cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

21.06.2010, 12:25

clock-img

brineta88

pencil-img

459

Здрaво рр-ки како сте?
Јас вчера се вратив од гости и супер си поминав, малку времево не ми се погоди но сепак се изнашетавме со филип.
user posted image user posted image user posted image  до сите

< Поракaта ја уредил brineta88 -- 21.6.2010 12:26:17 >

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

21.06.2010, 12:38

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

здраво Бринета јас денес сум супер,само што се прибрав бев малку на кафе...баш убаво ти си била на гости си шетнала малку,  времево овие денови не е нешто баш али тоа ни е  не разладу малку
user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

21.06.2010, 12:42

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

zdravo zenski nadvor grmi ,vrni ne mozam da izlezam da kupam nesto pa malku da ve druzam duri prekine dozdotuser posted image  inaku kako ste ponedelnicki auser posted image

clock-img

21.06.2010, 12:44

clock-img

brineta88

pencil-img

459

Понеделнички со дожд. И овде врне истура, ама не грми.
Филип запнал надвор па надвор се утепа од плачење едвај го смирив па еве го спие.
Ајде ни требаше малку разладување, кога ќе почнат пак горештините ќе го бараме дождовuser posted image

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

21.06.2010, 12:51

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

hehehehe ajde site za Bogdanci tuka nema dozd super e vremeto ali do kogauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2010, 12:54

clock-img

nadica

pencil-img

4381

aaaaaaaaaa богданчанке не стигнало до таму еве во нг само што почна и истура и грми а јас и надица сме сами дома user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

21.06.2010, 14:45

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

аууууууу ете го дождот пристигна и кај нас,дува и луд ветер бррррррр ама залади бреј што бидна ова со времевоuser posted image Нагли промени user posted image

clock-img

21.06.2010, 14:50

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Eве го и кај нас стигна. Само што успеав да седнам на компјутер ќе мора изгледа се да гаснам, почнува да грми брррррр!
Се читаме покасно изгледаuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

21.06.2010, 14:56

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Ajde ajde jas vi pustiv dozd da ve izladi malku. A za sebe go zemav sonceto da se stoplam i jas malku

Биди тоа што си

clock-img

21.06.2010, 14:57

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

кај нас помина набрзина и грмењето али нешто нетов ме зеза многу ми кочи,кој знае што му бидна сигурно од времево еuser posted image

clock-img

21.06.2010, 14:58

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

арх_диз мила како си ти денес?Како е кај вас денес?Еве гледаш кај нас малку дожд и веднаш поплакиuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2010, 15:00

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobra sum Bogdancanka bev malku na setanje. Konecno ogera sonce tuka vcera i denes okolu 24 stepeni e

Биди тоа што си

clock-img

21.06.2010, 15:06

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Баш убаво си шеташе малку,добро е кај вас има сонце, а кај на тмурно време,дожд ветер и баш залади сакам сонцееееееuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2010, 15:18

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

леле како за прв ден од летово со дожд не ми се допаѓа user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

21.06.2010, 15:19

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

lele ludnica niz skopje ,ulicite se zatvoreni ke pominela nekoja delegacija
od crnice do sudska palata150den mi zema taksistot i mi rece g-go podobro simnete se ovde inaku do doma 500den ke ve kosta,morav da pesacam do domauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2010, 15:34

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Жени да се пријавам на шалтер user posted image и бркам работа. Треба да се врткам по домава... маж ми ми вика дека само околу бирото ми било чисто! user posted image Демек наоколу не сум гледала... user posted image Си фантазира тој.. па сеа ќе одам да погледам малку по собиве.....

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

21.06.2010, 15:39

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

hehhehe victori ispolni mu ja zelbata na mtuser posted image

clock-img

21.06.2010, 15:46

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Јас со закаснување, ама Битолчанка, прости ми мила, ама мислам дека премногу значење си и придала на таа жена, чим цела тема се отворило овде, значи дека вреди тааuser posted image Јас имав слична ситуација, кај мојата најдобра другарка на свадба седев на иста маса со човекот кој буквално ми го уништи животот(барем тогаш така мислев), кој во моментите кога најмногу имав потреба од него и неговата подршка ми го заврти грбот, и целиот свет ми се сруши, сите планови што ги имавме со мм ни пропаднаа под вода. Но јас не дозволив ниту таа вечер да ми ја уништи, цела вечер бев расположена и играв и не ни седев на масата, па да морам да го гледам и да се потсетувам што ми направи,иако скоро се случи тоа, па не ни дозволив да застанам тука со животот, продолжив да го живеам и многу убави работи доживеав за кои не ни сонував. Некои луѓе едноставно не вредат да се замараме за нив.

Маца пиши како ти поминал првиот работен ден
user posted image user posted image user posted image user posted image за сите

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

21.06.2010, 15:51

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

hehhehe victori ispolni mu ja zelbata na mtuser posted image

Обавезно амелбебе, еве гледам наоколу user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

21.06.2010, 16:36

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Поздрав и од мене пријателки. И тука извесно време силно врнеше и дуваше. Малку е лошо што на почетокот од неделата се појави дожд (суеверна сум по малку, мислам ќе влијае и на наредните денови)... Баравме освежување, сега се жалиме user posted image Убаво беше малку да залади, лето е веќе, ќе има допрва сончеви топли денови...
Јас понеделнички се зареков, ќе се заозбилам. Барав книги низ дома, средував и се фатив за работа полека. Ако не почнам од понеделник посериозно, така ќе продолжам.

Фала Snowhite - во право си - преголемо значење и дадов, признавам... Така се чувствував тој ден и морав некако да си олеснам. Добро ми дојде поддршката од сите. Бескрајно ви благодарам user posted image user posted image user posted image Веќе е заборавена.
Секое искуство (добро или лошо) е добредојдено - лекција во животот. Она што не не погодува не прави посилни.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

21.06.2010, 19:49

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

koliko puno pričateuser posted image
znate što je jedino što mi fali kod čekanja na posvojuvanje? Dan Duser posted image  Kod bremenosti od prilike znaš kada če završiti ali kad čekaš na posvojuvanje ...
user posted image

dali če čekanje uopšte završitiuser posted image

clock-img

21.06.2010, 20:09

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Agnes77, ќе завршат ќе видиш, и тоа во твој полза. Само треба да бидеш стрплива и да ги употребиш сите расположливи сили и правни и секакви во твојата борба. Знам дека е тежок тој период на неизвесност, ама исто така знам дека тој период мора да се издржи. Ние сме тука да ти дадеме потпола поддршка и да ти се најдеме ако некако ти притреба помош..user posted image user posted image user posted image user posted image за тебе и биди храбра и стрплива..

clock-img

21.06.2010, 20:35

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Агнес мила ќе заврши чекањето немој да се грижиш,ќе биде се во ред само ти биди храбра и стрплива user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за тебе мила и ако на било каков начин можеме да помогнеме тука сме за тебеuser posted image

clock-img

21.06.2010, 20:54

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

super steuser posted image
puno fala na podrška, mi je lakše kad šetam po rr i nešto malo napišem, ali meni je teško na stranom jeziku objasniti, kakav osječaj je, kad znaš da su tvoje djevojčice takooooooo dalekooooooooooooo ...kad sum na ringeraja osječam se kao da nisu baš tako daleko. I zato puno sam vam zahvalna pošto ste tako ljubazne sa mnom user posted image

clock-img

21.06.2010, 21:05

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Душа мила user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img