за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Џабе се "секирав", немаше воопшто таков муабет, само желби - "за свадба и кај вас", кога им честитавме. Во последно време голема паничарка сум, ко се да ми смета зошто ... Фала ви за желбите, ќе биде, само здравје, тоа е најважно За кратко сум, ќе излегувам потоа со саканиот, па на кафе со другарка, соученичка со која не се имам видено 20 години (учевме заедно во забавиште, родени сме на ист ден ). Се договараме за на од пред Нова Година и конечно дојде денот Маца што си ослабела - најчесто се слабее кога човек оди на работа. И јас мислам дека имам малку намалено, но не се имам мерено. Утре правам 1 недела откако сум на диета, ќе почекам барем 10 дена или 2 недели да видам подобри резултати Имам слушнато дека од оваа диета се расипуваат забите, чувствувам и јас како да имам кариес, но ќе продолжам - не ме спречува тоа и не ме премислува да се откажам.
04.07.2010, 13:41
Viktori
5329
жениве мистериозно исчезнаа по грмотевиците или одморите им фатија? А ништо чудно и на сонцево да му се радуваат во парк или на водно
04.07.2010, 13:53
Bogdancanka
5422
еве ме мене јас сум тука чувам деца едниот го заспав сега и другиот чекам да заспие
04.07.2010, 14:17
ananikol
1568
Eve i jas gi zaspav i dvajcata i mm i postariot sin nee ni razbuden
taman sega na raat da gledam "vreme e za bebe"
04.07.2010, 18:52
arh_diz
7198
Jas samo sto se vrativ od setanje. Se izmoriv ubavo
04.07.2010, 19:35
Viktori
5329
алал да ти е Арх_диз. Јас денес се влечам од кревет на компјутер и обратно. 10 кафиња испив до сега од 2 саат .. некако немам волја за ништо...
< Поракaта ја уредил виктори -- 4.7.2010 19:42:29 >
04.07.2010, 20:02
Bitolcanka
2461
И јас денес се изнашетав - на пица, кафе, на гости ... Сум имала и такви денови - цел ден дома, знам како ти е Виктори Се погоди времето инаку - убаво, топло, за разлика од претходните. Кај ти се на одмор дечињата?
04.07.2010, 20:14
Viktori
5329
во Ох во детски камп.
04.07.2010, 20:18
Bitolcanka
2461
Убаво да си поминат - и тие одморени и ти домашен одмор Малку мирна главата - тишина Ме боли нешто увото, којзнае од што - можеби од промаја од надворешната страна некако јако ми е, чудно ...
04.07.2010, 20:20
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
жениве мистериозно исчезнаа по грмотевиците или одморите им фатија? А ништо чудно и на сонцево да му се радуваат во парк или на водно
Најверојатно - кој на одмор, кој во парк, низ град - му се радуваат на времето
04.07.2010, 20:38
Gari68
192
Еве и ни пред малку се прибравме,бевме во природа покарај река.Малку си поигравме карти,каснавме а највеќе во природата уживаше малечката.
04.07.2010, 20:46
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Убаво да си поминат - и тие одморени и ти домашен одмор Малку мирна главата - тишина Ме боли нешто увото, којзнае од што - можеби од промаја од надворешната страна некако јако ми е, чудно ...
така се тешам и јас, ама друг коа ќе ми каже џебе е. Уствари јас не сакам мирна глава вака. Најмирна е главата децата коа се дома...
04.07.2010, 21:09
nadica
4381
еве ме и мене да се пријавам надица цел ден ме игра како сака несакаше да заспие е сега јас уште малку ја држам будна па можеби и таа една вечер да заспие пред полноќ
04.07.2010, 21:28
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
така се тешам и јас, ама друг коа ќе ми каже џебе е. Уствари јас не сакам мирна глава вака. Најмирна е главата децата коа се дома...
Така е пријателке - среќата во домот ја даваат дечињата и нивната врева. Не биди тажна, помисли дека им е убаво сега, се забавуваат, ќе помине времето и ќе си дојдат дома кај мамичка
04.07.2010, 22:18
mama26
3977
more kako mi ide jas da izbegam negde a ne nego da go prakam .ama tesko ide.ni so niv ni bez niv.toa ti e.majka
05.07.2010, 16:35
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
more kako mi ide jas da izbegam negde a ne nego da go prakam .
ме изнаесмеа
А не, мама. Мене не ми се бега. Ако на некој му се бега, ајт таму
05.07.2010, 16:39
mama26
3977
eve se blizi beganjeto.vo dojran.zaedno so sinceto
05.07.2010, 16:42
Viktori
5329
Браво Мама! Супер да си поминете и да си се дружите!
05.07.2010, 16:45
mama26
3977
toa ke vidime.ne se znae.posto sama ke si odam.bez mm.ima rab.covekot.nema da moze
05.07.2010, 16:47
Viktori
5329
Ајдеее ништо нема да ви фали! Сега ако треба да бирам, одма се пакувам и идам и јас за Охрид! Око не ми трепнува. Мм е голем, може и сам дома
05.07.2010, 17:26
Тања РР
2029
Како сте жени денес? Јас сум мртва уморна. Мојата вувузеличка три дена одбива да спие бидејќи многу и е интересно да си игра, да пее, да се кикоти.... едвај гледам
05.07.2010, 17:29
Julie1
2354
Здраво и од мене после долгиот и напорен работен ден! Ах како би сакала сега да сум безгрижна, покрај море, на убава песочна плажа...Ајде ќе посонувам малку
05.07.2010, 17:45
nadica
4381
еве ме и мене да се пријавам чекам да заврши гагај (гарфилд) па да ме шета ќерка ми низ град
05.07.2010, 17:50
Палешка РР
7505
Еве ме и мене да се пожалам. Таман помислив дека Миа ќе стане примерна девојка со заспивањето, таа дозбесна. Синоќа и в раце ја нишкав и едвај во три часот ја заспав, леле луѓе збеснаааааа...
И забележав дека додека не ги изваде чорапчињата не заспа..вие ставате чорапи за спиење на бебушките?
< Поракaта ја уредил Палешка -- 5.7.2010 17:51:07 >
05.07.2010, 17:54
nadica
4381
бидејќи без разлика на годишното време јас спијам со чорапи и облекувам и на надица но во последно време забележувам дека сака да биде боса и преку ден и за спиење