ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Како си Маца? Како е Нина, и помина настинката? Оди в градинка? Шетнавте денес? Ти се навикна на работа? Кај другите-старо, ново што има? Јас вечер сум на име, ќе морам да објаснувам зошто ништо не сакам за јадење и пиење
Нина е подобра, јас сум хроночно ненаспана, нина станува секој ден пред 7. амам веќе!!! си мислев детево на мене спанка ќе биде ама ништо. еве ја сега заспа, па јас малце да седнам на комп., па после домашни обврски да завршам, еден куп работа имам. Вчера супер ни помина денот, цел ден јас и нина си бевме кај моите, се одморив малце, со татко ми гледавме фудбал (прва утакмица што цела ја изгледав, а и моите фаворити играа
) после во парк ја шетавме со мм, па пред соборна малце трчкаше и правец во 9 во кревет. Јас се комирав во 10.
Битолчанке а зошто ништо да не пиеш? Па една чаша црвено вино нема да ти штети или пак малце салатка. Како напредуваш со диетата? Јас еве ослабена сум уште 4 кг. за две недели
, а јадам нормално, само не вечерам.