за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Палешка и на тебе ли не ти се сака или во друго е проблемот
15.07.2010, 00:57
ikki
224
Dodeka bevme vo vrska so kondom (imase slu4aevi bez ama mn malku), a sega dodeka sme vo brak bez kondom.
15.07.2010, 00:59
Viktori
5329
мене еден унутра ми остана, со прсти си го вадев... сеа не знам шо да праам на апои ќе си се префрлам пак.... ама па апчиња да пијам за да висам на рингераја ноќе не ми иде у глава не се исплаќа апчиња да пиеш без 10 пати секс неделно, по моја математика..... треба да се уозбилам малку...
< Поракaта ја уредил виктори -- 15.7.2010 1:00:54 >
15.07.2010, 01:09
Тања РР
2029
Виктори ме насмеа со математиката
Ние додека бевме во врска имавме секс исклучиво со кондом заради мојата параноја а сега користиме само одвреме навреме, особено втората рунда
15.07.2010, 01:42
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Палешка и на тебе ли не ти се сака или во друго е проблемот
Немаме кондом, ма Се зезам. Додека да ги успијам децата мм веќе 3-от сон го сонува
15.07.2010, 12:10
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Виктори ме насмеа со математиката
Ние додека бевме во врска имавме секс исклучиво со кондом заради мојата параноја а сега користиме само одвреме навреме, особено втората рунда
море јас озбилна си бев да се труеш со хормони за два три пати неделно, не иде. Ама па тоа искуството погоре опишано не иде па ич
15.07.2010, 21:46
vezilka RR
4931
До пред да почнеме да го праиме бебево јас се држев до девизата „без два кондома, не излагај од дома“ Сега за сега сексот ни е забранета именка, а за после веројатно ќе се вратиме на старата девиза дур не се одлучиме за второ
21.09.2010, 14:46
mosa
546
koga kako sekogas razlicno i vo vrska i sega se slucuva i bez kondom vo vrka pocesto.zato sega imame .vazno da ni e dobro i menemi e poubavo bez kondom.
03.10.2010, 15:58
mosa
546
bez kondom sekako podobro mi e mislam poubavo i nego i mene.znaeme deka e opasno nekogaz koristime kondom.ama sepak poubavo e bez koga ke stavi kondom nekako me nervoira me zulj grebe vaka e pododbro.
06.06.2014, 01:59
Defne90 RR
1991
Додека бевме во врска воопшто не практикуваваме кондом со мм.Ни после откако се породив со првиот син не практикувавме.Ама откако се породив со вториот син секогаш практикуваме секс со кондом.Некако така ми е посигурно и можам максимално да се опуштам.А дека е поубаво без кондом е поубаво ама и понесигурно.
06.06.2014, 11:22
nataly86
534
Дефинитивно БЕЗ!
На почетокот од врската беше со кондом онака повеќе од принцип некој како што се продлабочуваше врската така полека исчезнуваа од животот...па да ви кажам немам кондом видено сигурно 5 годи и кусур Кога почнавме да правиме секој ден беше муабетот толку пари сме дале за кондоми да сме знаеле дека не бива барем ќе сме заштеделе и уживале..
Инаку кога разговараме со мм како ќе биди откако ќе се породам стално е муабетот пак со кондом??? одговорот е ај неее
п.с. сега да добијам зелено светло за би прифатила и со 3 кондоми ....многу време се направи а има и уште времеее
07.06.2014, 00:05
deluxe
2479
Дефинитивно со кондом!!! Мирна глава Дури да се трескам секој месец додека добијам(кај мене лесно се фаќа работата ) вака си спијам мирно.Не ми смета воопшто ниту на мм ниту мене,и во врската и во бракот си ги употребуваме,пауза од нив кога работевме на случај ,и толку
13.08.2014, 15:26
Mila mamicka
387
Досега мислев дека сме единствен брачен пар што има односи со кондом, па мило ми е што прочитав дека не сме . Во текот на седумгодишната врска и четиригодишниот брак, односи без кондом сме имале само додека го правевме бебето и во текот на бременоста. Инаку цело време со кондом. Така ми е некако посигурно и можеме повеќе да се опуштиме, без да мислиме на други работи. Не ми смета ни мене ни на мм. А пошто синчето ни се фати од прва, не би ризикувала без, освен кога би планирала бременост.
30.11.2014, 21:11
scared RR
1349
Сега кога правиме дете без кондом нормално, пред тоа најчесто со кондом, ту ама пари фрлавме на тој дурекс
30.11.2014, 22:53
nataly86
534
Си го читампогоре постот и се се сеуште сум ана истито став БЕЗ еве и се породив и пак си тераме без, па нека биде што ке биде се тешиме дека не фака кај нас