ИЗВОРНА ПОРАКА: Ananija
ИЗВОРНА ПОРАКА: vickyy
Дај кажете со која поза најдобро се постигнуваат повеќе оргазми позз
Toa e individualno, zavisi od navikite i potrebite na partnerite. Mene najmnogu mi odgovara koga jas sum odgore ili kuceska poza od ednostavna pricina sto taka mm moze da mi go stimulira klitorisot a toa mi e neophodno, kakva G tocka, kakvi matrakuki
Inaku, se iznasmeav. Veruvajte, so ogled na toa deka sum blizu 40 i aktivna sum seksualno poslednive 20 godini, da doziveete sekojpat orgazam e utopija. Nekojpat ednostavno imate tolku mnogu misli, ili ne vi se poklopile bas skazalkite so soprugot... Osobeno vo prvite godini od brakot. Klucen moment e da mu kazete deka NE ste doziveale orgazam, no ne kako navreda za negovoto masko ego, tuku kako fakt za zenskata priroda. Nema podobar pat kon seksualno nezadovolstvo i frustracii od glumenje orgazam, a klucen faktor za uspeh
e da se opustite maksimalno i da go ispraznite umot. Golem broj zeni tolku se preokupirani so toa kako izgledaat, sto nemaat prostor za nisto drugo
. Megjutoa, veruvajte, stom e vo krevet so vas i pokasuva jasni znaci deka e vozbuden- znaci prekrasni ste
, mozete da odite na slednoto- opustete se i uzivajte