ИЗВОРНА ПОРАКА: melody
Za da eden covek go smeni nacinot na odnesuvanje kon drugite luge ,nacinot na razmisluvanje za niv treba navistina da e dlaboko povreden od istite tie kon koi go smenil odnesuvanjeto i razmisluvanjeto.Poznavam dosta luge koi se promenile kon poloso tocno zaradi nivnoto nezadovolstvo i nesfatenosta od okolinata sto gi imala opkruzuvano ,no znam i licnost koja od dobra stanala uste podobra iako mnogu raboti i se slucuvale i bez razlika kolku bila povredena vo zivotot.
Znaci veruvam vo toa deka lugeto mozat da se promenat i preku nok od edna licnost da se pretvorat vo sosema nesto drugo,no sepak ke kazam i naglasam deka ne sekoj e sposoben za toa.
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F
Карактерот од прилика е тој, но некој ситуации во животот те учат да ледаш поинаку на некои работи, и да го промениш односот кон некои личности!
И со годините и одговорностите кои ги носи животот човекот поинаку размислува!
Јас тргнувам лично од мое искуство!
melody
Објавувања: 388
Член од: 13.11.2009
Статус: присутен Za da eden covek go smeni nacinot na odnesuvanje kon drugite luge ,nacinot na razmisluvanje za niv treba navistina da e dlaboko povreden od istite tie kon koi go smenil odnesuvanjeto i razmisluvanjeto.Poznavam dosta luge koi se promenile kon poloso tocno zaradi nivnoto nezadovolstvo i nesfatenosta od okolinata sto gi imala opkruzuvano ,no znam i licnost koja od dobra stanala uste podobra iako mnogu raboti i se slucuvale i bez razlika kolku bila povredena vo zivotot.
Znaci veruvam vo toa deka lugeto mozat da se promenat i preku nok od edna licnost da se pretvorat vo sosema nesto drugo,no sepak ke kazam i naglasam deka ne sekoj e sposoben za toa.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
potpis!!!samo da se nadovrzam na muabetov,ustvari covek koga ke podrazmisli malku podlaboko za okolu osobinite na drugite luge, vo negativna konotacija( se misli),pa po moe i ne mi izgleda ko da se smenile, samo sto vesto si gi kriele nastranite misli,pa po podolg period si ja izvadile maskata leka poleka,i zatoa i najcesto si pomisluvame vo glavata deka nekoj se smenil....
Мислам дека ме свативте грешка, човек може да го смени и кон
позитивно односот кон другите луѓе, не мора се првично да се свати негативно или дека до крај си огорчена од некој, па да го смениш односот!
А јас за моето лично искуство, пишав еднаш во една тема накратко што ми го промени животот, ама не сакам да се повторувам и да образложувам!
Во секој случај почитувам сечие мислење!
Поздрав!
< Поракaта ја уредил BILE.F -- 2.5.2010 19:35:07 >