за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Мм во моментов патува за Словенија на предавања за посдипломските. Ми недостига _____________________________Да зборувам на сите човечки јазици, па дури и на ангелски, штом љубов немам, ќе бидам бакар што ѕвони или кимвал што ѕвечи.
бевме во nuk baby центарот да купиме кашички за малиот, не остави кај моите и отиде со еден другар да прават нешто на колата
Spie
Не знам што прави, ама барен знам кај е . Во Ресен на изложба кај брат му (керамичар).
близу ми е преку патот во комшии
Тој работи на компјутерот, јас на лаптопот
`Рчи _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
се чуваат со Лука, мама е на работа
kaj mami i tato e na gosti
го однесе Илија долу кај свекрва ми и свекорот
Меша, да не запече ајварот _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
го шета Лука, кај и да е ке се вратат треба да спие веке, време му е
mojot ima lozje pa go bere za vino i rakija
става туршија со свекрвата. бре што вредни мажи имаме _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
На работа е.
само што се прибра сега вечера
На работа е цел ден..од 12ч па се до другиот ден..некаде в зори ке се прибере..келнер...Што да правам..
ми го ослободи лаптопот за да ве дружам малку, а тој во меѓувреме е пред ТВ
за мт Аница , мојон си чита пораки на лаптопот па го чекам да ме викне за некое филмче...
MOJOT SOPRUG E NA KOM KAKO I SEKOJ DEN A JAS SE ZANIMAVAM SO MOJOT PREKRASEN ANGEL MARTIN.
само што замина на работа (музичар е) се враќа во раните утрински часови _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
mojot gleda utakmica fudbal
Vo ovoj moment tato ja drzi Teodora se guskaat i niskaat, a mama ko bozem dreme i cirka so ednoto okce kon niv, _____________________________Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)
Poprava nekoe radio
Igra pink-ponk so drugarite
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива