за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Кај сте? Што правите? јас утре на работа, не знам што да облечам, ништо не ми се свиѓа како ми стои, ништо не ме собира....оф леле!
20.06.2010, 22:47
Bitolcanka
2461
Hi Maca ! Јас само што се вклучив. Малку омалаксана се чувствувам Најверојатно зашто цел ден го поминав дома - затворена ...
Добро би ми дошло едно топло чоколадо, повели да се расположиме малку
За тоа како ми стои облеката - и јас сум иста. Вчера фустанот што го носев мислев дека уште толку ме прошири Најубаво се чувствувам и најдобро изгледам во црни пантолони и некоја блуза - црното прикрива. Ти препорачувам облека во црна боја, но не се црно - сепак, црното придонесува за негативно расположение некогаш, а и на жешкото лошо е да си обвиткана во црнина...
Мартин''с мом прочитав некаде во твој пост дека од носењето мидер не ти се познава (немаш) стомак. Се намалува некако или ... Сакав да барам некој таков и јас
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 20.6.2010 22:49:46 >
20.06.2010, 22:54
Maca25
7558
Фала битолчанке за кафето! Ми требаше. Имам еден куп ствари за средување, садови за миење, да спремам ранче и облека за во градинка, да се истуширам и да си легнам. Денес се изнашетавме, се инатрчав да плоштад со Нина, после фативме накај парк, па таму трчавме, па во 9 си дојдовме дома. Набрзина бањање на нина и одма заспа. И викам :мама утре ќе оди на работа, а тебе деде ќе те земе од градинка, а она срцушка ми вика: НЕ, НЕ мама!!! Леле којзнае како ќе и биде по цел ден без мене
20.06.2010, 22:55
Julie1
2354
Јас да ве поздравам.... одморена, свежа, цел викенд го поминав кај мојте! Одамна им немав толку посветено време и навистина ми недостасуваше ваков тип на одмор... Од утре со нови сили во нови работни победеи :)))
Среќно маца25 за првиот работен ден и попладнето ако не си многу заморна може да се видиме...
Битолчанка поздрав и до тебе драга...
Martins mom
3342
Јас веќе не носам, ама дури носев ми помагаше, ми го стегаше стомакот...пробај, земи, види, може ќе ти се погоди...
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Битолчанка...свадба од соништата, а? П.С: Ќе ми ја покажеш ли која е змијата?? Може да ја натераме да си касни од отровот
остај мартинс мам што ќе ја гледаш,уште за гледање е,баш како што кажа битолчанка,жена заробена во машко тело е. значи весело било на свадбата
Баш за гледање е - слика и прилика жена заробена во машко тело е + со машки мозок = маж Освен тоа, да не ја форсираме многу, голема реклама ќе и дојди - 1 вечер ми е доволна за цел живот да имам кошмари, па уште на слика да ја гледам - нека ја гледа оној на кој му треба
20.06.2010, 22:57
Martins mom
3342
Маца среќно утре...што и да облечеш носи го со самодоверба-сигурно ќе ти стои !!! Лелееее, а за малечката и мене ми е жал , а тек тебе како ти е...
20.06.2010, 23:01
Bitolcanka
2461
Нина - срцка мамина, ангелче Кажи и дека за брзо време ќе се вратиш и и спремаш изненадување - купи и нешто, ќе се израдува сигурно... Знам како ти е Маца - возбудена за 1-от работен ден, но без гајле - ќе помине се во најдобар ред - природна е и добра тремата...
Јуле фала за поздравот. И мене колку ми треба одмор некој ден барем - на планина, прошетка мала барем, но не можам да си дозволам овој период, којзнае и за понатаму...
Мартин'с мом, фала, ќе побарам. Имам 1 дома, ама мал е - не е до градите (го носев вчера ) Инаку што ќе се пофалиш/пожалиш? Или на запад ништо ново
20.06.2010, 23:07
Maca25
7558
Фала ви мили пријателки Ептен ми е тешко, многу ме и малечка, а по цел ден нема да ја гледам. Сега со мм правиме планови како ќе ја зимаме, кој што да прави...
20.06.2010, 23:07
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
zdravo zenski,jas sega se pribrav bevme so mm na svadba kaj edni prijateli,fala vi za cestitkite da si docekate od vasi deca,a ne mazenite na nivna glava .
Фала пријателке. И ти да си дочекаш и за Алтанче и за Амел (прво матури, дипломи, се разбира ), а и кај сите РР-ки и РР-ковци се најубаво да се враќа
Краток е животот да им придаваме значење на небитни работи, а уште повеќе на небитни личности. Оние кои не се задоволни и не знаат што со нивниот живот, настојуваат да направат подмолни планови, служејќи се со подли трикови да му напакостат на другиот
20.06.2010, 23:09
Maca25
7558
Битолчанке не се замарај, прави се дека не постои и на тебе така ќе ти биде полесно, нема да се оптеретувате ни ти ни дечко ти околу неа. Уживајте и сакајте се! Никој ништо не ви може!
20.06.2010, 23:12
Bitolcanka
2461
Можам да замислам како ти е Маца. Навистина е малечка, а и не оди многу време в градинка - не се навикнала... душиче златно Постепено, ќе се навикне, ќе го надминете овој тежок период. Трпеливо и со добро планирање се ќе биде
20.06.2010, 23:12
vezilka RR
4931
Маца со среќа утре и ајде аирлија работа!!! Викаат на мајките им е потешко кога се враќаат на работа отколку што им е на децата..барем така сум сушала..Не се секирај ќе се навикнете на ситуацијата..И јас од утре се враќам на работа после 3 месеци боледување, хи,хи кој знае колкав куп ме чека на биро..Ваљда ќе имаат милост
20.06.2010, 23:15
Julie1
2354
Оние кои не се задоволни и не знаат што со нивниот живот, настојуваат да направат подмолни планови, служејќи се со подли трикови да му напакостат на другиот
Потпис
20.06.2010, 23:16
Bitolcanka
2461
Знам Маца, многу ни наштети. Не верував дека постојат толку зли луѓе, толкави лицемери. Нејзините недела не се мерат и не се бројат. Речиси 6 месеци ја немаше во нашите животи и сега "мораше" во ваква прилика. Сигурно ќе ја сретниме некогаш и некаде пак, но никаков контакт со неа и тие околу неа (жално, ама вистинито - се што допре придобива и врти против нас), па поради неа дечко ми и со мажот и се оддалечи. Еден ден, ако продолжи вака - сама ќе остани. Таму нека и е !
20.06.2010, 23:20
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gari68
Битолчанка беспотребно сте се оптеретувале со тоа што ќе мислеле или речеле Змијата или колегите,наместо да си уживате во веселбата .Дури и преголемо внимание сте и посветиле на тоа што направила или рекла. Терајте си ја живеачката без да се оптеретувате што ќе рече некој,нарочито ако тој некој не е од вашата најблиска фамилија
Во право си Гари, ама атер за дечко ми - ќе се тргнеа инаку и колегите од него (толкава е нејзината способност и влијателност, маж не и е рамен). Двата сме такви - да не наштетиме никому и на крајот ние излегуваме оштетените.
20.06.2010, 23:22
Палешка РР
7505
Маца среќно на работа, Битолчанка главата горе, не вреди таа, остави ја! Јас мили мои се борам со температурата од Марио и беснотијата на Миа, на Марио сокови, чаеви, витамини, апчиња, со неа в раце, таа беснеее ли беснее, нека се живи и здрави! Утре ќе ве дружам повеќе!
20.06.2010, 23:22
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
bitolcanka previse je, ne mogu da razbiram ... samo razbiram da ima jedna zmija
Мила Agnes77, пријателке - многу ти дојде за читање, ама суштината ја разбра Прекрасна си мила
20.06.2010, 23:31
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka
Битолчанка извини зошто се замараш за небитни личности во твојот живот,зосто дозволуваш некоја си небитна таму да ти го нарушува душевниот мир...и јас бев во слична таква ситуација и тоа со бившата девојка на мојот сопруг кога се зедовме што не направи да не раздели...дури измисли дека е бремена само да ни направи проблем меѓу себе....но јас не и потклекнав на нејзините игрии...бев толку ладна и не и пагав не нејзино просјачко ниво....никогаш не дозволувам некој да ми го уништии душевниот мир тоа за мене е многу битно!!!
Лиличка за мене таа не постои. Дечко ми долго време не сфаќаше дека таа не му е другарка, дека е против мене откако се појавив и против нас ! За среќа, сфати и по една нејзина драма прекина секаков контакт со неа. Но нејзините интриги не запираат, кај ќе стигне зборува се и се обидува да го раздели од сите негови пријатели што ги познава - тука беше проблемот. А и јас не паѓам на нејзиното просјачко ниво (доволно и премногу беше 1 година во нејзино друштво!!! Морав и да се извинувам, глумеше жртва - светица !!!) Не верував дека постојат такви гадови (мислев само во филмовите ги има), но тука се - меѓу нас.
Пријатели/ки ви благодарам на сите за поддршката, советите, разбирањето... Со нејзината средба се потсетив на еден болен период од животот, затоа реагирав толку панично. до сите сте
20.06.2010, 23:32
Тања РР
2029
Добровечер мили. Како сте ми? Битолчанка гледам „весело било на свадбата? Ајде заборави се' и продолжи да бидеш позитивна. Маца среќно утре!
Останатите
20.06.2010, 23:33
Bitolcanka
2461
до тројцата, што побрзо да не известиш дека паднала температурата. Ќе ни недостигаш тука
20.06.2010, 23:35
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Добровечер мили. Како сте ми? Битолчанка гледам „весело било на свадбата? Ајде заборави се' и продолжи да бидеш позитивна. Маца среќно утре!
Се соземам Тања, заврши траумата - утре е нов ден Ти како си? Како е Јана?
20.06.2010, 23:36
nadica
4381
еве ме и мене да се пријавам дека сум тука ама не за долго надица ме бара за да ме гњави
20.06.2010, 23:39
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Се соземам Тања, заврши траумата - утре е нов ден Ти како си? Како е Јана?
Добри сме, бевме на гости кај баба и дедо, ја изморија, и сега заспа.
21.06.2010, 00:40
Bitolcanka
2461
Душичка мила Штом спие, немаш гајле Одмори се и ти - а кој е поубав одмор од нашата РР