за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
спие вечер е трета смена
мојот гледа милионер а јас не сум баш по квизови и се дружам со вас на пп
јас сум на работа а мојата сопруга сигурно гледа ФАРМА на сител или милионер
gleda dokumentarna na DISKAVERY obozava vakvi emisii.
спие
spie se vtati od nokna smena
На работа е.
на работа е
сигурно спие, за разлика од мене
на работа е..се надевам денес конечно ке заврши за да можам да го видам
на работа е , моментално го сервисира новиот џип на мојот шеф. Замислете:кошта милион и нешто а само царина 20.000 евра _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
eve se spremame da ja gledame seherezada i on mora poradi mene ja gleda
јаде костени
дреме заедно со лука и ми е лут
Мами дај му правосмукалка на маж ти веднаш ке му помине лутината и ќе се расположи _____________________________love u all
не би рекла, дајму било што освен правосмукалка или садови за миење
мм изиграва сидар-сида нешто низ дворот,вари ракија...абе многу е вреден
сабајле мм усисиваше,а јас ке го успивав Илија,па син ми кога го виде татко му со правосмукалка,па дете се смее на глас...
Gleda anglisko prvenstvo vo fudbal i zirka vo laptop sto sum vi napisala
хехехех, мојот чита списание некое и чека да се решам да направам нешто за јадење
Me tintra _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Мојот само што излезе појма немам кај отиде заборавив да прашам
Gleda anglisko prvenstvo a vrti i na Telma na italijansko, neli vikend e ima fudbal.
Mojot e na rabota , mora nekoj i da raboti dodeka jas uzivam
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива