cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

04.07.2010, 11:12

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Џабе се "секирав", немаше воопшто таков муабет, само желби - "за свадба и кај вас", кога им честитавме. Во последно време голема паничарка сум, ко се да ми смета user posted image зошто ... Фала ви за желбите, ќе биде, само здравје, тоа е најважно user posted image user posted image user posted image За кратко сум, ќе излегувам потоа со саканиот, па на кафе со другарка, соученичка со која не се имам видено 20 години (учевме заедно во забавиште, родени сме на ист ден user posted image ). Се договараме за на user posted image од пред Нова Година и конечно дојде денот user posted image
Маца user posted image што си ослабела - најчесто се слабее кога човек оди на работа. И јас мислам дека имам малку намалено, но не се имам мерено. Утре правам 1 недела откако сум на диета, ќе почекам барем 10 дена или 2 недели да видам подобри резултати user posted image Имам слушнато дека од оваа диета се расипуваат забите, чувствувам и јас како да имам кариес, но ќе продолжам - не ме спречува тоа и не ме премислува да се откажам.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

04.07.2010, 13:41

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

жениве мистериозно исчезнаа по грмотевиците или одморите им фатија?
А ништо чудно и на сонцево да му се радуваат во парк или на водно user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

04.07.2010, 13:53

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

еве ме мене јас сум тука чувам децаuser posted image user posted image user posted image едниот го заспав сега и другиот чекам да заспие

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

04.07.2010, 14:17

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Eve i jas gi zaspav i dvajcata user posted image  i mm i user posted image  postariot sin nee ni razbuden user posted image

taman sega na raat da gledam "vreme e za bebe"

clock-img

04.07.2010, 18:52

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas samo sto se vrativ od setanje. Se izmoriv ubavo user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

04.07.2010, 19:35

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

алал да ти е Арх_диз.  user posted image user posted image Јас денес се влечам од кревет на компјутер и обратно. 10 кафиња испив до сега од 2 саат .. некако немам волја за ништо...

< Поракaта ја уредил виктори -- 4.7.2010 19:42:29 >

clock-img

04.07.2010, 20:02

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

И јас денес се изнашетав - на пица, кафе, на гости ... Сум имала и такви денови - цел ден дома, знам како ти е Виктори user posted image Се погоди времето инаку - убаво, топло, за разлика од претходните. Кај ти се на одмор дечињата?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

04.07.2010, 20:14

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

во Ох во детски камп.

clock-img

04.07.2010, 20:18

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Убаво да си поминат - и тие одморени и ти домашен одмор user posted image Малку мирна главата - тишина user posted image
Ме боли нешто увото, којзнае од што - можеби од промаја user posted image од надворешната страна некако јако ми е, чудно ...

clock-img

04.07.2010, 20:20

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

жениве мистериозно исчезнаа по грмотевиците или одморите им фатија?
А ништо чудно и на сонцево да му се радуваат во парк или на водно user posted image

Најверојатно - кој на одмор, кој во парк, низ град - му се радуваат на времето user posted image

clock-img

04.07.2010, 20:38

clock-img

Gari68

pencil-img

192

Еве и ни пред малку се прибравме,бевме во природа покарај река.Малку си поигравме карти,каснавме а највеќе во природата уживаше малечката.

clock-img

04.07.2010, 20:46

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Убаво да си поминат - и тие одморени и ти домашен одмор user posted image Малку мирна главата - тишина user posted image
Ме боли нешто увото, којзнае од што - можеби од промаја user posted image од надворешната страна некако јако ми е, чудно ...

така се тешам и јас, ама друг коа ќе ми каже џебе е. Уствари јас не сакам мирна глава вака. Најмирна е главата децата коа се дома... user posted image

clock-img

04.07.2010, 21:09

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме и мене да се пријавам user posted image
надица цел ден ме игра како сака несакаше да заспие е сега јас уште малку ја држам будна па можеби и таа една вечер да заспие пред полноќ

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

04.07.2010, 21:28

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

така се тешам и јас, ама друг коа ќе ми каже џебе е. Уствари јас не сакам мирна глава вака. Најмирна е главата децата коа се дома... user posted image

Така е пријателке - среќата во домот ја даваат дечињата и нивната врева. Не биди тажна, помисли дека им е убаво сега, се забавуваат, ќе помине времето и ќе си дојдат дома кај мамичка user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2010, 22:18

clock-img

mama26

pencil-img

3977

more kako mi ide jas da izbegam negde a ne nego da go prakamuser posted image user posted image user posted image user posted image .ama tesko ide.ni so niv ni bez niv.toa ti e.majka

clock-img

05.07.2010, 16:35

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

more kako mi ide jas da izbegam negde a ne nego da go prakamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ме изнаесмеа user posted image user posted image

А не, мама. Мене не ми се бега. Ако на некој му се бега, ајт таму user posted image

clock-img

05.07.2010, 16:39

clock-img

mama26

pencil-img

3977

eve se blizi beganjeto.vo dojran.zaedno so sincetouser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2010, 16:42

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Браво Мама! Супер да си поминете и да си се дружите!user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2010, 16:45

clock-img

mama26

pencil-img

3977

toa ke vidime.ne se znae.posto sama ke si odam.bez mm.ima rab.covekot.nema da mozeuser posted image

clock-img

05.07.2010, 16:47

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Ајдеее ништо нема да ви фали!
Сега ако треба да бирам, одма се пакувам и идам и јас за Охрид! Око не ми трепнува. Мм е голем, може и сам дома user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2010, 17:26

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Како сте жени денес?
Јас сум мртва уморна. Мојата вувузеличка три дена одбива да спие бидејќи многу и е интересно да си игра, да пее, да се кикоти.... едвај гледамuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

05.07.2010, 17:29

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Здраво и од мене после долгиот и напорен работен ден! Ах како би сакала сега да сум безгрижна, покрај море, на убава песочна плажа...Ајде ќе посонувам малку user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

05.07.2010, 17:45

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме и мене да се пријавам user posted image  
чекам да заврши гагај (гарфилд) user posted image  па да ме шета ќерка ми низ град user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

05.07.2010, 17:50

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Еве ме и мене да се пожалам.user posted image Таман помислив дека Миа ќе стане примерна девојка со заспивањето, таа дозбесна. Синоќа и в раце ја нишкав и едвај во три часот ја заспав, леле луѓе збеснаааааа...

И забележав дека додека не ги изваде чорапчињата не заспа..вие ставате чорапи за спиење на бебушките?

< Поракaта ја уредил Палешка -- 5.7.2010 17:51:07 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

05.07.2010, 17:54

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image user posted image user posted image  бидејќи без разлика на годишното време јас спијам со чорапи и облекувам и на надица но во последно време забележувам дека сака да биде боса и преку ден и за спиење

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Последни статии

article-img