cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

18.06.2010, 21:27

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

user posted image user posted image user posted image obavezno ke ve izvestuvam nema da propustite nistouser posted image

clock-img

18.06.2010, 21:35

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Со среќа нека им е генерацијо, да се ќердосаат! user posted image
А ти да бидеш најубава на свадбата, после невестата user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

18.06.2010, 22:06

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Амелбебе честито!! Ти рековме смирено и се ќе си дојде на место!!! Ептен се радувам!! user posted image user posted image Ееее, свекрива ќе станешuser posted image user posted image user posted image Добра да бидеш!!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

18.06.2010, 22:19

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

честитки Амелбебе user posted image user posted image user posted image опасна си значи, го реши проблемот во најбрз можен рок...браво и уште еднаш честитки, да имаат среќен и сложен бракuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

18.06.2010, 22:58

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

zenski PRESREKNA SUUUUUUUUUM na 28.7 pravime svadbauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi olesnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ах, браво и честитки..нека им е со среќа..Честитки и до вас родителите..Сигурна сум дека ќе биде прекрасна свадба..

clock-img

18.06.2010, 23:03

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Кај мајка ми, додека бев, имав комшии роми и знам дека правеа 3 дена свадба и секој ден невестата во различни фустани беше облечна, еден ден плав, па розов, па бел, мислам. Многу ни беше интересно нас како помали по цели денови одевме таму и гледавме. амелбебе, кога ќе можеш објасни ни ги детално сите адети, зошто ете на некој начин сум присуствувала на таква свадба, но сепак не знам се како е што. Нека им е со среќа на синот и снаата, многу деца да изнародатuser posted image user posted image родатuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

19.06.2010, 08:01

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

zenski PRESREKNA SUUUUUUUUUM na 28.7 pravime svadbauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi olesnauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image честитки Амелбебе,нека им е со среќаuser posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

19.06.2010, 09:28

clock-img

nadica

pencil-img

4381

честитки амелбебе и за тебе и за младите а бидејќи ти си современа свекрва ќе и кажеш и на снаата да не дружи user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

19.06.2010, 11:46

clock-img

brineta88

pencil-img

459

Со среќа нека им е амелбебе.
да имате слога и почит едни спрема дуги

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

19.06.2010, 11:56

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Честитки пријателке user posted image user posted image user posted image Баш ми е мило за тебе, ги надминавте недоразбирањата и нервозите ... Уживај во подготовките и споделувај ја вашата радост, а ние со задоволство ќе ти даваме идеја и критика user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

19.06.2010, 12:01

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

еве по едно кафе и ја чекам Битолчанка да каже што и се случило

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

19.06.2010, 12:10

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Фала пријателке - најголема user posted image си user posted image user posted image user posted image
Не ми се случило вчера ништо, но вечер ќе ми се случи user posted image user posted image Чувствувам немир во душата... Долга приказна (сигурно имам некаде споменато нешто), со 1 збор - "морам" вечер да бидам на иста маса со вистинска змија (најголемата непријателка што воопшто ја познавам, полоша од сапуниците) и не можам да се помирам со тоа. user posted image како ќе успеам да доседам. Од самата помисла ми се гади user posted image
Не сум ја видела 5,5 месеци, успеав да ја подзаборавам последно време и сега наеднаш пак се појавува... Подобро во пеколот да одам, отколку во нејзина близина ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

19.06.2010, 13:20

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Битолчанке, ајт да не ти ги читам муабетиве. user posted image
Не зезај, седни културно, разговарај културно и стани си на крај културно.
Од ова што го читам испаѓа дека ти се нервираш. А бе ајде. Што и да било сигурно е лошо, ама не се јади ти самата предвреме. Иди таму насмеана, ако е више до јадење дојдена работата она нек се изеде user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

19.06.2010, 13:21

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Маца си земав јас кафе, за да се вмешам во муабетот user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

19.06.2010, 13:37

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Се напив кафе, отворив балкон да ме дувни воздух и се смирив малку... Да, пријателке, право да ти кажам - "се изедов" user posted image user posted image user posted image Нека се изеде сама, има што да си касне user posted image user posted image user posted image Тоа планирам и да го направам - за разлика од мене, таа нема ни к од кулура - има кој да ја трпи (го жалам). Само не се 5 минути, цела вечер е (на свадба сум) и не знам колку ќе успеам да изгледам и останам рамнодушна, особено ако почне со нешто да ме провоцира или дечко ми... Ќе бидеме први одени, така да, од бон-тон, тие треба да се поздрават, само мажот и ќе го отпоздравам, неа - no way ! Се сомневам дека и таа ќе ме удостои со нејзиното "здраво", не ни сакам да слушнам збор од неа до мене.

clock-img

19.06.2010, 13:42

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Bitolcanka pravi se deka voopsto ne ja primetuvas kako da ne e tamu ne i obrnuvaj vnimanie nisto ne ti moze.Gledaj za tebe ti da si pomines ubavo da se opustis ostavi ja nejze

Биди тоа што си

clock-img

19.06.2010, 13:49

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Фала мила пријателке user posted image Одличен совет user posted image Атмосферата ќе е таква да можам да бирам - повеќе ќе играм со партнерот (нека пука од мака user posted image user posted image user posted image ), така да - нема да ми биде трн во очи user posted image Што можам без вас? Знаев дека ќе наидам на разбирање, поддршка и искрени совети user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2010, 14:14

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

честитки амелбебе и за тебе и за младите а бидејќи ти си современа свекрва ќе и кажеш и на снаата да не дружи user posted image user posted image user posted image

Кутра снаа, нема да може да пишува на темите како „Најголем бисер на дотичната“ и „ Слика од свеки“user posted image user posted image

Амелбебе јас знам дека ти ќе бидеш добра свекрва ама снаата пак ќе најде нешто за да се жали. Гарантирано од искуствоuser posted image user posted image user posted image user posted image !

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

19.06.2010, 14:15

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Аха Битолчанке значи денес е денот Д user posted image ...јас би ти препорачала вечер што е можно повеќе да си расположена и да се забавуваш...што помалку да седиш....ехе кога таа ќе види колку ви е убаво ќе позелени од завист user posted image user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

19.06.2010, 14:22

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Битолчанка дотерај се, нашминкај се и наоружана со самодоверба појави се на свадбата. Не се оптеретувај со нејзиното присуство, не труди се да и покажеш ништо. Според мене игнорирањето е најголема казна и најмногу боли. Ако се трудиш да покажеш дека си среќна таа ќе знае дека сеуште чувствуваш нешто за неа, макар и омраза. Рамнодушноста повредува повеќе од омразата!

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

19.06.2010, 14:30

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Да, дојде судбоносниот ден user posted image Ви благодарам девојки. За расположена - секако дека ќе сум (присуството нејзино ќе влијае на расположението, ама винцето ќе си го направи своето - посилно е од неа user posted image ) Ќе ви пренесам утре импресии user posted image Сега одам да поработам нешто низ дома, па полека да се подготвувам user posted image user posted image user posted image Имајте убав ден и убава вечер user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 19.6.2010 14:31:56 >

clock-img

19.06.2010, 14:38

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Glavata gore, i pokazija tvojata pozitivna energija.Srekno!Uzivaj so sakaniot!

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

19.06.2010, 15:15

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ај со среќа Битолчанка, главата горе и не размислувај за тоа кој ќе биде таму, туку колку убаво ќе се забавуваш...
блазе си ти, ќе се изнаиграшuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

19.06.2010, 15:31

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

mnogu pozdravi do site, vam posakuvam ubav den ...

user posted image

clock-img

19.06.2010, 16:31

clock-img

brineta88

pencil-img

459

Битолчанка главата горе немој да те нервираат некои кои вредат помалку од тебе. Не давај да ти ја уништи вечерта биди своја и не и обрнувај внимание.
Убаво ти пишаа игнорирањето е баш супер оружје во вакви ситуации кое ќе ја извади од такт. Покажи и  дека не ти и грижа за неа и не ја рецкај едноставно.
Имај убав поминuser posted image user posted image user posted image

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

Последни статии

article-img