cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

28.06.2010, 15:22

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Поздрав пријатели/пријателки. Како сте овој прв ден од неделата? user posted image Што ќе се пофалите/пожалите? user posted image

Кој е за кафе? user posted image

Агнес откачи со сликата user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

28.06.2010, 15:34

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas sum za kafe Bitolcanka stanav vo 07 sega sum pospana ama nemozam da zaspijam , kafevo dobro ke mi dojde .
Kako si ti ?

Биди тоа што си

clock-img

28.06.2010, 15:59

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Добра сум arh_diz. 1 ден ми е од диетата и добро ми оди user posted image Наместо да чувствувам глад, јас по ручекот се чувствував презаситено user posted image user posted image user posted image (Инаку ручав: 3 варени јајца, парче интегрален леб, чаша јогурт и чинија салата) Претходно испив кафе без шеќер, мислев нема да можам, но чувствувам дека ќе се навикнам user posted image Човек на се се прилагодува кога сака или мора user posted image Ти пиеш кафе и во текот на бременоста? Не е забрането?

Леле arh_diz сега видов, сум напишала Ники, прости ми please user posted image Не знам што ми е во последно време, едно мислам (гледам, читам), друго пишувам user posted image Изгледа стареам, па ми попушта мозокот user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 28.6.2010 16:18:47 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

28.06.2010, 16:09

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

zdravo zenski kako ste,Bitolcanke najubavo e kafeto bez sekeruser posted image user posted image podrska za dietata

clock-img

28.06.2010, 16:16

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Ти благодарам миличка user posted image user posted image user posted image Кога сликата (јас - 5-6 кг помалку user posted image , со нова облека ) ми е пред очи, не ми треба дополнителен мотив user posted image Снабдена сум со потребните производи, мидер, антицелулитна крема, уште малку вежбање и мислам дека е супер комбинација user posted image
Ти како си? Како течат подготовките за свадбата? Имаш активности секој ден или правиш пауза? user posted image

clock-img

28.06.2010, 16:21

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Охо па тука многу нови работи читам, кој спрема свадба кој е на диетаuser posted image user posted image user posted image ....мене денов ми е ептен работен пишувам теоретски дел и ме фаќа user posted image ...доста е за денесuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

28.06.2010, 16:24

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Пријателке почна да го пишуваш теорискиот дел од магистерскиот труд? И јас само си велам - ај од утре ќе почнам да го пишувам, ај од понеделник..., ама еве од овој понеделник, за час-два (да вечерам, морам да имам концентрација нели user posted image ) па ќе почнам user posted image

clock-img

28.06.2010, 16:27

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Ехе полека полека мора...уште некој месец после време ќе немам user posted image ...човек да почне послем полесно идеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

28.06.2010, 16:31

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Да, почетокот е најважен user posted image Потоа се добива работна навика и се гледа крајот user posted image Исто како што се одбројува до user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2010, 21:28

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Претходно испив кафе без шеќер, мислев нема да можам, но чувствувам дека ќе се навикнам user posted image

user posted image user posted image user posted image  пред неколико години јас одлучила да пијам кафе без шеќер ... и тако се навикам, да не сакам више кафе со шеќер, али мора да биде со млекоuser posted image

clock-img

28.06.2010, 21:38

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Е јас не можам сега млеко пријателке. До вчера си пиев соино млеко (млеко во прав - диетално), сега никакво user posted image Кога вечерав (кај 17:30) немав гајле, сега почна да ми се пријадува ... ама нема user posted image - се зареков. Се трпи за убавина user posted image
Утре ми е јагленохидратен ден, а в среда можам да јадам тестенини за ручек, а благичко за вечера. Ќе издржам до тогаш, си велам user posted image user posted image user posted image Ќе и одам на пица или блага палачинка (зависно од времето-ручек или вечера) кај другарка ми на работа user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2010, 21:46

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Битолцанка, јас станав гладна само од читанјаuser posted image

clock-img

28.06.2010, 21:47

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Повели во барот пријателке, има нешто за залажување и расположение user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2010, 21:57

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

мразам крај на месец! го мразам чичко адсл! Пола саат ми отвара страна. А да пишам нешто, прво едвај ми отвара прозорец за одговор, а откако ќе го отвори, пола саат го закачува.... Отров!!! 
user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

28.06.2010, 22:06

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Виктори изгледа restart му е мајката или преинсталирање на Windows-от ... Не се нервирај, губиш лепота user posted image

clock-img

28.06.2010, 22:09

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

мразам крај на месец! го мразам чичко адсл! Пола саат ми отвара страна. А да пишам нешто, прво едвај ми отвара прозорец за одговор, а откако ќе го отвори, пола саат го закачува.... Отров!!! 
user posted image

Их, и кај мене иста приказна. Некогаш ми се смачува да чекам да ми отвори прозорец и се откажувам од пишување..

clock-img

28.06.2010, 22:12

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Не Битолчанке, имам повеќе од 11 гб интернет. Чудно е што воопшто ми отвара. Ама откако почна распустот го злоупотребуваме максимално компјутерот. Инаку не се нервирам јас .... + дур го кажувам добро е.
Проблеми настануваат кога ќе престанам да зборам. Тогаш следи

user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2010, 22:15

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Се шегувам пријателке. Те сфаќам, ама со нервоза ништо не менуваш. Јас имам среќа што ми е неограничен. Ама и не го користам за download-ирање.

clock-img

28.06.2010, 22:19

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

user posted image

Их, и кај мене иста приказна. Некогаш ми се смачува да чекам да ми отвори прозорец и се откажувам од пишување..

što znači чичко адсл i kakva je veza sa kraj na mesec?
ме многу интересира

clock-img

28.06.2010, 22:31

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

имам ограничен интернет на 10 гб. Ама имам прекорачено. И место да доплаќаш, ти ја намалуваат брзината. Па така, пола ден ти отвара страна. Се до 1 надениот месец, кога почнува од 0 да ти се брои user posted image

clock-img

28.06.2010, 22:40

clock-img

Gari68

pencil-img

192

Виктори префрли се на 15 ГБ ,со едно јавување во телеком од идниот месец ќе  имаш 15 ГБ,единствено што ќе ти рачуна како да си го продолжила договорот од тој ден

clock-img

28.06.2010, 22:43

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

а не се доплаќа ништо на сметка? затоа што сум на адсл а не на кол енд сурф ...
мислам дека 15 гига е за кол енд сурф. Ај ќе прашам, барем за тоа пари не зимаат user posted image

clock-img

28.06.2010, 22:50

clock-img

Gari68

pencil-img

192

не се доплаќа ништо цената е иста,сега сите што се приклучуваат на АДСЛ се со мимимална такса од 15ГБ,но тие што биле на 10ГБ мора да се јават на телефон да побараат промена затоа што ти рачуна како да си направила нов договор кој ќе ти важи 12 месеци.Јас го променив пред 4 месеци и нема никаква доплата.Кај call and surf пакетот новиот пакет е за 100 денари поскап.Проврено од сигурни извори.Јас сум на АДСЛ а брат ми на call and surf

clock-img

28.06.2010, 22:57

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Фала ти многу за инфово. Уште во 8 ќе им се јавам, инаку, вака не се живее user posted image

clock-img

28.06.2010, 23:04

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

имам ограничен интернет на 10 гб. Ама имам прекорачено. И место да доплаќаш, ти ја намалуваат брзината. Па така, пола ден ти отвара страна. Се до 1 надениот месец, кога почнува од 0 да ти се брои user posted image

а тако е то, user posted image
али ускоро ке биде нови месец јел такоuser posted image

Последни статии

article-img