Ах, убаво рекле старите, паметот со годините доаѓа :)
Не секогаш користев кондом, и јас се лажев како и другите тинејџери со изговорите (прва сум му, верен ми е, проверени сме и двајцата, дрн дрн дрн) се додека - како за почеток, не требаше да направам анонимно истражување врз девојкиве, колку сме информирани за сексот и сексуално преносливите болести (настрана бременоста, како најмал проблем што може да излезе). Полесен начин немаше, него да се приклучам на некој форум каде што сите анонимно зборуваат, па кога се изнаслушав СЕ И СЕШТО си реков - епа идиот си. Ама тоа не ми помогна многу, па си продолжив по старо.
Епа се случи дечко ми сигурен во сам себе да заборави дека не носи кондом, и ја нареди работата јас прв пат во живот да пресметувам плодни денови, да купувам тестови и да се тресам како шлакната ( и нормално да ми ,,касни,, ради стресови и паники).
Е од тогаш, драги мои, не ми паднало на памет, без кондом. А богами ни на него. :) Што си е сигурно, сигурно си е. А и од кај да знам што прави кога е на работа :) Верувам јас, верувам, ама 1% се остава на случајност... :)