за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
мама јас ослабев после бременост одма со диета ваква: појадок: 2 јајца, 20 гр масти, 2 лепчиња, 1 нес кафе. и толку. ручек : зелка салата со варено месо без леб и зачини никакви вечера: само салата или само супа.
држиш дур ослабеш, и после еднаш неделно јадеш само 6 јаболки. 2 за доручек, 2 за ручек и 2 за вечера.
Интересно, интересно, треба да се проба.
стани мало али кдје иам у та диета нешто као чоколада или сладолед
26.06.2010, 15:20
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: MamaOhrid
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
мама јас ослабев после бременост одма со диета ваква: појадок: 2 јајца, 20 гр масти, 2 лепчиња, 1 нес кафе. и толку. ручек : зелка салата со варено месо без леб и зачини никакви вечера: само салата или само супа.
држиш дур ослабеш, и после еднаш неделно јадеш само 6 јаболки. 2 за доручек, 2 за ручек и 2 за вечера.
Интересно, интересно, треба да се проба.
стани мало али кдје иам у та диета нешто као чоколада или сладолед
е па затоа што е авторски моја диета, еве место еден ден со јаболки, ти имај два, а третиот само на сладолед и чоколадо! Ама ништо друго! Инаку ајде сугерирајте, па ќе ја ланисраме, како диета по Аткинс, диета по Виктори Ќе се мрднат жените од радост!!! Диета со чоколадо
< Поракaта ја уредил виктори -- 26.6.2010 15:21:25 >
26.06.2010, 15:51
Maca25
7558
Кај сте луѓе? Што правите? Јас имам слободни неколку минути додека мм спрема ручек . Како сте ми денес? Нешто слабо има муабет овде.
26.06.2010, 15:56
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Инаку ајде сугерирајте, па ќе ја ланисраме, како диета по Аткинс, диета по Виктори Ќе се мрднат жените од радост!!! Диета со чоколадо
а камо да ставиш мугине
26.06.2010, 15:57
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Јас имам слободни неколку минути додека мм спрема ручек .
супер
26.06.2010, 16:01
ananikol
1568
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol
Jas begam od tuka dodeka ne ja smenite temata
Ме изнасмеа пријателке Навистина време е да ја смените темата - испадна како да сме на тема - слабеење Како си ти Ананикол? Како е синчето? Како се снаоѓаш? ... Не знам што мислите околу ова, ама јас сум изненадена и против. Видов жена породена пред околу месец (мислам дека нема ни 6 недели бебчето) како шета со количката и кое нема ни 40 дена ...
Bev da go doam bebusot pa ti docnam so odgovorot. Moram da zaobikoluvam sekoja edna tema so hrana zatoa sto vednas ogladnuvam a temata kako tema ne mi preci..mi preci toa sto po raganjeto si se vrativ na startnite kilogrami pred bremenosta a sega pocnuvam da kacuvam povtorno i toa turbo. Bebuskata napreduva sega na 6 nedeli imame 6 kg.Ne seta site doma kao saka,non-stop si e v race.
Ne se iznenaduvaj mozebi i ti ke go setas tvoeto bebuvce pred 40 dena ama pa zosto i da ne,ako e nadvor ubavo vremeto i nemu mu treba svez vozduh,neli? Jas i za prvoto a i sega za vtoroto ne gi cekav da napolnam 40 za da izlezeme nadvor.
26.06.2010, 16:11
Maca25
7558
Ананикол убаво ве научил малиот! абе какви се раѓаат, како царчиња, одма во раце, се по нивно да е.... и мојата беше таква. Додека не прооде цело време ја држевме во раце. Затоа мама сега се мафта по физикални терапии за да и ги опраат рацете. Да не те плашам, ама еден доктор што ми ги гледаше рацете ми рече дека палците ми се изместени од неправилна положба на дланките, односно од многу држење тешко во раце. Ама фала богу, еве ми се оправаат.
26.06.2010, 17:18
Martins mom
3342
ај да ве почестам од тортата за крштевката на Мартин Повелете...
26.06.2010, 17:35
Viktori
5329
тортава е мх мх мх мх... Честитоооооо!! И Бог да го води и пази во животот!
26.06.2010, 17:41
Maca25
7558
Честито мартин`с мам!! Нека ти е жив и здрав!!
26.06.2010, 17:49
Палешка РР
7505
Честита крштевка на Мартин, да е жив и здрав!
26.06.2010, 19:42
Bitolcanka
2461
Преубава е тортата Martin's mom - веднаш ми отвори апетит за благо Честита крштевка на Мартин, да е жив и здрав, да расти голем и среќа да го прати секогаш Па, како поминавте? Имавте многу гости или само најблиските?
26.06.2010, 19:57
agnes77
1959
djevojki trebam pomoč kako da kažem na makedonski, da se utrogestan uzme nakon inseminacija za podrška na morebitni bremenost (support in case of pregnancy)
uffffff
PS tamo na bremenost se nervira iki82 i ja bi željela, da ji kažem na makedonski
< Поракaта ја уредил agnes77 -- 26.6.2010 19:59:03 >
26.06.2010, 20:05
Тања РР
2029
Па драга, ти веќе и кажа. Значи, на македнски би било: Утригестанот се зема по извршена инсеминација за подршка на бременоста.
26.06.2010, 20:08
agnes77
1959
tanja fala
26.06.2010, 22:21
Rossana
1239
Здраво на ситееееееееее како сте ми? ееееееееј ми недостигате многу. Јас немам нет, а и немам сега време да пишам, се читкаме некој друг ден. поздрав о гушки до ситеееееееееееееее не ве заборавив
26.06.2010, 22:24
elle
613
поседи малце опушти се на рр
26.06.2010, 22:25
Maca25
7558
djevojki trebam pomoč kako da kažem na makedonski, da se utrogestan uzme nakon inseminacija za podrška na morebitni bremenost (support in case of pregnancy)
uffffff
PS tamo na bremenost se nervira iki82 i ja bi željela, da ji kažem na makedonski
Мало дополнување - Мислам дека се мисли на тоа : поддршка во случај на бременост. Тања пиша за поддрша на бременост, но треба да им се нагласи дека се пијат за секој случај, ако настане бременост (а може и да не настане). Да не се деси забуна некоја
26.06.2010, 22:29
Bogdancanka
5422
росана како си?како е Сара?Рече дека овој месец ќе имаш нет што бидна?И ти на нас ни недостигаш многууууууууу бацки за тебе и ангелчето Сара
27.06.2010, 09:59
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
uffffff
Мало дополнување - Мислам дека се мисли на тоа : поддршка во случај на бременост. Тања пиша за поддрша на бременост, но треба да им се нагласи дека се пијат за секој случај, ако настане бременост (а може и да не настане). Да не се деси забуна некоја
maca u pravo si, trebala sam napisati vo slučaj na bremenost, pokušat ču sad to da ponovno...
27.06.2010, 10:03
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Здраво на ситееееееееее како сте ми? ееееееееј ми недостигате многу. Јас немам нет, а и немам сега време да пишам, се читкаме некој друг ден. поздрав о гушки до ситеееееееееееееее не ве заборавив
Rosana kako dobro te je videti opet na RR
27.06.2010, 10:51
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Rosana kako dobro te je videti opet na RR
Какво изненадување од нашата мила Росана - колку е убаво да те видиме, да прочитаме некој твој пост, макар и еден. Помисливме нешто лошо се случило зашто така одненадеж те снема. Уживај си, штом ти вклучат нет јави ни - ние сме тука, не те забораваме. за тебе и Сара
27.06.2010, 23:14
agnes77
1959
кадe се сите, имам една смешна слика
27.06.2010, 23:17
Палешка РР
7505
Леле ова како на Ред Бул да било цела бременост
27.06.2010, 23:24
nadica
4381
ајде постави ја во смешни слики