за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Здрaво рр-ки како сте? Јас вчера се вратив од гости и супер си поминав, малку времево не ми се погоди но сепак се изнашетавме со филип. до сите
< Поракaта ја уредил brineta88 -- 21.6.2010 12:26:17 >
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
21.06.2010, 12:38
Bogdancanka
5422
здраво Бринета јас денес сум супер,само што се прибрав бев малку на кафе...баш убаво ти си била на гости си шетнала малку, времево овие денови не е нешто баш али тоа ни е не разладу малку
21.06.2010, 12:42
amelbebe
1105
zdravo zenski nadvor grmi ,vrni ne mozam da izlezam da kupam nesto pa malku da ve druzam duri prekine dozdot inaku kako ste ponedelnicki a
21.06.2010, 12:44
brineta88
459
Понеделнички со дожд. И овде врне истура, ама не грми. Филип запнал надвор па надвор се утепа од плачење едвај го смирив па еве го спие. Ајде ни требаше малку разладување, кога ќе почнат пак горештините ќе го бараме дождов
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
21.06.2010, 12:51
Bogdancanka
5422
hehehehe ajde site za Bogdanci tuka nema dozd super e vremeto ali do koga
21.06.2010, 12:54
nadica
4381
aaaaaaaaaa богданчанке не стигнало до таму еве во нг само што почна и истура и грми а јас и надица сме сами дома
21.06.2010, 14:45
Bogdancanka
5422
аууууууу ете го дождот пристигна и кај нас,дува и луд ветер бррррррр ама залади бреј што бидна ова со времево Нагли промени
21.06.2010, 14:50
Тања РР
2029
Eве го и кај нас стигна. Само што успеав да седнам на компјутер ќе мора изгледа се да гаснам, почнува да грми брррррр! Се читаме покасно изгледа
21.06.2010, 14:56
arh_diz
7198
Ajde ajde jas vi pustiv dozd da ve izladi malku. A za sebe go zemav sonceto da se stoplam i jas malku
21.06.2010, 14:57
Bogdancanka
5422
кај нас помина набрзина и грмењето али нешто нетов ме зеза многу ми кочи,кој знае што му бидна сигурно од времево е
21.06.2010, 14:58
Bogdancanka
5422
арх_диз мила како си ти денес?Како е кај вас денес?Еве гледаш кај нас малку дожд и веднаш поплаки
21.06.2010, 15:00
arh_diz
7198
Dobra sum Bogdancanka bev malku na setanje. Konecno ogera sonce tuka vcera i denes okolu 24 stepeni e
21.06.2010, 15:06
Bogdancanka
5422
Баш убаво си шеташе малку,добро е кај вас има сонце, а кај на тмурно време,дожд ветер и баш залади сакам сонцееееее
21.06.2010, 15:18
big_mama817
1331
леле како за прв ден од летово со дожд не ми се допаѓа
21.06.2010, 15:19
amelbebe
1105
lele ludnica niz skopje ,ulicite se zatvoreni ke pominela nekoja delegacija od crnice do sudska palata150den mi zema taksistot i mi rece g-go podobro simnete se ovde inaku do doma 500den ke ve kosta,morav da pesacam do doma
21.06.2010, 15:34
Viktori
5329
Жени да се пријавам на шалтер и бркам работа. Треба да се врткам по домава... маж ми ми вика дека само околу бирото ми било чисто! Демек наоколу не сум гледала... Си фантазира тој.. па сеа ќе одам да погледам малку по собиве.....
21.06.2010, 15:39
amelbebe
1105
hehhehe victori ispolni mu ja zelbata na mt
21.06.2010, 15:46
Snowhite RR
5042
Јас со закаснување, ама Битолчанка, прости ми мила, ама мислам дека премногу значење си и придала на таа жена, чим цела тема се отворило овде, значи дека вреди таа Јас имав слична ситуација, кај мојата најдобра другарка на свадба седев на иста маса со човекот кој буквално ми го уништи животот(барем тогаш така мислев), кој во моментите кога најмногу имав потреба од него и неговата подршка ми го заврти грбот, и целиот свет ми се сруши, сите планови што ги имавме со мм ни пропаднаа под вода. Но јас не дозволив ниту таа вечер да ми ја уништи, цела вечер бев расположена и играв и не ни седев на масата, па да морам да го гледам и да се потсетувам што ми направи,иако скоро се случи тоа, па не ни дозволив да застанам тука со животот, продолжив да го живеам и многу убави работи доживеав за кои не ни сонував. Некои луѓе едноставно не вредат да се замараме за нив.
Маца пиши како ти поминал првиот работен ден за сите
21.06.2010, 15:51
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
hehhehe victori ispolni mu ja zelbata na mt
Обавезно амелбебе, еве гледам наоколу
21.06.2010, 16:36
Bitolcanka
2461
Поздрав и од мене пријателки. И тука извесно време силно врнеше и дуваше. Малку е лошо што на почетокот од неделата се појави дожд (суеверна сум по малку, мислам ќе влијае и на наредните денови)... Баравме освежување, сега се жалиме Убаво беше малку да залади, лето е веќе, ќе има допрва сончеви топли денови... Јас понеделнички се зареков, ќе се заозбилам. Барав книги низ дома, средував и се фатив за работа полека. Ако не почнам од понеделник посериозно, така ќе продолжам.
Фала Snowhite - во право си - преголемо значење и дадов, признавам... Така се чувствував тој ден и морав некако да си олеснам. Добро ми дојде поддршката од сите. Бескрајно ви благодарам Веќе е заборавена. Секое искуство (добро или лошо) е добредојдено - лекција во животот. Она што не не погодува не прави посилни.
21.06.2010, 19:49
agnes77
1959
koliko puno pričate znate što je jedino što mi fali kod čekanja na posvojuvanje? Dan D Kod bremenosti od prilike znaš kada če završiti ali kad čekaš na posvojuvanje ...
dali če čekanje uopšte završiti
21.06.2010, 20:09
vezilka RR
4931
Agnes77, ќе завршат ќе видиш, и тоа во твој полза. Само треба да бидеш стрплива и да ги употребиш сите расположливи сили и правни и секакви во твојата борба. Знам дека е тежок тој период на неизвесност, ама исто така знам дека тој период мора да се издржи. Ние сме тука да ти дадеме потпола поддршка и да ти се најдеме ако некако ти притреба помош.. за тебе и биди храбра и стрплива..
21.06.2010, 20:35
Bogdancanka
5422
Агнес мила ќе заврши чекањето немој да се грижиш,ќе биде се во ред само ти биди храбра и стрплива за тебе мила и ако на било каков начин можеме да помогнеме тука сме за тебе
21.06.2010, 20:54
agnes77
1959
super ste puno fala na podrška, mi je lakše kad šetam po rr i nešto malo napišem, ali meni je teško na stranom jeziku objasniti, kakav osječaj je, kad znaš da su tvoje djevojčice takooooooo dalekooooooooooooo ...kad sum na ringeraja osječam se kao da nisu baš tako daleko. I zato puno sam vam zahvalna pošto ste tako ljubazne sa mnom