cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

01.07.2010, 21:53

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

виктори кдје си? почео нови месец, интернет има да работаuser posted image   пронашла ја нешто хард кор само за тебеuser posted image  са видиш дали ви се допаѓа   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 21:55

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

user posted image

агнес од ова бетер нема user posted image user posted image user posted image јес да и твоите не се за бацање user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 1.7.2010 21:56:16 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

01.07.2010, 21:56

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

инаку си се пребацив на 15 гига, толку ми се таман. Овој месец ќе ме има до крај user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 21:58

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Богданчанке, пријателке, најдобро е ако некогаш повторно ја сретнеш некаде таа жена да ја заобиколиш или да поминеш и заминеш, без воопшто да ја слушаш и да и одговараш. Не и придавај значење, со тек на време ќе ја заборавиш. Можеби ќе бидеш посмирена ако одиш в црква и се помолиш за себе, за твоето семејство и мајка ти.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

01.07.2010, 22:01

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

инаку си се пребацив на 15 гига, толку ми се таман. Овој месец ќе ме има до крај user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Нема ден без нет user posted image user posted image user posted image Не се живее без нет user posted image Колку зависни станавме од технологијата, јас и без мобилен не можам да се замислам user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

01.07.2010, 22:03

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

user posted image user posted image

Поздрав Агнес!!! user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 1.7.2010 22:04:31 >

clock-img

01.07.2010, 22:09

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

user posted image user posted image user posted image Нема ден без нет user posted image user posted image user posted image Не се живее без нет user posted image Колку зависни станавме од технологијата, јас и без мобилен не можам да се замислам user posted image

GO, GO, GO VIKTORI
user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 22:10

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

user posted image user posted image

Поздрав Агнес!!! user posted image user posted image

aaaaaaaaaa МНИГУ УБАВОuser posted image

clock-img

02.07.2010, 00:20

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Рингерајки, јас само да ве поздравам, многу, најмногу ........... Деновиве сум само лута на здравството во Македонија user posted image и само user posted image , колку само несовесни доктори имамеuser posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

02.07.2010, 00:23

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Поздрав и до тебе Џули. Во државава наша најубава само не спомнувај здравство, социјала и образование. Која од која гранка потрули.....

clock-img

02.07.2010, 00:25

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Добро вечер! Кај сте? што правите? јас сум заспала со нина, место неа да ја успијам јас си се успав user posted image сега сум ко пореметена 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

02.07.2010, 00:26

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Денес знаете уште што слушнав... па што се буните за изгубени резултати, знаете каква ни е државата хаос, па и кај нас е исто не сме ние исклучок!

< Поракaта ја уредил Julie -- 2.7.2010 0:27:15 >

And this is my beautiful life ...

clock-img

02.07.2010, 00:30

clock-img

nadica

pencil-img

4381

Поздрав и до тебе Џули. Во државава наша најубава само не спомнувај здравство, социјала и образование. Која од која гранка потрули.....

потпис

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

02.07.2010, 00:46

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

леле јас сеа прочитав!!!
Богданчанке, не зезај еј. Па на таа тоа и целта. Да те натера да купиш. И се ќе ти каже само да купиш! Уживај и не мисли на неа.

Коа ќе ја видиш (ако ја видиш) пак, кажи и дека си ја сонила на трауматологија со скршен нос!!! Би требало да и текне да се батали user posted image

хехехе Виктори закон си ми даде идеаuser posted image user posted image user posted image
море кути сега се смеам али  пред едно два три часа не ми беше до смеа,кај се најде таква на мене да налетаuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

02.07.2010, 11:51

clock-img

elle

pencil-img

613

незнам кај да пишам веќеuser posted image
4 дена бевме со температура , денес целото тело и е со црвени точки незнам шо да правам

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

02.07.2010, 11:52

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

елле ја однес ли на лекар да не и се сипаници или некоја алергија

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

02.07.2010, 12:06

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

шалјем поздраве,
вам посакувам убав ден, и јас имамм денес многу умав денuser posted image

clock-img

02.07.2010, 12:07

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

4 дена бевме со температура , денес целото тело и е со црвени точки незнам шо да правам

to se kod nas zove mislim da 6. bolest, se nadam da sam u pravu, jer prvo je temperatura nekoliko danan i zatim crvene točke, to je imalo dete od naših prijatelja

clock-img

02.07.2010, 14:16

clock-img

topce

pencil-img

523

истото го имавме и ние во мај месец и се вика 3 дневна треска и на крај се исфрла цело тело со црвени точкички, тоа едно 2 дена трае, и потоа поминува.Откако ке поцне да се исфрла треба да и престане температурата ама ако пиете антибиотик мора да го прекинете за да може побргу да се исфрла.

clock-img

02.07.2010, 20:03

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

после грмотевициве жените да не исчезнаа мистериозно?!?! (барем локалните)user posted image user posted image
него да каже некој какво е времето во охрид? од терен мислам не од временска прогноза user posted image какво е преку ден, ладно, топло се дише или не, се иде ли на плажа или не...

clock-img

02.07.2010, 20:53

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

to se kod nas zove mislim da 6. bolest, se nadam da sam u pravu, jer prvo je temperatura nekoliko danan i zatim crvene točke, to je imalo dete od naših prijatelja

и кај нас се нарекува 6 болест, не мозжамсега од нина да писајдклн

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

02.07.2010, 21:02

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

lele zenicki kakvo bese vremevo denes ludooooooo
inaku sega dobro e se popravi...vie kako ste denes?jas denes super samo malku mi e brrrr ladnouser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

02.07.2010, 21:08

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас излегов жива од прилепската бура user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

02.07.2010, 21:12

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

добро, секаде истурало со грмотевици??

clock-img

02.07.2010, 21:15

clock-img

soncenceto

pencil-img

24

devojcinja denes vremevo place so mene po se izgleda ke moram so in vitro barem taka mi rekoa ne oficijalno lekarov denes ama na brzaka user posted image user posted image user posted image  da ne znaete koj ima skluceno dogovor so fondov koja bolnica a i kolku kosta za da znam za da pocnam da se spremam do sobiram pari ako nekoj znae neka pise ama so sigornost kolku moze pozdrav

Последни статии

article-img