cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Што ве прави тажни?

clock-img

09.05.2010, 23:21

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Има ли некој работи кои во животот ве прават тажни?

Мене тажна може да ме направи секое разочарување од личности што ми значат. Секое лицемерство, работи направени зад грб и љубомора, која за жал е се поприсатна ме прават тажна и тажна...

Што вас ве растажнува?

And this is my beautiful life ...

clock-img

09.05.2010, 23:36

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ако најблиските ме повредат, ако ме изневерат на било каков начин, оние кои најмногу ги сакам.
Тажна сум кога некој од семејството е болен, тажна сум кога и моите деца се тажни.
Најтажна ме прави отсуството на татко ми !

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

09.05.2010, 23:47

clock-img

melody

pencil-img

743

Premnogu raboti me pravat tazna,no kako staream taka i nesakam rabotite sto se slucuvaat  negativno da vlijaat na mene.Gledam sekoj nov den da go iskoristam maksimalno vo dobro raspolozenie iako poveketo pati i ne mi uspeva jas sepak prodolzuvam da se trudam taka da bide.Porano mnogu mi precese i licemerieto i lagite i zlobata sega veke nauciv da ziveam so niv pa taka da nisto ne me iznenaduva od lugeto.
Sto me napravi tazna posleden pat...Slucajno peperutka vlegla kaj mene doma od tie so beli krila i neli kako ziveat samo eden den  jas i gi gledav na podot poslednite vozdiski...E toa me napravi tazna mnogu..eve duri i sega se naeziv...Kolku se zamarame nie lugeto so nebitni raboti ,a eden den i nie kako taa peperutka ke se borime da ja fatime poslednata vozdiska od zivotot...

clock-img

09.05.2010, 23:48

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

тажна ме прави човечка несреќа, болест, дури и во весници кога читам. Кога во Кина се сруши школо, кога во Чиле имаше земјотрес и сите тие слики и сцени ептен ме потресоа.. сликата со војникот во Беслан, како носи 2 годишно дете во рака за да го однесе на сигурно уште ја памтам.

Инаку луѓето со нивното однесување не ме прават тажни. Може само да ме изнервираат, да ми иде да им акнам една заушка. Љубоморни ли, завидливи ли, безобзирни и безобразни. Кај мене не проаѓаат.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

10.05.2010, 00:26

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

тажна ме прави човечка несреќа, болест, дури и во весници кога читам.

+ детенце без родители, со несовесни родители, мало кученце, беспомошно животинче, плачење, смрт ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

10.05.2010, 13:55

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

долг е списокот за тоа што ме прави тажна али на прво место би ставила несовесни родители,болест,смрт,разочарување.........има уште многу многу работи кои ме прават тажнаuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

12.05.2010, 13:45

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

tazna me pravi se od gore navedenoto,ama vo momentov licemerieto od odredeni luge koi gi smetav za prijateli,pred mene edno,zad grb se i sesto

clock-img

12.05.2010, 20:31

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Што вас ве растажнува?

birokracijauser posted image  (kako se kaže birokracija na makedonski???)

clock-img

12.05.2010, 20:37

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Бирократија user posted image

clock-img

12.05.2010, 20:47

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Се растажувам секогаш кога Јана не сака да ја крева главата штом ја свртам на стомак, кога не сака да ме погледне кога и зборам, кога не ми се смее....аман веќе ќе полудам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

13.05.2010, 07:31

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Бирократија user posted image

fala, fala, tako je,  birokratijauser posted image

clock-img

14.05.2010, 14:46

clock-img

vesna1

pencil-img

345

Jas sum tazna zatoa sto tatko mi otvoreno poveke ja saka sestra mi od mene. Nemam majka pocinata e,i svekrva nemam i koga mi trebase najvise pomos so bebeto nikoj ne mi pomogna.  Tatko mi sekoj mesec i dava pari na sestra mi a na vnukata sto mu se rodi i dade samo 500 den i doaga ednas vo 2 meseca da ja vidi na eden saat. Ama zatoa kaj sestra mi ide sekoj den i pomoga non stop. user posted image

clock-img

14.05.2010, 14:56

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna1

Jas sum tazna zatoa sto tatko mi otvoreno poveke ja saka sestra mi od mene. Nemam majka pocinata e,i svekrva nemam i koga mi trebase najvise pomos so bebeto nikoj ne mi pomogna.  Tatko mi sekoj mesec i dava pari na sestra mi a na vnukata sto mu se rodi i dade samo 500 den i doaga ednas vo 2 meseca da ja vidi na eden saat. Ama zatoa kaj sestra mi ide sekoj den i pomoga non stop. user posted image

Весна, можеби треба да поразговараш со татко ти дека ти треба и тебе во некои моменти, ако не за друго да почуствуваш родителска љубов и близина. Често пати родителите мислејќи дека едно од децата помалку е снајдено во животот или повеќе и треба помош за разлика од другото дете, несвесно повеќе помагаат само на едното. Но вистински родител не знае да сака различно има еднаква љубов кон двете само што различно ја искажува, и повеќе ја заштитува сестрати мислејќи дека и треба повеќе помош. Тоа е мое размислување, но разговор сигурно би променил нешто!

And this is my beautiful life ...

clock-img

14.05.2010, 14:56

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

леле весна1 немој те молам да бидеш тажна сигурно има некоја др причина зошто не може да те посети на пр.местоположбата на живеење или доколку живееш во заедница сигурно ве сака и двете немој да си тажна сепак и бебето чувствува кога си тажна сега ако брзо си се породила и хормоните играт своја улога стави насмевка на лицето и уживај со своето бебче user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

14.05.2010, 15:04

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna1

Znam kako ti e mila, i roditelite na mm poveke ja sakaat vnukata od kerka im odkolku Sara. Svekorot nonstop si brci deka negovata vnuka e najubava od cel svet i poubava nema nikogas da se rodi (go spomnuva imeto na deteto na kerka mu) a deteto na sin mu? ne go ni poglednuvaat. Eve vcera na vnukata nivna ubava i dadoa i dvajcata po 500 denari a jas i mm edvaj izleguvame na kraj so smetkite... Ne se sekiraj sigurna sum deka tatko ti te saka, ve saka isto i dvete, ne postoi roditell koj ne si go saka ednoto dete. Se soglasuvam so Julie. I mene slicna rabota kako tebe me pravi tazna, samo sto na tebe ti e potesko zatoa sto se raboti za tatko ti a jas zboruvam za svekrvata i svekorot.

clock-img

14.05.2010, 15:15

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Весна и јас сум во слична ситуација..татко ми почина, а мајка ми живее со семејството на сестра ми. Се за нив прави, само за нив зборува, им помага, тие се на прво место секогаш..понекогаш ја оправдувам, затоа што сестра ми болува од епилепсија, но понекогаш и мене ми треба помош, пријател, МАЈКА!
Се навикнав user posted image

clock-img

14.05.2010, 15:16

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

vesna znam kako ti e,bidejki mm go ima toa custvo majka mu e poveke po postariot brat otkolku po nego,a zivee so nas vo dvor abrat mu vo druga naselba.brat mu ako kaze nesto taa ne prigovara za nisto,ama toj ako gukne ima perduvi da letaat,i na nas ni pomaga ama nie mora se da i vratime,atoj nema potreba i mnogu se pobogati od nas.a sepak sme srekno semejstvo samo mnogu mi e zal za nego bidejki go osekam toa i zatoa znam kako ti euser posted image  samo jas znam deka nikogas nema da si gi odelam decata  za da go nemaat toa custvo

clock-img

14.05.2010, 15:34

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Секогаш е така. Родителот го сака повеќе тој со кој живее, тој што е во негова близина. Подалечниот, како според некое непишано правило, е подобар user posted image Некои луѓе знаат да ценат што детето прави за нив, некои не. Се' има цена во животот, најчесто невините, попопустливите поскапо плаќаат некои работи.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

14.05.2010, 15:49

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

i sto e najzalno mm poveke ja gleda se pazi da ne ja navredi,a taa sepak pokazuva poveke ljubov sprema drugiot brat

clock-img

24.09.2010, 00:03

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

me pravi tazna faktot sto ke moram da go otkazam mlekoto i ne samo tazna ami tolku nesrekno  i bespomosno se cuvstvuvam vo momentovuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2010, 00:10

clock-img

humana

pencil-img

596

Здраво јас сум нова на форумов,и да ви признаам во последно време се ме прави тажна,боледувам од лупус и најмногу се растажувам од болес и несреќи,се плашам да не ги изгубам тие што ги сакам,се плашам никогаш да не нестанам мајка,ми се случува да почнам да плачам на цел глас кога ке слушнам дека некој е бремен(не од завис)само сум си тажна на мојата судбина.Се надевам дека ке имам од вас подршка и со Господ напред ке стигнам до моето user posted image

clock-img

24.09.2010, 00:19

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Хумана мила ние сме тука со тебе, имаш целосна подршка од сите нас на ррuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

24.09.2010, 00:39

clock-img

humana

pencil-img

596

Ви благодарм,секоја подрска ми значи многуuser posted image

clock-img

24.09.2010, 01:19

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image секогаш сме тука

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

03.10.2010, 15:41

clock-img

mama26

pencil-img

3977

tazna me pravat pretezno deca sto prosat,deca bez roditeli,dete invalid,se sto e nefer kon decata.radi postapkite nasi.radi sudbinata. mnogu tazna me napravi eda dokumentarna serija kade so afrikance ja cekase cel den majkamu za taa da raboti odsabajle do vecer za da donese korka leb.e tuka veke puknav....kukata od slamki pravena deteto kako ostana taka ja doceka majkamu.siroto ne mrdna od mestoto...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i uste koga ke vidam deca noze na masa ili pak pluka sok mi ide da go mavnam ednas i nikogas taka da nepravi

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Последни статии

article-img