за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
_____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Извинете девојки, јас ги помешав малце брзините...дека ненаспана изгледа _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Колку убаво семејство, ммилена! Се гледа колку е горд татичко со своите дечиња! _____________________________Live and let live
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Колку убаво семејство, ммилена! Се гледа колку е горд татичко со своите дечиња!
Многу убави слики
eve gi dvajcata moi nemirkovci.. _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
_____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
на сликава јана и татко и мн си личат _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
еве ги и моите двајца најсакани
tato i Nina se guskaat. tato malku nenaspan zasto se priviknuva na ulogata hahahahha _____________________________Bless and you will be blessed!
_____________________________Daughters are another version of yourself, but only better !
еве го тато со најмалото бебе ,ова е слика пред 5 месеци кога bella имаше 3 дена во болница! _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
_____________________________Live and let live
Eve gi moite najsakani i najmili Pizama party _____________________________Рани куче да те лае!!!
Еве ги и моите најсакани мажиња
Еве ги и моите најсакани мажиња! Како еурокремче ми се, црно и бело! _____________________________Live and let live
Еве ги пак Филип и тато! _____________________________Live and let live
ovaa za ja sakam zaradi pozata na Andrej _____________________________Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
se mazat _____________________________Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
eve ovaa e potaze _____________________________Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања РР
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
eve gi moite dva zivota < Поракaта ја уредил Maca RR -- 18.4.2012 9:30:04 >
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива