Ништо од тоа немаше, така да 100% не е од тоа. Главниот човек за тие муабети беше заминат, имав среќа - бев поштедена од такви муабети За јадењето беше чудно - само 1 чаша вода се напив ... Инаку официјално да ве известам - од денес не сум на диета, т.е. не сум на УН-диетата, на некоја непишана моја си сум и супер ми е Се залажував сама дека е добра диетата. Се издржуваше, но почна да ми смета. Станував нервозна, немав сила ни за физичка, ни за умствена работа, почнаа да ме болат забите (вистина било дека се расипуваат, во право беше една другарка за ова, не и верував кога кажа), шеќер ни зрнце, само на 1-2 пати неделно, оброците мерени со часовник, цело време на саат, морав да внимавам кога ќе дојде време - ни порано, ни подоцна, иста храна цел ден, оброците обемни, а потоа навечер ништо + И видов не видов - донесов одлука да ја прекинам, почна да ми смета. Сега си сум на моја диета - без временски и други големи ограничувања. Поубаво се чувствувам, воопшто не сум гладна, а и не јадов многу - дури и помала количина храна од диетата (чаша јогурт за појадок, парче интегрален леб и колбас за ручек, кафе со пола лажичка шеќер, 1 краставица и вода неограничено).
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 5.7.2010 20:22:22 >