за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
spie, kobozem kje gledavme film...
Мојов седи спроти мене на лаптоп, дури ни се удираат мониторите... па си намигаме од време на време, да разбиеме ќутење _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
na rabota e
си гледа тв _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
изработува web strana и ми се чуди зошто уште не спијам < Поракaта ја уредил penelopa -- 13.3.2013 23:18:15 > _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
si spie muke si nemaat so kerkickata,mene ova zvercevo me skrena _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
Sobira drvca:) mi pomaga, hehe i nego go vrabotiv:) _____________________________A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.
Спие _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Спие. Да го будам?
se podgotvuva za na rabota, maaaalce kasni
Se optegnal na trosed i mu pagaat ocite umoren od obilniot rucek :))
na rabota e do 23 h. _____________________________Денот кога се збогатив ... Станав мајкa http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ принцеза на мама
Mi pravi caj za pred spienje, sabotno...porano alkohol pievme, sega caj
I nie porano pievme alkohol sega pijam sama mm ne e tuka na rabora e vo druga zemja ama zdravje koga ke se vrati pak zaedno ke pieme.
mm momentalno spie _____________________________BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!
mm e na pat vo Romanija _____________________________BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!
ММ си прави ливчиња за препишување, утре полага испит хехехе
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06 ММ си прави ливчиња за препишување, утре полага испит хехехе
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06 ММ си прави ливчиња за препишување, утре полага испит хехехе Tuuuu pa toa vekje ne e u moda....bubici ovo ono se trend
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
na kompjuter e ama nesaka na rr da mi klika aj vika ne me zamaraj
Лежи на фотеља и гледа вести. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
пие швепс и размислува, вероватно пак прави сметки во глава
тагува по мене _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Вари макарони и некој сос за со нив
Работи _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива