cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

17.04.2010, 16:16

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

А инаку и Миа е во клубот на шејтаниuser posted image

Kaj ti teknuvaat vakvi raboti,me iznasmea
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2010, 16:55

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Tanja, ti bese od Strumica neli? Ima li tvojata kerkicka maticen i koj?

Росана јас ја носам во педијатрија „Бамби“ кај др. Македонка Глигорова. Се наоѓа близу до католичката црква, веднаш по козметичкото студио „Тања“.

Aha znam kade e priblizno, tamu po toj red od stranata na starata bolnica kade sto imase edna prodavnica ''dva bliznaka'' mislam deka se vikase ne sum sigurna. I kako si zadovolna? raboti li so plavi kartoni? Nesakam da ja zapisuvam vo drzavnata zatoa sto ima guzva mnogu i dodeka da stigne na red...

Да од кај старата болница на раскрсницата само право, не може да ја промашиш има бебиња на прозорцитеuser posted image .
Работат со сини картони а за задоволна....хм...како да ти кажам.... подобро е од државна. Ако не повеќе бар не чекаш ред и др е секогаш таму а и искусна е.
Има посебен влез за здрави деца за да не се мешаат со болните а и ординацијата е добро опремена и пријатна. Пробај, не мора уште првиот пат да стават печат за матичен. Плати си го прегледот приватно, околу 300 денари е мислам.

clock-img

17.04.2010, 16:56

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

мм сега го донесе утрешниот Вест...насловната страна е user posted image како и секогаш...не знаеш дали да плачеш или да се смееш...онлајн изданието не е поставено за да ви ја постирам...Хелена (мајка на ќерка која мислам дека е петто одд.) во сосема недолична поза и се фали како го позајмува својот глас за жешка линија...мислам дека секој коментар е непотребен, нели? user posted image

user posted image

clock-img

17.04.2010, 16:59

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

потполно се согласувам со тебе Априлuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

17.04.2010, 17:00

clock-img

mami

pencil-img

8680

Само ќе кажам- СРАМОТА...не знам до каде планираат да одат и уредниците на весникот и дотичната на насловна...колку сака нека е бомба= не и личи како мајка...срамота за девојчето на училиште

clock-img

17.04.2010, 17:03

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Со кој памет оваа се сликала таква за насловна на дневен весник???
Срамота!user posted image

clock-img

17.04.2010, 17:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Срамота!!!
Башка сликава фотошопирана до бескрај, од кога е она волку слаба. ја видов минатата недела мислам во тинекс со дечко и. Носеше тренерки ама од далеку се познаваше свиснатиот стомак.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.04.2010, 17:09

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Ја сум денес ептен user posted image user posted image user posted image ...Ни јавија дека ни стигнала новата кола,да одиме во понеделник да ја подигнеме...

Честитки пацувче...со среќа да си ја возите user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил April -- 17.4.2010 17:12:27 >

clock-img

17.04.2010, 17:15

clock-img

viksa

pencil-img

220

eve ubava vest. So zdravje da si ja vozite novata kola Pacuvce!!!! Te veruvam deka ubavo se cuvstvuvasuser posted image

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

clock-img

17.04.2010, 17:23

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Cestito pacuvce,so zdravje da si ja vozite kolata i sreka da ve sluziuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2010, 17:34

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Честитооооооооооооооооо! И кога ќе дојдеме со Миа у Скопје да не свртите еден круг user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

17.04.2010, 17:47

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

честитки со здравје да си ја возите колатаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

17.04.2010, 18:10

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Леле,женички мои,душички мои,пријателки мои...Искрено Ви благодарам на сите за честитиките и на сите да ви се враќа,ама дупло повеќе и онака како што сакате вие!!!
А дури сега се вклучувам оти денес моето Бојанче-ѓаволче ми ја извади душатаuser posted image user posted image user posted image Нервозен е,плаче и цел ден само се лигави...Не знам колку пати се пресоблековме и што не направивме за да не биде лош...И на крај,му реков на мм да ми го донесе дубачето од Андреј кога беше бебе за да го ставиме,оти целата сум утепана...И еве го сега шета низ дневна и јаде се живо што ќе стигне...Кај и да е,ќе се фалиме за ново запче!!!user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

17.04.2010, 18:15

clock-img

mami

pencil-img

8680

Миличка па си има и тој мака...остави го во дубак, нека шета и џвака до миле воље..барем ке ја истроши енергијата :)))

clock-img

17.04.2010, 18:26

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Да се пријавам и јас на кратко...до сеа ја имав пронцезата моја на гости...леле детео неке ни во раце сеа, строго а оди, па уште и сака сама госпогицата кај едната рака ти ја држи па и таа сака да ја пуштишuser posted image user posted image user posted image Вечер сум на роденден а уше сеа зевам...неам време за дремка ке треба поклон да купуем.

Пасувче Честито кола со здравје возење, па понатаму уште поубава да си купитеuser posted image user posted image user posted image

What goes around comes back around.

clock-img

17.04.2010, 18:30

clock-img

mami

pencil-img

8680

тето немој да се жалиш...дури сега ке ти биде весело :)))

clock-img

17.04.2010, 18:38

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Не не не се жалам јас од неа...и јас квалитетно ѕсцките и ги извадив...уморна сум зашо скитам цело време...она ми е мелем на душаuser posted image

What goes around comes back around.

clock-img

17.04.2010, 23:16

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Zdravooo....Ima nekoj.....

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

17.04.2010, 23:21

clock-img

dragana_vane

pencil-img

263

hahhaha, jas sum tukauser posted image

clock-img

17.04.2010, 23:26

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Eeee kako si dragana _vane?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

18.04.2010, 00:04

clock-img

dragana_vane

pencil-img

263

Dobro sum, ete cepkam nesto na fb, ti kako si, a i nesto mi se spieuser posted image

clock-img

18.04.2010, 00:10

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еве ме и мене колку да ви пишам здраво и добра ноќ

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

18.04.2010, 21:15

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Zdravo.....Eve mene raspolozena za moabet.user posted image user posted image user posted image
Ima nekoj za....

clock-img

18.04.2010, 21:19

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

user posted image user posted image user posted image Hello bebica!
Еве ме и мене! Како си ми?
Што има ново по Београд?
Јас вечерав и седнав да ве подружам!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

18.04.2010, 21:19

clock-img

ikipp

pencil-img

432

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Zdravo.....Eve mene raspolozena za moabet.user posted image user posted image user posted image
Ima nekoj za....

eve zirnuvam po malce ama moram da odam,znaes so zivcevo moe,treba da jade,pa drugoto pa da spie ednoto ma drugoto....ti kako si?

Последни статии

article-img