем не верувам дека ќе имаш user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

16.06.2010, 14:26

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

еве денес нина после голема пауза си тргна во градинка, супер помина денес, од 9 до 11.30. СИ играла, си јадела, без никаков проблем. Од утре ја оставам на спиење, па ќе си ја земам во 3 - 3.30. Добро е што сака да оди во градинка, па тој проблем ми е решен. Некогаш моите ќе ја зимаат, некогаш мм ќе оди порано на работа, па ќе излезе порано, ќе се снаоѓаме. Мислам дека ќе прифатам, затоа што во моментов ни требаат пари, платата на мм иако е голема, не стигнува за јадење, кредити, сметки...

clock-img

16.06.2010, 14:33

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Мацо, оди работи,верувај ми, така ќе бидеш подобра мама...
Се` другото само ќе си дојде и организира.

clock-img

16.06.2010, 14:38

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Здраво девојки. Како сте? Ме немаше само 1 ден, а ми се чини вечност user posted image Повелете, кој/а е за кафе - јас тукушто се напив.

user posted image

Маца штом така си решила, те поддржуваме. Се е тешко, но човек ако мора да се обиде. Мораме да бидеме храбри, да ризикуваме. Такво дојде времето, секој се снаоѓа како може и знае. Се за наше добро и за најблиските / најмилите.

Секој со проблемите - вие со децата, јас угоре - високо, удолу длабоко user posted image Ако започнам да работам нешто ќе си ги оддолжам и така одолговлечените обврски (а сериозна работа се, бараат време, посветеност, енергија и пред се user posted image челични нерви). Не се може се, полека, полека, а она најважното-трпението не не служи баш...

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 16.6.2010 14:39:44 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

16.06.2010, 14:42

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Леле на оваа тема ми иди коса да си кубам. Како да се вратам онаму и да ја оставам Миа user posted image user posted image user posted image
Не, не...ќе барам јас некое решение, имам уште 4 месеци (одмор + дополнително боледување)
Незнам што да ве советувам, зошто ни сама незнам како и на кого ќе го оставам детето user posted image

Потполно исто user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Последни статии

article-img