cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Agnes77 доаѓа во Македонија

clock-img

07.07.2009, 15:04

clock-img

mami

pencil-img

8680

и со тео нормално....јас ке го гњавам..многууууу

clock-img

07.07.2009, 15:11

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Сите нови членови кои сакаат да се дружат слободно нека ни се запишат во листата.Нема никаква врска дали се членови од пред три месеци или од пред три дена. Затоа ајде, пријавувајте се за дружењето user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

09.07.2009, 22:43

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Најдраго мои, сакам да ве информирам дека нашето дружење воедно сакаме да го направиме и како акција да собереме алишта, играчки, било што мислите дека вам не ви треба...за да донираме во Црвен крст или Во дом за деца без родители(ќе се договориме деновиве). Ме интересира дали ви се допаѓа оваа идеја? Јас секако имам подготвено алишта и играчки. Ваше размислување и идеи?user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 22:53

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Браво за идејата, јас вчера дадов некои алишта чисто нови само еднаш ги имам облечено на луге кои мислам дека им требаат, подолго време размислувам на таа тема и ете Еленче ти си ми иницијатор, (секогаш барам иницијатор)може да собереме работи кои не ги користиме а би им помогнале на други лугеuser posted image user posted image user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

10.07.2009, 07:56

clock-img

mami

pencil-img

8680

Тука сум, се согласувам и сум ЗА дефинитивно

clock-img

10.07.2009, 09:41

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Мами доколку имаш нешто од Лука, за кое сметаш дека во иднина нема да ти треба, било алишта, играчки, спакувај и на 19 донеси ги на нашето дружење.Инаку еве апел до сите кои сакаат да помогнат некому кому навистина е потребна облека, играчки...нека дојде со нас на дружењето, ќе се запознаеме, дружиме и дарувамеuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Elena -- 10.7.2009 9:42:07 >

clock-img

10.07.2009, 11:29

clock-img

mami

pencil-img

8680

нормално дека ке донесам, ти се сомневаш во мене?!

clock-img

10.07.2009, 11:34

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Не Мами, друга ми беше намерата мила, знам дека веќе си сватила, ама ајде така ти одговараuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2009, 13:50

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ајде кој ке ни прави друштво во недела?значи договорени сме во игротеката Том и Џери кај што беше првото дружење од 18 до 20 часот..засега сме тие:
Агнес77
Мами
Елена
Боцко
Julie
natasha
кој доага уште?
И новите членови се повеке од добредојдени, таман ке искористиме да се запознаеме..
и нормално не заборавајте- ке собираме алиштенца, детска опрема која веке не ви е потребна за да ја донираме подоцна некому кому навистина му треба

clock-img

13.07.2009, 15:40

clock-img

mami

pencil-img

8680

аууууу никој друг не доаѓа?????

clock-img

16.07.2009, 15:59

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

3,2,1 startuser posted image
uskoro se vidimouser posted image

clock-img

16.07.2009, 16:06

clock-img

mami

pencil-img

8680

ајде Агнес едвај чекамuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2009, 17:03

clock-img

mami

pencil-img

8680

еден нов предлог може? зошто на ова убаво врме да се затвораме во игротека????дајте подобро да отидеме во парк, ке им земеме топки на децата ке си играат, ке трчаат на чист воздух,а ние мамичките ке си правиме пикник на трева...трудните на клупа за да не ни треба после кран за да ги дигнемеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image и плус ке ја прошетаме Агнес малку...Што викате? ви се допаѓа? Незнам за вас ама мене ич не ми се седи на затворен просторuser posted image

clock-img

16.07.2009, 17:06

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image И јас сум дефинитивно за.Ајде останатите кои се пријавија дали ви се допаѓа предлогот.Мислам дека и за Агнес тоа би било супер, да и покажеме нешто повеќе од Скопјеuser posted image user posted image user posted image Занчи ја менуваме локацијата, дружењето да биде во Парк.user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2009, 17:17

clock-img

denicka

pencil-img

620

здраво за денеска user posted image  

не знаете колку ми е жал што нема да можам да дојдам зошто сум на работа user posted image user posted image user posted image    а баш ми се свиѓа идејата за собирање на стари работи за помош. И уште повеке ми се допага идејата на мами! се надевам убаво ке си поминете. и ке ја поздравите Агнес77 и од мене, така? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за сите!!!!

расположена сум за гушкање user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ах кај ми е сега мм user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

16.07.2009, 17:19

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Деничка па тоа е недела, зарем и тогаш си мила на работаuser posted image Ајде тогаш поздравот обавезно ќе биде пренесенuser posted image

clock-img

16.07.2009, 17:29

clock-img

denicka

pencil-img

620

Знам Еленче дека е недела ама тоа е кога работис со храна. нон стоп е. нема пауза, само одмор. ама ке преживеам не е страшно, нели?  user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

clock-img

16.07.2009, 17:38

clock-img

Iva

pencil-img

626

Мене ми одговара, планирајте ме без разлика на кое место ке се дружиме. Не е битно местото битни се луѓето.user posted image

clock-img

16.07.2009, 19:11

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

http://www.skopje.gov.mk/en/images/Image/SkopjeMapaGolema(1).jpg

gradski park?
u skopju imate ZOO:)

studiram Skopje city mapuser posted image

clock-img

16.07.2009, 19:52

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Agnes хотелот вие таму каде што пишува KAPIŠTEC, ориентирај се и за тоа на мапата.

And this is my beautiful life ...

clock-img

17.07.2009, 10:57

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Мили мои, сите знаеме дека Агнес доаѓа во Македонија бидејќи во недела има неодложни обврски, затоа дружењето се одложува за во понеделник од 18 до 20 часот, ок? Дали ви одговара?

< Поракaта ја уредил Julie -- 17.7.2009 14:36:36 >

clock-img

17.07.2009, 14:37

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

За мене е Ок. Се гледаме во понеделник!

And this is my beautiful life ...

clock-img

17.07.2009, 14:42

clock-img

mami

pencil-img

8680

Јас се сложувам , се гледаме во парк на фонтаната во 18ч, па после ке бараме кај да се сместиме

clock-img

17.07.2009, 14:58

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Dali je to fontana vo gradski park?

user posted image

clock-img

17.07.2009, 14:59

clock-img

mami