cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

20.06.2010, 22:41

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Кај сте? Што правите? јас утре на работа, не знам што да облечам, ништо не ми се свиѓа како ми стои, ништо не ме собира....оф леле! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.06.2010, 22:47

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Hi Maca ! Јас само што се вклучив. Малку омалаксана се чувствувам user posted image Најверојатно зашто цел ден го поминав дома - затворена ...

Добро би ми дошло едно топло чоколадо, повели да се расположиме малку user posted image

user posted image

За тоа како ми стои облеката - и јас сум иста. Вчера фустанот што го носев мислев дека уште толку ме прошири user posted image user posted image user posted image Најубаво се чувствувам и најдобро изгледам во црни пантолони и некоја блуза - црното прикрива. Ти препорачувам облека во црна боја, но не се црно - сепак, црното придонесува за негативно расположение некогаш, а и на жешкото лошо е да си обвиткана во црнина...

Мартин''с мом прочитав некаде во твој пост дека од носењето мидер не ти се познава (немаш) стомак. Се намалува некако или ... user posted image user posted image Сакав да барам некој таков и јас user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 20.6.2010 22:49:46 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

20.06.2010, 22:54

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Фала битолчанке за кафето! Ми требаше. Имам еден куп ствари за средување, садови за миење, да спремам ранче и облека за во градинка, да се истуширам и да си легнам.
Денес се изнашетавме, се инатрчав да плоштад со Нина, после фативме накај парк, па таму трчавме, па во 9 си дојдовме дома. Набрзина бањање на нина и одма заспа. И викам :мама утре ќе оди на работа, а тебе деде ќе те земе од градинка, а она срцушка ми вика: НЕ, НЕ мама!!! Леле којзнае како ќе и биде по цел ден без менеuser posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.06.2010, 22:55

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Јас да ве поздравам.... одморена, свежа, цел викенд го поминав кај мојте! Одамна им немав толку посветено време и навистина ми недостасуваше ваков тип на одмор... Од утре со нови сили во нови работни победеи :)))

Среќно маца25 за првиот работен ден и попладнето ако не си многу заморна може да се видиме...

Битолчанка поздрав и до тебе драга...

clock-img

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Јас веќе не носам, ама дури носев ми помагаше, ми го стегаше стомакот...пробај, земи, види, може ќе ти се погоди...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Битолчанка...свадба од соништата, а?user posted image user posted image user posted image
П.С: Ќе ми ја покажеш ли која е змијата?? Може да ја натераме да си касни од отровотuser posted image user posted image user posted image

остај мартинс мам што ќе ја гледаш,уште за гледање е,баш како што кажа битолчанка,жена заробена во машко тело е.
значи весело било на свадбатаuser posted image

Баш за гледање е - слика и прилика user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image жена заробена во машко тело е + со машки мозок = маж user posted image user posted image user posted image Освен тоа, да не ја форсираме многу, голема реклама ќе и дојди - 1 вечер ми е доволна за цел живот да имам кошмари, па уште на слика да ја гледам - нека ја гледа оној на кој му треба user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

20.06.2010, 22:57

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Маца среќно утре...што и да облечеш носи го со самодоверба-сигурно ќе ти стои !!!
Лелееее, а за малечката и мене ми е жалuser posted image , а тек тебе како ти е...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

20.06.2010, 23:01

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Нина - срцка мамина, ангелче user posted image Кажи и дека за брзо време ќе се вратиш и и спремаш изненадување - купи и нешто, ќе се израдува сигурно... Знам како ти е Маца - возбудена за 1-от работен ден, но без гајле - ќе помине се во најдобар ред - природна е и добра тремата...

Јуле фала за поздравот. И мене колку ми треба одмор некој ден барем - на планина, прошетка мала барем, но не можам да си дозволам овој период, којзнае и за понатаму...

Мартин'с мом, фала, ќе побарам. Имам 1 дома, ама мал е - не е до градите (го носев вчера user posted image ) Инаку што ќе се пофалиш/пожалиш? Или на запад ништо ново user posted image

clock-img

20.06.2010, 23:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Фала ви мили пријателкиuser posted image user posted image
Ептен ми е тешко, многу ме и малечка, а по цел ден нема да ја гледам. Сега со мм правиме планови како ќе ја зимаме, кој што да прави...

clock-img

20.06.2010, 23:07

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

zdravo zenski,jas sega se pribrav bevme so mm na svadba kaj edni prijateli,fala vi za cestitkite da si docekate od vasi deca,a ne mazenite na nivna glavauser posted image  .

Фала пријателке. И ти да си дочекаш и за Алтанче и за Амел (прво матури, дипломи, се разбира user posted image ), а и кај сите РР-ки и РР-ковци се најубаво да се враќа user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Краток е животот да им придаваме значење на небитни работи, а уште повеќе на небитни личности. Оние кои не се задоволни и не знаат што со нивниот живот, настојуваат да направат подмолни планови, служејќи се со подли трикови да му напакостат на другиот user posted image

clock-img

20.06.2010, 23:09

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Битолчанке не се замарај, прави се дека не постои и на тебе така ќе ти биде полесно, нема да се оптеретувате ни ти ни дечко ти околу неа. Уживајте и сакајте се! Никој ништо не ви може!

clock-img

20.06.2010, 23:12

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Можам да замислам како ти е Маца. Навистина е малечка, а и не оди многу време в градинка - не се навикнала... душиче златно user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Постепено, ќе се навикне, ќе го надминете овој тежок период. Трпеливо и со добро планирање се ќе биде user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.06.2010, 23:12

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Маца со среќа утре и ајде аирлија работа!!! Викаат на мајките им е потешко кога се враќаат на работа отколку што им е на децата..барем така сум сушала..Не се секирај ќе се навикнете на ситуацијата..И јас од утре се враќам на работа после 3 месеци боледување, хи,хи кој знае колкав куп ме чека на биро..Ваљда ќе имаат милост user posted image

clock-img

20.06.2010, 23:15

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Оние кои не се задоволни и не знаат што со нивниот живот, настојуваат да направат подмолни планови, служејќи се со подли трикови да му напакостат на другиот

Потпис

And this is my beautiful life ...

clock-img

20.06.2010, 23:16

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Знам Маца, многу ни наштети. Не верував дека постојат толку зли луѓе, толкави лицемери. Нејзините недела не се мерат и не се бројат. Речиси 6 месеци ја немаше во нашите животи и сега "мораше" во ваква прилика. Сигурно ќе ја сретниме некогаш и некаде пак, но никаков контакт со неа и тие околу неа (жално, ама вистинито - се што допре придобива и врти против нас), па поради неа дечко ми и со мажот и се оддалечи. Еден ден, ако продолжи вака - сама ќе остани. Таму нека и е !

clock-img

20.06.2010, 23:20

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gari68

Битолчанка беспотребно сте се оптеретувале со тоа што ќе мислеле или речеле Змијата или колегите,наместо да си уживате во веселбата .Дури и преголемо внимание сте и посветиле на тоа што направила или рекла. Терајте си ја живеачката без да се оптеретувате што ќе рече некој,нарочито ако тој некој не е од вашата најблиска фамилија

Во право си Гари, ама атер за дечко ми - ќе се тргнеа инаку и колегите од него (толкава е нејзината способност и влијателност, маж не и е рамен). Двата сме такви - да не наштетиме никому и на крајот ние излегуваме оштетените.

clock-img

20.06.2010, 23:22

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Маца среќно на работа, Битолчанка главата горе, не вреди таа, остави ја!
Јас мили мои се борам со температурата од Марио и беснотијата на Миа, на Марио сокови, чаеви, витамини, апчиња, со неа в раце, таа беснеее ли беснее, нека се живи и здрави! user posted image
Утре ќе ве дружам повеќе!

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

20.06.2010, 23:22

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

bitolcanka previse je, ne mogu da razbiram ... samo razbiram da ima jedna zmijauser posted image

Мила Agnes77, пријателке - многу ти дојде за читање, ама суштината ја разбра user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Прекрасна си мила user posted image

clock-img

20.06.2010, 23:31

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Битолчанка извини зошто се замараш за небитни личности во твојот живот,зосто дозволуваш некоја си небитна таму да ти го нарушува душевниот мир...и јас бев во слична таква ситуација и тоа со бившата девојка на мојот сопруг кога се зедовме што не направи да не раздели...дури измисли дека е бремена само да ни направи проблем меѓу себе....но јас не и потклекнав на нејзините игрии...бев толку ладна и не и пагав не нејзино просјачко ниво....никогаш не дозволувам некој да ми го уништии душевниот мир тоа за мене е многу битно!!!

Лиличка за мене таа не постои. Дечко ми долго време не сфаќаше дека таа не му е другарка, дека е против мене откако се појавив и против нас ! За среќа, сфати и по една нејзина драма прекина секаков контакт со неа. Но нејзините интриги не запираат, кај ќе стигне зборува се и се обидува да го раздели од сите негови пријатели што ги познава - тука беше проблемот. А и јас не паѓам на нејзиното просјачко ниво (доволно и премногу беше 1 година во нејзино друштво!!! Морав и да се извинувам, глумеше жртва - светица !!!) Не верував дека постојат такви гадови (мислев само во филмовите ги има), но тука се - меѓу нас.

Пријатели/ки ви благодарам на сите за поддршката, советите, разбирањето... Со нејзината средба се потсетив на еден болен период од животот, затоа реагирав толку панично. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image до сите user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image сте

clock-img

20.06.2010, 23:32

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Добровечер мили. Како сте ми?
Битолчанка гледам „весело било на свадбата? Ајде заборави се' и продолжи да бидеш позитивна.user posted image
Маца среќно утре!user posted image

Останатите user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

20.06.2010, 23:33

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image до тројцата, што побрзо да не известиш дека паднала температурата. Ќе ни недостигаш тука user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.06.2010, 23:35

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Битолчанка гледам „весело било на свадбата? Ајде заборави се' и продолжи да бидеш позитивна.user posted image

Се соземам Тања, заврши траумата - утре е нов ден user posted image user posted image user posted image Ти како си? Како е Јана?

clock-img

20.06.2010, 23:36

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме и мене да се пријавам дека сум тука ама не за долго надица ме бара за да ме гњави user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

20.06.2010, 23:39

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Се соземам Тања, заврши траумата - утре е нов ден user posted image user posted image user posted image Ти како си? Како е Јана?

Добри сме, бевме на гости кај баба и дедо, ја изморија, и сега заспа.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

21.06.2010, 00:40

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Душичка мила user posted image Штом спие, немаш гајле user posted image Одмори се и ти - а кој е поубав одмор од нашата РР user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img