за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
16.10.2012, 08:45
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Ич не ми е јасно како сите свршувате од поглед само??? Па ако изусти збор некој...па па па кровот ќе падне
Koga jas dozivuvam orgazam ( pocnuvam ) toa go vozbuduva i toj dozivuva vo istiot moment..Sega jasno ti e kako ????!!!!
16.10.2012, 08:49
niki
4299
so sto pocnuvas miana
16.10.2012, 08:57
Malecka23
1175
orgazam-sekogas ne mi ide bez nego dzabe rabotata no na pocetokot na sexualniot moj zivot imav problemi i ne mozev da svrsam no mm me nauci pa posle 2meseci se se sredi a sega posle poragaj kako luda za 2sek od penetracija se ceknuvam hormoni li se sto li e??
16.10.2012, 10:03
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
so sto pocnuvas miana
Niki,mislam deka e jasno toa sto go napisav... Neznam,da ne sakate slucajno i da ve viknam da vidite ????
16.10.2012, 10:38
niki
4299
kazi da te pisam vo rokovnik
ne bre miana uzivaj jas na vakvi temi sum krajno neozbilna, seir mavam koga sum vo dobro raspolozenie ozbilno moze da odgovoram ako nekoj postavi prasanje so seriozen problem
inace ne znam dali kvaram prosek ili ne ne vodam evidencija na seksot se sekavam do narednoto utro, do popladne mi isparuva, ne se opteretuvam so pomnenje detali mene mi e vazno dali vecer ke se druzime so mm, ne mi e vazno vcera koj bil skorot