за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
па еве за сите што сакаат кафенце повелете одбетрете си
14.07.2010, 19:55
Viktori
5329
по тапа ден сум немала значи одамна.... се мислам дали сум за излагање или да се досафросам
14.07.2010, 20:01
Палешка РР
7505
И јас виктори Ама ќе си седам дома и јас, барем да допукнам
14.07.2010, 20:14
Bitolcanka
2461
Ви се придружувам Life doesn't have sense Малку ме насмеа Twins со кафињата and again - back to reality
14.07.2010, 22:47
Maca25
7558
хелоууу! ние сега се вртивме од парк, се изнатрчавме по нина, се препотивме и изнасмеавме. ја носевме во луна парк, се возеше 3 пати на тие количките и беше пресреќна. душа убава, одма си заспа, како бајче. мене денов пос ан, на работа тензии, дерења, се што јас мразам, ќе полудам. ми влезе директорот сабајле во канцеларија, само што влегов од врата во 9.30, и одма нешто почна да се дере и да се ку чи, ама више од такви луѓе, што мора силата и моќта на тој начин да ја покажуваат и тоа пред сите вработени. А пред некој ден ме викна кај него и ми вика: кога јас ќе ти кажувам нешто пред вработените, не очекувам да кометираш. кај мене во канцеларија може да се расправаме, ама таму пред другите не!!! Каков човек!!!
14.07.2010, 22:48
jovanka
1745
Pred malku se vrativ od gradska plaza bev na rodenden kaj vnuk mi odlicno si pominavme.Evi na site idea koj saka da slavi rodenden na malku poinakov nacin a da ima odlicna zabava i za decata i za vozrasnite.Steta sliki nemam za da vi pokazam vednas koga ke mi pratat gi prikazuvam.
14.07.2010, 22:50
Viktori
5329
lol идиот, барем си кажал што му е маката
изгледа му е страв глупав да не испадне, па си вика превенција! Мацо, таков чоек апсолутно не е за нервирање. толку му сече јаден он.
14.07.2010, 22:50
Maca25
7558
Абе мамички од скопје, ќе направиме ние некогаш една собиранка?!?! ајде веќе!!!
14.07.2010, 22:51
Maca25
7558
Не знам колку му сече, ич не се замарам со него, само не сакам фацата да му ја гледам. што он олекува јас да сум без став и мислење, да неможам да кажам ништо во моја одбрана?!?! он сакал секогаш да биде во право. не го можам ама ич!!!
14.07.2010, 22:55
jovanka
1745
Ajde moze na gradska plaza rekviziti kolku sto sakate ima za decata taka da sekoe ke si najde zanimacija a mamicki do niv na stolce so osvezitelen pijalok da ne gi zaboravam moze i tatkovci .Ajde da se organizirame.
14.07.2010, 22:58
Bitolcanka
2461
Маца такви се, обично директорите. Не е секој "талентиран" за директор. Не е во ред и да се инаетиш, кога зависиш од некој некогаш е подобро да помолчиш. А викањето навистина не му доликува.
14.07.2010, 23:02
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Pred malku se vrativ od gradska plaza bev na rodenden kaj vnuk mi odlicno si pominavme.Evi na site idea koj saka da slavi rodenden na malku poinakov nacin a da ima odlicna zabava i za decata i za vozrasnite.Steta sliki nemam za da vi pokazam vednas koga ke mi pratat gi prikazuvam.
Јованка, јас бев на градска, ама го фатив роденденот на завршување...да знаев дека си на роденденот ке те барав
14.07.2010, 23:04
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Абе мамички од скопје, ќе направиме ние некогаш една собиранка?!?! ајде веќе!!!
Ајде ако сакате може да организираме собиранка, јас се мислев да не се раштркани овој период луѓево по одмори, па крај на Август да биде... можеби и Агнес тогаш ќе не израдува со убави вести и можноста да биде 1 месец во Скопје.
14.07.2010, 23:05
melody
743
Taman sakav da vi pisam koga vidov pak Melody se iskakala po vtor pat vo rok od saat i pol.I aj smenuvaj daipers i sto ke vidam cresite sto denes gi jadese bea vo daipersot eve ja sega do mene i mi vika mama....eee sto ubavo ako si se soberete bi sakala i jas da dojdam ama situacijava so moeto doaganje vo MK ke se oddolzi izgleda i toa me pravi mnoooogu tazna.Inaku pozz do site
14.07.2010, 23:06
Maca25
7558
Ајде може некој викенд да се догоцориме, или приквечер некаде во парк, да се изнамуабетиме
14.07.2010, 23:09
agnes77
1959
јас сонувам за тоа ...1 месец во скопје from your mouth to god's ears
14.07.2010, 23:10
jovanka
1745
Da ve pocastam za rodendenot na vnuk mi denes napolni dve godini
14.07.2010, 23:10
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Ајде може некој викенд да се догоцориме, или приквечер некаде во парк, да се изнамуабетиме
Може ајде ако сте за нека се отвори една тема: Кој е за приквечерно Рингерајско моабетење во парк!
14.07.2010, 23:11
Maca25
7558
ајде јас ја отварам!
14.07.2010, 23:14
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Da ve pocastam za rodendenot na vnuk mi denes napolni dve godini
среќен роденден
14.07.2010, 23:15
Bitolcanka
2461
Нека му е среќен роденденот на внук ти пријателке. Големо маже да стане Си зедов 1 парче од тортата
15.07.2010, 00:12
Julie1
2354
Среќен Роденден внуче на јованка. Нека расте здрав и среќен!
15.07.2010, 00:19
jovanka
1745
Torta bez sok neodi koga se raboti za detski rodenden
< Поракaта ја уредил jovanka -- 15.7.2010 0:20:01 >
15.07.2010, 11:16
Viktori
5329
да се пријавам јас и моето второ кафе! Со едно значи, ништо не праам
15.07.2010, 21:16
Viktori
5329
жени, кај отидовте денес сите???
за четирите активни женчиња!!! Најубаво ледено кафе!!! Сега од фрижидер ги извадив!
< Поракaта ја уредил виктори -- 15.7.2010 21:18:45 >