за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
spie _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
ме чека во кревет гледа тв да заспиеме заедно ама се мислам дека додека да се разделам од вас тој ќе биде во длабок сон _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Na pripremi e vo oh
nesto nervozno mi deluva vo ova vreme
ми стои над глава и диригира што да пишам _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
raboti _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
не е дома,којзнае каде се шета
Спие со Филип. _____________________________Live and let live
замина на викендица со другарите, вечерва сме кај моите _____________________________Daughters are another version of yourself, but only better !
Отиде да пешачи, демек да го намалел стомакот пред да одиме на одмор
Otide da odnese fakturi na duznici ...valda ke pustat nekoj dinar
Се бања со Филип во базенче! _____________________________Live and let live
На работа,работи!!
Na rabota e ,cel den pred FB
Na rabota e sega. _____________________________THE SKY IS THE LIMIT!
Doma so decata, me ceka da dojdam od rabota.
спие. не успеав да го разбудам во 13:00 _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
со надица се натпреваруваат кој може да изеде повеќе сладолед _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Се надевам дека е на работа
Во некој филм е влезен и ме дави со глупости _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
go banja vnukot i mu raskazuva gluposti
Go uspiva Filip, ama mislam deka za 5-10 min. ke gi najdam i dvajcata uspani :)
спие а јас умирам од досада
Spie
го цитирам: Е ај у гужва сум, имам многу работа те барам после....
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива