за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
e мм не гледа фудбал. Во моментов го држи Петар во раце _____________________________Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
Ја заспа baby и седна на покер, на Fecebook
mm jade palacinki vo krevet i gleda edna serija Bostonski advokati. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Gleda futbal, jade cips i pie pepsi
si igra so kerkata.
na rabota e _____________________________God helps those who help themselves
Lezi na dvosedot ja drzi kerkata i gleda tv.Uzivka
Отиде да смени пелени. Утнал та купил 2, наместо 3. Мажи!
Da de mazicovekot sigurno si kazal 3 ama imalo "prodavacka" pa mu dala 2 i sega mazite krivi. Znam oti i na mene istoto mi se sluci
ИЗВОРНА ПОРАКА: fantom imalo "prodavacka"
Sakav da kazam deka se obvinuva mazot a utkata najverovatno ja napravila zena t.e. prodavackata koja namesto 3 mu dala 2 peleni.
А не, не. Мојов си ја призна грешката. Видел нешто 6 кг. и махинално си поврзал со тоа дека Јана е толку и ете утнал.
Ме малтретира по телефон да му аплицирам за работа во Авганистан..не е точен _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Отиде да игра фудбал
и мм само што излезе `да се излуфтирал`
mm lezi i zaspa nesto ne mi e aren omalaksan e. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
истовремено гледа фудбал/кошарка кај и да е ќе излегуваме на по една пијачка
Se oblekuva za izleguvanje do prodavnica, da kupime peleni na moclata _____________________________
Mm si gi zanimava gostite so gi donese vcera doma.... imame edno semejstvo koe dojde od Belgija ovde(za da ne gi vratat nazad) pa mm gi sobra doma,da im se najdel na lugeto...neka gi zanimava sega
на работа е уште малку ќе си дојде
мојот работи..уште малку па ке го заспиваме ЛУка
Gleda "Koj saka da bide milioner"
само што замина на работа (свирка) во ноќен клуб се враќа рано наутро _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Мојот се коцка на покер....на фб _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Само што си легна ми го ослободи мене компјутерот и рече дека го фатило дремка па веќе е заспан
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива