cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

26.06.2010, 15:17

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: MamaOhrid

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

мама јас ослабев после бременост одма со диета ваква:
појадок: 2 јајца, 20 гр масти, 2 лепчиња, 1 нес кафе. и толку.
ручек   : зелка салата со варено месо без леб и зачини никакви
вечера: само салата или само супа.

држиш дур ослабеш,  и после еднаш неделно јадеш само 6 јаболки. 2 за доручек, 2 за ручек и 2 за вечера.

Интересно, интересно, треба да се проба.  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
стани мало али кдје иам у та диета нешто као чоколада или сладолед user posted image

clock-img

26.06.2010, 15:20

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: MamaOhrid

мама јас ослабев после бременост одма со диета ваква:
појадок: 2 јајца, 20 гр масти, 2 лепчиња, 1 нес кафе. и толку.
ручек   : зелка салата со варено месо без леб и зачини никакви
вечера: само салата или само супа.

држиш дур ослабеш,  и после еднаш неделно јадеш само 6 јаболки. 2 за доручек, 2 за ручек и 2 за вечера.

Интересно, интересно, треба да се проба.  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
стани мало али кдје иам у та диета нешто као чоколада или сладолед user posted image

е па затоа што е авторски моја диета, еве место еден ден со јаболки, ти имај два, а третиот само на сладолед и чоколадо! Ама ништо друго! user posted image
Инаку ајде сугерирајте, па ќе ја ланисраме, како диета по Аткинс, диета по Викториuser posted image
Ќе се мрднат жените од радост!!! user posted image user posted image Диета со чоколадо user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 26.6.2010 15:21:25 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

26.06.2010, 15:51

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Кај сте луѓе? Што правите? Јас имам слободни неколку минути додека мм спрема ручек user posted image . Како сте ми денес? Нешто слабо има муабет овде. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

26.06.2010, 15:56

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Инаку ајде сугерирајте, па ќе ја ланисраме, како диета по Аткинс, диета по Викториuser posted image
Ќе се мрднат жените од радост!!! user posted image user posted image Диета со чоколадо user posted image

user posted image
а камо да ставиш мугине
user posted image

clock-img

26.06.2010, 15:57

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Јас имам слободни неколку минути додека мм спрема ручек user posted image .

суперuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2010, 16:01

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

Jas begam od tuka dodeka ne ja smenite temata

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ме изнасмеа пријателке user posted image Навистина време е да ја смените темата - испадна како да сме на тема - слабеење user posted image Како си ти Ананикол? Како е синчето? Како се снаоѓаш? ... Не знам што мислите околу ова, ама јас сум изненадена и против. Видов жена породена пред околу месец (мислам дека нема ни 6 недели бебчето) како шета со количката и user posted image кое нема ни 40 дена ... user posted image

Bev da go doam bebusot pa ti docnam so odgovorot.
Moram da zaobikoluvam sekoja edna tema so hrana zatoa sto vednas ogladnuvam a temata kako tema ne mi preci..mi preci toa sto po raganjeto si se vrativ na startnite kilogrami pred bremenosta a sega pocnuvam da kacuvam povtorno i toa turbo.
Bebuskata napreduva user posted image sega na 6 nedeli imame 6 kg.Ne seta site doma kao saka,non-stop si e v race.

Ne se iznenaduvaj mozebi i ti ke go setas tvoeto bebuvce pred 40 dena user posted image user posted image user posted image
ama pa zosto i da ne,ako e nadvor ubavo vremeto i nemu mu treba svez vozduh,neli?
Jas i za prvoto a i sega za vtoroto ne gi cekav da napolnam 40 za da izlezeme nadvor.

clock-img

26.06.2010, 16:11

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ананикол убаво ве научил малиот! абе какви се раѓаат, како царчиња, одма во раце, се по нивно да е.... и мојата беше таква. Додека не прооде цело време ја држевме во раце. Затоа мама сега се мафта по физикални терапии за да и ги опраат рацете. Да не те плашам, ама еден доктор што ми ги гледаше рацете ми рече дека палците ми се изместени од неправилна положба на дланките, односно од многу држење тешко во раце. Ама фала богу, еве ми се оправаат.  

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

26.06.2010, 17:18

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ај да ве почестам од тортата за крштевката на Мартинuser posted image user posted image Повелете...

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

26.06.2010, 17:35

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

тортава е мх мх мх мх... user posted image
Честитоооооо!! И Бог да го води и пази во животот!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

26.06.2010, 17:41

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Честито мартин`с мам!! Нека ти е жив и здрав!!

clock-img

26.06.2010, 17:49

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Честита крштевка на Мартин, да е жив и здрав!

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

26.06.2010, 19:42

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Преубава е тортата Martin's mom - веднаш ми отвори апетит за благо user posted image Честита крштевка на Мартин, да е жив и здрав, да расти голем и среќа да го прати секогаш user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Па, како поминавте? Имавте многу гости или само најблиските?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

26.06.2010, 19:57

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

djevojki trebam pomoč
kako da kažem na makedonski, da se utrogestan uzme nakon inseminacija za podrška na morebitni bremenost (support in case of pregnancy)

uffffff

PS tamo na bremenost se nervira iki82 i ja bi željela, da ji kažem na makedonski

< Поракaта ја уредил agnes77 -- 26.6.2010 19:59:03 >

clock-img

26.06.2010, 20:05

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Па драга, ти веќе и кажа. Значи, на македнски би било: Утригестанот се зема по извршена инсеминација за подршка на бременоста.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

26.06.2010, 20:08

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

tanja falauser posted image

clock-img

26.06.2010, 22:21

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Здраво на ситееееееееее како сте ми? ееееееееј ми недостигате многу. Јас немам нет, а и немам сега време да пишам, се читкаме некој друг ден. поздрав о гушки до ситеееееееееееееее user posted image user posted image user posted image user posted image     не ве заборавив user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2010, 22:24

clock-img

elle

pencil-img

613

поседи малце опушти се на ррuser posted image user posted image

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

26.06.2010, 22:25

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

djevojki trebam pomoč
kako da kažem na makedonski, da se utrogestan uzme nakon inseminacija za podrška na morebitni bremenost (support in case of pregnancy)

uffffff

PS tamo na bremenost se nervira iki82 i ja bi željela, da ji kažem na makedonski

Мало дополнување - Мислам дека се мисли на тоа : поддршка во случај на бременост. Тања пиша за поддрша на бременост, но треба да им се нагласи дека се пијат за секој случај, ако настане бременост (а може и да не настане). Да не се деси забуна некоја user posted image

clock-img

26.06.2010, 22:29

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image росана како си?како е Сара?Рече дека овој месец ќе имаш нет што бидна?И ти на нас ни недостигаш многууууууууу бацки за тебе и ангелчето Сара

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

27.06.2010, 09:59

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

djevojki trebam pomoč

uffffff

Мало дополнување - Мислам дека се мисли на тоа : поддршка во случај на бременост. Тања пиша за поддрша на бременост, но треба да им се нагласи дека се пијат за секој случај, ако настане бременост (а може и да не настане). Да не се деси забуна некоја user posted image

maca u pravo si, trebala sam napisati vo slučaj na bremenost, pokušat ču sad to da ponovno...

clock-img

27.06.2010, 10:03

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Здраво на ситееееееееее како сте ми? ееееееееј ми недостигате многу. Јас немам нет, а и немам сега време да пишам, се читкаме некој друг ден. поздрав о гушки до ситеееееееееееееее user posted image user posted image user posted image user posted image     не ве заборавив user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Rosana kako dobro te je videti opet na RR user posted image

clock-img

27.06.2010, 10:51

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Rosana kako dobro te je videti opet na RR user posted image

Какво изненадување од нашата мила Росана - колку е убаво да те видиме, да прочитаме некој твој пост, макар и еден. Помисливме нешто лошо се случило зашто така одненадеж те снема. Уживај си, штом ти вклучат нет јави ни - ние сме тука, не те забораваме. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за тебе и Сара user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

27.06.2010, 23:14

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

кадe се сите,
имам една смешна сликаuser posted image

user posted image

clock-img

27.06.2010, 23:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Леле user posted image  user posted image  user posted image ова како на Ред Бул да било цела бременост user posted image  user posted image  user posted image  

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

27.06.2010, 23:24

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ајде постави ја во смешни слики user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Последни статии

article-img