за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
виктори кдје си? почео нови месец, интернет има да работа пронашла ја нешто хард кор само за тебе са видиш дали ви се допаѓа
01.07.2010, 21:55
Viktori
5329
агнес од ова бетер нема јес да и твоите не се за бацање
< Поракaта ја уредил виктори -- 1.7.2010 21:56:16 >
01.07.2010, 21:56
Viktori
5329
инаку си се пребацив на 15 гига, толку ми се таман. Овој месец ќе ме има до крај
01.07.2010, 21:58
Bitolcanka
2461
Богданчанке, пријателке, најдобро е ако некогаш повторно ја сретнеш некаде таа жена да ја заобиколиш или да поминеш и заминеш, без воопшто да ја слушаш и да и одговараш. Не и придавај значење, со тек на време ќе ја заборавиш. Можеби ќе бидеш посмирена ако одиш в црква и се помолиш за себе, за твоето семејство и мајка ти.
01.07.2010, 22:01
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
инаку си се пребацив на 15 гига, толку ми се таман. Овој месец ќе ме има до крај
Нема ден без нет Не се живее без нет Колку зависни станавме од технологијата, јас и без мобилен не можам да се замислам
01.07.2010, 22:03
Viktori
5329
Поздрав Агнес!!!
< Поракaта ја уредил виктори -- 1.7.2010 22:04:31 >
01.07.2010, 22:09
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Нема ден без нет Не се живее без нет Колку зависни станавме од технологијата, јас и без мобилен не можам да се замислам
GO, GO, GO VIKTORI
01.07.2010, 22:10
agnes77
1959
Поздрав Агнес!!!
aaaaaaaaaa МНИГУ УБАВО
02.07.2010, 00:20
Julie1
2354
Рингерајки, јас само да ве поздравам, многу, најмногу ........... Деновиве сум само лута на здравството во Македонија и само , колку само несовесни доктори имаме
02.07.2010, 00:23
Viktori
5329
Поздрав и до тебе Џули. Во државава наша најубава само не спомнувај здравство, социјала и образование. Која од која гранка потрули.....
02.07.2010, 00:25
Maca25
7558
Добро вечер! Кај сте? што правите? јас сум заспала со нина, место неа да ја успијам јас си се успав сега сум ко пореметена
02.07.2010, 00:26
Julie1
2354
Денес знаете уште што слушнав... па што се буните за изгубени резултати, знаете каква ни е државата хаос, па и кај нас е исто не сме ние исклучок!
< Поракaта ја уредил Julie -- 2.7.2010 0:27:15 >
02.07.2010, 00:30
nadica
4381
Поздрав и до тебе Џули. Во државава наша најубава само не спомнувај здравство, социјала и образование. Која од која гранка потрули.....
потпис
02.07.2010, 00:46
Bogdancanka
5422
леле јас сеа прочитав!!! Богданчанке, не зезај еј. Па на таа тоа и целта. Да те натера да купиш. И се ќе ти каже само да купиш! Уживај и не мисли на неа.
Коа ќе ја видиш (ако ја видиш) пак, кажи и дека си ја сонила на трауматологија со скршен нос!!! Би требало да и текне да се батали
хехехе Виктори закон си ми даде идеа море кути сега се смеам али пред едно два три часа не ми беше до смеа,кај се најде таква на мене да налета
02.07.2010, 11:51
elle
613
незнам кај да пишам веќе 4 дена бевме со температура , денес целото тело и е со црвени точки незнам шо да правам
02.07.2010, 11:52
big_mama817
1331
елле ја однес ли на лекар да не и се сипаници или некоја алергија
02.07.2010, 12:06
agnes77
1959
шалјем поздраве, вам посакувам убав ден, и јас имамм денес многу умав ден
02.07.2010, 12:07
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: elle
незнам кај да пишам веќе 4 дена бевме со температура , денес целото тело и е со црвени точки незнам шо да правам
to se kod nas zove mislim da 6. bolest, se nadam da sam u pravu, jer prvo je temperatura nekoliko danan i zatim crvene točke, to je imalo dete od naših prijatelja
02.07.2010, 14:16
topce
523
истото го имавме и ние во мај месец и се вика 3 дневна треска и на крај се исфрла цело тело со црвени точкички, тоа едно 2 дена трае, и потоа поминува.Откако ке поцне да се исфрла треба да и престане температурата ама ако пиете антибиотик мора да го прекинете за да може побргу да се исфрла.
02.07.2010, 20:03
Viktori
5329
после грмотевициве жените да не исчезнаа мистериозно?!?! (барем локалните) него да каже некој какво е времето во охрид? од терен мислам не од временска прогноза какво е преку ден, ладно, топло се дише или не, се иде ли на плажа или не...
02.07.2010, 20:53
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
to se kod nas zove mislim da 6. bolest, se nadam da sam u pravu, jer prvo je temperatura nekoliko danan i zatim crvene točke, to je imalo dete od naših prijatelja
и кај нас се нарекува 6 болест, не мозжамсега од нина да писајдклн
02.07.2010, 21:02
Bogdancanka
5422
lele zenicki kakvo bese vremevo denes ludooooooo inaku sega dobro e se popravi...vie kako ste denes?jas denes super samo malku mi e brrrr ladno
02.07.2010, 21:08
Палешка РР
7505
Јас излегов жива од прилепската бура
02.07.2010, 21:12
Viktori
5329
добро, секаде истурало со грмотевици??
02.07.2010, 21:15
soncenceto
24
devojcinja denes vremevo place so mene po se izgleda ke moram so in vitro barem taka mi rekoa ne oficijalno lekarov denes ama na brzaka da ne znaete koj ima skluceno dogovor so fondov koja bolnica a i kolku kosta za da znam za da pocnam da se spremam do sobiram pari ako nekoj znae neka pise ama so sigornost kolku moze pozdrav