cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Оргазам- секогаш или?

clock-img

06.09.2010, 20:40

clock-img

mama26

pencil-img

3977

sekogas.user posted image i vo misli duri .i so pogled user posted image

clock-img

07.09.2010, 08:49

clock-img

anedespo

pencil-img

940

Скоро секогаш. 80%

clock-img

23.11.2010, 16:40

clock-img

tincetin

pencil-img

1

user posted image  stvarno cudno kolkui da mi e ubavo uzivam ama bas vo sve ali ima momenti  .... da ne svrsam zaso??? a od negova strana sekogas e naj naj mislam sve e vo red  ........ ??? zaso takauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2010, 22:23

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

90 %. Некогаш и по 2-3. Мм вика сум била нимфоманка. user posted image

Live and let live

clock-img

07.05.2011, 00:21

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Sekogas, no ne sekogas pri penetracija, najcesto mm mora malku povekje da poraboti na slucajotuser posted image , i moram da kazam deka sega-zasega e dosta agilen user posted image  Interesno, nekogas e dovolno detalno da mi gi miluva gradite, i- bum! , a nekojpat bogami potrebno e i mnooooogu povekje angazman, zavisi vo kakvo raspolozenie sum zaminala vo krevet user posted image

clock-img

01.06.2011, 14:44

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

90 %. Некогаш и по 2-3. Мм вика сум била нимфоманка. 

user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

01.06.2011, 15:44

clock-img

blond

pencil-img

1268

Речиси секогаш. И ретко се оставам на еден user posted image

clock-img

01.06.2011, 15:53

clock-img

kapina

pencil-img

4327

sekogas 

clock-img

09.09.2011, 00:34

clock-img

petra27

pencil-img

385

Sekogas i sekoj den...osven dodeka bev bremena i nesmeevme odnosi 9 meseci...e toa bese poluduvacka

clock-img

31.10.2011, 12:22

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

sekogas,bez promasaj

ako nema orgazam isto kako niso da ne sum praelauser posted image

clock-img

31.10.2011, 12:55

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

ИЗВОРНА ПОРАКА: blond

Речиси секогаш. И ретко се оставам на еден user posted image

Ај да потпишам јас user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

01.11.2011, 12:42

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

sekogas,bez promasaj

потпис,ама некогаш ми се случува и пред него user posted image тралаллала

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

01.11.2011, 12:44

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

sekogas,bez promasaj

потпис,ама некогаш ми се случува и пред него user posted image тралаллала

Nie sekogas vo isto vreme user posted image tralalallallala.....

clock-img

26.12.2011, 15:53

clock-img

Ananija

pencil-img

157

user posted image

Vo istrazuvanjata pisuvase na prvata strana deka 1 vo 10 dozivuvaat orgazam, a statistikata na ringeraja zabeleza neverojatni
100 % dozivuvanja na vrvot na zadovolstvoto t.n. orgazam user posted image user posted image

clock-img

26.12.2011, 18:59

clock-img

vickyy

pencil-img

19

Дај кажете со која поза најдобро се постигнуваат повеќе оргазми user posted image позз

clock-img

26.12.2011, 22:01

clock-img

Ananija

pencil-img

157

ИЗВОРНА ПОРАКА: vickyy

Дај кажете со која поза најдобро се постигнуваат повеќе оргазми user posted image позз

user posted image

clock-img

11.03.2012, 10:09

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ananija

ИЗВОРНА ПОРАКА: vickyy

user posted image

Toa e individualno, zavisi od navikite i potrebite na partnerite. Mene najmnogu mi odgovara koga jas sum odgore ili kuceska poza od ednostavna pricina sto taka mm moze da mi go stimulira klitorisot a toa mi e neophodno, kakva G tocka, kakvi matrakuki user posted image
Inaku, se iznasmeav. Veruvajte, so ogled na toa deka sum blizu 40 i aktivna sum seksualno poslednive 20 godini, da doziveete sekojpat orgazam e utopija. Nekojpat ednostavno imate tolku mnogu misli, ili ne vi se poklopile bas skazalkite so soprugot... Osobeno vo prvite godini od brakot. Klucen moment e da mu kazete deka NE ste doziveale orgazam, no ne kako navreda za negovoto masko ego, tuku kako fakt za zenskata priroda. Nema podobar pat kon seksualno nezadovolstvo i frustracii od glumenje orgazam, a klucen faktor za uspeh user posted image e da se opustite maksimalno i da go ispraznite umot. Golem broj zeni tolku se preokupirani so toa kako izgledaat, sto nemaat prostor za nisto drugo user posted image . Megjutoa, veruvajte, stom e vo krevet so vas i pokasuva jasni znaci deka e vozbuden- znaci prekrasni ste user posted image , mozete da odite na slednoto- opustete se i uzivajte user posted image

clock-img

15.10.2012, 14:50

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

HAha so ogled na toa kolku zaretcivme so seksot,taman rabota uste da ne doziveam....pa ke eksplodiram...obavezno ,sekogas..user posted image user posted image

clock-img

15.10.2012, 15:30

clock-img

miana

pencil-img

6152

Nie sekogas i zaedno..Ako ne mi se sluci - ke mi se naluti,ke misli odma deka imam drug,ke se navredi user posted image Zatoa se pomagame i Op ,ke bidne hahahha

clock-img

15.10.2012, 15:36

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Ako ne mi se sluci - ke mi se naluti,ke misli odma deka imam drug,ke se navredi

user posted image user posted image user posted image Ќе мисли дека имаш друг ако не доживееш оргазам??? Е ова упте не сум го чула

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

15.10.2012, 15:37

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Nie sekogas i zaedno..Ako ne mi se sluci - ke mi se naluti,ke misli odma deka imam drug,ke se navredi user posted image Zatoa se pomagame i Op ,ke bidne hahahha

Пост за паметење user posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

15.10.2012, 15:40

clock-img

miana

pencil-img

6152

lele kakvi bukvalistki user posted image
hahahah user posted image

clock-img

15.10.2012, 15:55

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Епа мианке ти така пиша, си викам што ве знам, а штом не е така, кажи како е чим веќе не стаи на мисла user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

15.10.2012, 15:56

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ahahahhahahahahah
Браво Ананија!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Vo istrazuvanjata pisuvase na prvata strana deka 1 vo 10 dozivuvaat orgazam, a statistikata na ringeraja zabeleza neverojatni
100 % dozivuvanja na vrvot na zadovolstvoto t.n. orgazam user posted image user posted image

clock-img

15.10.2012, 16:07

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Ahahahhahahahahah
Браво Ананија!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

И јас истото сум го помислила секогаш кога сум ја читала темава user posted image user posted image user posted image

Е па ај јас ќе ви расипам просек, ќе ви ја уништам стотката..јас не секогаш имам оргазам.

Последни статии

article-img