за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
obavezno ke ve izvestuvam nema da propustite nisto
18.06.2010, 21:35
Палешка РР
7505
Со среќа нека им е генерацијо, да се ќердосаат! А ти да бидеш најубава на свадбата, после невестата
18.06.2010, 22:06
Maca25
7558
Амелбебе честито!! Ти рековме смирено и се ќе си дојде на место!!! Ептен се радувам!! Ееее, свекрива ќе станеш Добра да бидеш!!
18.06.2010, 22:19
Martins mom
3342
честитки Амелбебе опасна си значи, го реши проблемот во најбрз можен рок...браво и уште еднаш честитки, да имаат среќен и сложен брак
18.06.2010, 22:58
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
zenski PRESREKNA SUUUUUUUUUM na 28.7 pravime svadba mi olesna
Ах, браво и честитки..нека им е со среќа..Честитки и до вас родителите..Сигурна сум дека ќе биде прекрасна свадба..
18.06.2010, 23:03
Snowhite RR
5042
Кај мајка ми, додека бев, имав комшии роми и знам дека правеа 3 дена свадба и секој ден невестата во различни фустани беше облечна, еден ден плав, па розов, па бел, мислам. Многу ни беше интересно нас како помали по цели денови одевме таму и гледавме. амелбебе, кога ќе можеш објасни ни ги детално сите адети, зошто ете на некој начин сум присуствувала на таква свадба, но сепак не знам се како е што. Нека им е со среќа на синот и снаата, многу деца да изнародат родат
19.06.2010, 08:01
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
zenski PRESREKNA SUUUUUUUUUM na 28.7 pravime svadba mi olesna
честитки Амелбебе,нека им е со среќа
19.06.2010, 09:28
nadica
4381
честитки амелбебе и за тебе и за младите а бидејќи ти си современа свекрва ќе и кажеш и на снаата да не дружи
19.06.2010, 11:46
brineta88
459
Со среќа нека им е амелбебе. да имате слога и почит едни спрема дуги
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
19.06.2010, 11:56
Bitolcanka
2461
Честитки пријателке Баш ми е мило за тебе, ги надминавте недоразбирањата и нервозите ... Уживај во подготовките и споделувај ја вашата радост, а ние со задоволство ќе ти даваме идеја и критика
19.06.2010, 12:01
Maca25
7558
еве по едно кафе и ја чекам Битолчанка да каже што и се случило
19.06.2010, 12:10
Bitolcanka
2461
Фала пријателке - најголема си Не ми се случило вчера ништо, но вечер ќе ми се случи Чувствувам немир во душата... Долга приказна (сигурно имам некаде споменато нешто), со 1 збор - "морам" вечер да бидам на иста маса со вистинска змија (најголемата непријателка што воопшто ја познавам, полоша од сапуниците) и не можам да се помирам со тоа. како ќе успеам да доседам. Од самата помисла ми се гади Не сум ја видела 5,5 месеци, успеав да ја подзаборавам последно време и сега наеднаш пак се појавува... Подобро во пеколот да одам, отколку во нејзина близина ...
19.06.2010, 13:20
Viktori
5329
Битолчанке, ајт да не ти ги читам муабетиве. Не зезај, седни културно, разговарај културно и стани си на крај културно. Од ова што го читам испаѓа дека ти се нервираш. А бе ајде. Што и да било сигурно е лошо, ама не се јади ти самата предвреме. Иди таму насмеана, ако е више до јадење дојдена работата она нек се изеде
19.06.2010, 13:21
Viktori
5329
Маца си земав јас кафе, за да се вмешам во муабетот
19.06.2010, 13:37
Bitolcanka
2461
Се напив кафе, отворив балкон да ме дувни воздух и се смирив малку... Да, пријателке, право да ти кажам - "се изедов" Нека се изеде сама, има што да си касне Тоа планирам и да го направам - за разлика од мене, таа нема ни к од кулура - има кој да ја трпи (го жалам). Само не се 5 минути, цела вечер е (на свадба сум) и не знам колку ќе успеам да изгледам и останам рамнодушна, особено ако почне со нешто да ме провоцира или дечко ми... Ќе бидеме први одени, така да, од бон-тон, тие треба да се поздрават, само мажот и ќе го отпоздравам, неа - no way ! Се сомневам дека и таа ќе ме удостои со нејзиното "здраво", не ни сакам да слушнам збор од неа до мене.
19.06.2010, 13:42
arh_diz
7198
Bitolcanka pravi se deka voopsto ne ja primetuvas kako da ne e tamu ne i obrnuvaj vnimanie nisto ne ti moze.Gledaj za tebe ti da si pomines ubavo da se opustis ostavi ja nejze
19.06.2010, 13:49
Bitolcanka
2461
Фала мила пријателке Одличен совет Атмосферата ќе е таква да можам да бирам - повеќе ќе играм со партнерот (нека пука од мака ), така да - нема да ми биде трн во очи Што можам без вас? Знаев дека ќе наидам на разбирање, поддршка и искрени совети
19.06.2010, 14:14
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
честитки амелбебе и за тебе и за младите а бидејќи ти си современа свекрва ќе и кажеш и на снаата да не дружи
Кутра снаа, нема да може да пишува на темите како „Најголем бисер на дотичната“ и „ Слика од свеки“
Амелбебе јас знам дека ти ќе бидеш добра свекрва ама снаата пак ќе најде нешто за да се жали. Гарантирано од искуство !
19.06.2010, 14:15
penelopa
3419
Аха Битолчанке значи денес е денот Д ...јас би ти препорачала вечер што е можно повеќе да си расположена и да се забавуваш...што помалку да седиш....ехе кога таа ќе види колку ви е убаво ќе позелени од завист
19.06.2010, 14:22
Тања РР
2029
Битолчанка дотерај се, нашминкај се и наоружана со самодоверба појави се на свадбата. Не се оптеретувај со нејзиното присуство, не труди се да и покажеш ништо. Според мене игнорирањето е најголема казна и најмногу боли. Ако се трудиш да покажеш дека си среќна таа ќе знае дека сеуште чувствуваш нешто за неа, макар и омраза. Рамнодушноста повредува повеќе од омразата!
19.06.2010, 14:30
Bitolcanka
2461
Да, дојде судбоносниот ден Ви благодарам девојки. За расположена - секако дека ќе сум (присуството нејзино ќе влијае на расположението, ама винцето ќе си го направи своето - посилно е од неа ) Ќе ви пренесам утре импресии Сега одам да поработам нешто низ дома, па полека да се подготвувам Имајте убав ден и убава вечер
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 19.6.2010 14:31:56 >
19.06.2010, 14:38
jovanka
1745
Glavata gore, i pokazija tvojata pozitivna energija.Srekno!Uzivaj so sakaniot!
19.06.2010, 15:15
Martins mom
3342
ај со среќа Битолчанка, главата горе и не размислувај за тоа кој ќе биде таму, туку колку убаво ќе се забавуваш... блазе си ти, ќе се изнаиграш
19.06.2010, 15:31
agnes77
1959
mnogu pozdravi do site, vam posakuvam ubav den ...
19.06.2010, 16:31
brineta88
459
Битолчанка главата горе немој да те нервираат некои кои вредат помалку од тебе. Не давај да ти ја уништи вечерта биди своја и не и обрнувај внимание. Убаво ти пишаа игнорирањето е баш супер оружје во вакви ситуации кое ќе ја извади од такт. Покажи и дека не ти и грижа за неа и не ја рецкај едноставно. Имај убав помин
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...