за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
se seta okolu soba mesti kabli _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Igra poker na FB i nesto sam se smee Si pisuva so tie sto igra i se gazi od smeenje _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Mm otide da igra fudbal.......PAK!!!! I taka e koski i koza sega se stremi da stane senka _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
cuva dete bidejci zena mu e na rabota
ја занимава нина додека јас читам што се случило на рр денес _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
samo sto si dojde i se gledame na net _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Прави појадок, да видиме што ќе смисли овојпат _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Спие уште < Поракaта ја уредил Beatris -- 19.12.2010 9:52:39 > _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Otide da frli gjubre i posle ke pazari.
Кога ли јас ќе напишам дома е? Пак на работа во недела _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
не можам да го разбудам _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Вари крем супа и гледа бебе магазин на тв _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Го дочистува снегот вечер чекаме гости за Св.Никола,па повелете на слава _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Среќна слава!!! Да се вратам на темата:се тушира
lemi svetilki... _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Го држи синот...навикнат да спие на раце _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Pece kosteni, a jas ja drzam dodeka spie u raka _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
Леле што е работава и мојата почна само во раце да спие _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
мојов спие и го будам веке 20 минути кафе да пиеме и на крај почнав сама да си го пијам
Се бориме за компјутерот...кој седел повеќе тој или јас Ете ми брои секунди над глава _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
i mm spie .probav da go pogalam ama umoren bil.dobro ke mu prostam cel den iamvme gosti za sveti nikola.sega spijat so tino. _____________________________BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!
мм и другарите се во кафана да си помуабетеле со скара и алкохол во локалот имало камин па и ќе пееле коледарски песни _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Koleduva na ogin i sigurno jade kolbasi :))))
Ja seta koja e dosta kenkava, ne znam sto i e _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
пуши цигара на тераса. среќна не е толку ладно, па не мрзне. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива