за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
јас му реков и јас ќе се тетовирам, а тој се согласи без проблем, криво ми е што не размислува сеуште како родител, тој е дете на мама и тато и тие се тука за се што му (ни) треба , се што ќе побара од нив добива но еден ден ќе ги нема и тогаш ќе почнат проблемите, нема да знае да се снајде без нив
10.07.2010, 23:46
mama26
3977
zarem ke se tetoviras elle?da ti kazam tesko na onie koicekaat od tato i mama.ama za toa roditelite se krivi da znaes.nikogas decata.vo slucajov go naviknale taka tvojot m.
10.07.2010, 23:48
elle
613
не јас не би се тетовирала но тоа му го реков за да го предомислам
10.07.2010, 23:50
mama26
3977
samo eden sovet mozam da i dadam.tvoja e odlukata se razbira.ako e nevraboten neka se vraboti.zasto posle smrtta ke e kasno.ovde neprimaat posle 40 mislam?zarazlika vo stranstvo.a ako raboti uzivaj si
10.07.2010, 23:54
elle
613
вработен е и зема солидна плата, но проблемот е што не знае правилно да ги троши парите
10.07.2010, 23:54
Viktori
5329
Elle, а што сака да тетовира?
а инаку исплаши го со хепатит ц.
10.07.2010, 23:55
mama26
3977
deka si mori viktory ajde zensko uste ti mi falese i komplet sum srekna deneska
10.07.2010, 23:57
Viktori
5329
ја ме, сеа се вративме од шетање, таков ни е редот секоја вечер скоро. Сеа кафе да пијам и да пукнам од кафиња и неспиење
10.07.2010, 23:58
elle
613
нашол една слика на Ацо наш, мани тоа нема да можеме да одиме за Грција со таа тетоважа а за хепатит ц?- не се плаши од болести- ја чека мојата дозвола и ќе се истетовира а јас-категорично НЕ
11.07.2010, 00:01
mama26
3977
ako de imas k.. do tebe. a mojot e 9000 km daleku od mene
11.07.2010, 00:02
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
ako de imas k.. do tebe. a mojot e 9000 km daleku od mene
ova bese za viktory
11.07.2010, 00:03
Viktori
5329
Елле и ја би се тетовирала, ама мака ми е да седам и да ме боцкаат со саати. Инаку јас сонце сакав да тетовирам, ама РА.
е мене ми е шубе од хепатит Ц.
11.07.2010, 00:35
Bitolcanka
2461
Добровечер девојки. Се вратив јас Леле, какви муабети паднале - која бара правда, која се жали на сопругот Некои луѓе едноставно подоцна созреваат, т.е. подоцна ги фаќа пубертетот Арно јас мојот си го најдов примерен, само тој будаличка ме најде - на моменти хистерична и лоша - не знам што зборувам Да ви се пожалам и јас . Шетнавме низ корзо вечерва малку, па на пица и домче. Младина низ корзо-топ - кафичите полни, музика ечи - се почувствував стара Како минуваат годините се поглупаво се чувствувам, не ми е интересно, а посебно во оваа наша државичка што не нуди ништо... Секој се снаоѓа како може и умее и бега што подалеку. Од една страна ми се бега од тука, од друга - многу сум носталгична и каде и да одам после за дома - никаквата -што велеше една другарка ...
11.07.2010, 00:37
nadica
4381
битолчанке мила здомиме се со дечко ти и не му ја мисли многу
поз отидов и јас да нанам
11.07.2010, 00:46
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Не се воздржувај, кажи им што мислиш, време е да се покрене иницијатива.
Е така и јас мислев и покренав мала иницијатива, но наидов на жесток отпор од јатрвица, многу нормално, нели? Исто добив и коментар од мм дека тоа не ми доликувало Па така решив да си ќутам и да си пукнам.
11.07.2010, 00:47
Bitolcanka
2461
Ќе биде пријателке Нема иднина во оваа држава - тоа ми е во мисла. Застанувањето на лудиот камен е најмал проблем. Поздрав и од мене.
11.07.2010, 00:51
Bitolcanka
2461
Е Палешке - најчесто е така. Оној кој е до тебе не чини, иако имаш корист некаква - помош, а другите што се настрана - подобри се И биди сигурна дека не е се во просторот. И палата да имаш, ако немаш работа, пари - џабе е. Во Америка со наполнувањето 18 години младите добиваат станови и се осамостојуваат. Кај нас ... - со векови сме назад и којзнае дали некогаш ќе се мрдниме од оваа точка
11.07.2010, 10:58
agnes77
1959
Битолчанка, не брини се ке биде во ред еден ден
сега да ви кажем, вчера бев на концерт (фестивал Лент во Марибор) дека малку заборавив Македонија, дјевојчице ... бев на концерт сло. музичара (Магнифицо - http://www.youtube.com/watch?v=6BKhcQqwjLI)
мој план да заборавив Македонија за само еден ден ... не се материализира можеби јас и МК засекогаш сме во врски
11.07.2010, 12:01
nadica
4381
агнес мила твојата врска со мк е нераскинлива
11.07.2010, 13:25
nadica
4381
алооооооооо жени каде сте? јас еве само што ја заспав надица па ќе одам да правам ручек се читаме подоцна
11.07.2010, 13:31
tereza
784
И јас сум тука да ве поздравам,инаку си имам задолженија денес по дома бидејќи утре чекаме именден за брат ми,па мора да се спремиме инаку денес му е роденден,ајде во барот,ќе честам благо и пиење
11.07.2010, 13:31
Julie1
2354
алооо Надица... јас сум тука! Викенд и и летни одмори и штама на Рингераја Добар сон за Надица.
11.07.2010, 13:45
Bitolcanka
2461
Еве ме и мене - малку на компјутер работно, малку на нет, малку в кујна - спремам ручек, па ќе мијам садови - се наизменично Среќен нека му е роденденот и именденот на брат ти другарке, па набрзо и со снашка
11.07.2010, 14:05
mama26
3977
eve sum i jas.se pribrav doma sega odam rucek pa odmor pa pak nadvor
11.07.2010, 14:05
Тања РР
2029
И јас сум тука, да го испијам кафето па да се фатам за работа. Треба генералка да правам денес ама притисокот ми е толку низок што тешко ќе се помрднам