за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Daj Boze da se pomrdnat rabotite od mrtva tocka iako jas eve ke spodelam javno svoe iskustvo znaci pred 2 godini tocno vo prostoriite na zdruzenieto mojot svet jas , Rebeka i Dragan davavme nekoe intervju za nekoja tv iskreno da ti kazam ne me ni interesirase koja tv e nitu koja emisija kazav jasno i glasno sto imam da kazam za posle 2 nedeli da bidam povikana od direktorkata na ucilisteto kade sto odi moeto dete i bidam lincuvana zosto sum "plukakala na ucilisteto"....mojot komentar bese:OD KOGA VISTINATA STANA PLUKANJE I KODOSHENJE...Znaci jas bev konkretna iskrena go kazav ona sto i samite nastavnici go kazuvaat i potvrduvaat..... mislam ne mi bese jasno..... edinstvena pridobivka od toa intrervju bese da ostanam do den denesen trn vo oko vo ucilisteto kako i moeto dete....Samo uste edna mnogu vazna rabota jas sum ovde kade sto sum od finansiski pricini podrazbirlivo i toa napagjanje pominuva samo togas koga jas ne sum tamu a od ovde ili telefonski nemozam nisto...Inaku ne sum silna ni mokna samo sum pravedna a koga znam deka sum vo pravo NEMOZE NIKOJ DA MI ZASTANE NA PATOT!!!!!!