за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Супер, баш ќе коментирав за серијава. Вовед во анатомија, како луда, десет години ја следам, некогаш редовно по емитување, некогаш наеднаш во еден здив цела сезона. И сега читам, (зашто на FoxLife ја следам, бегам 1-2 епизоди) McDreamy нема да биде дел од оваа серија повеќе, ќе загине и се изнервирав многу.
24.04.2015, 11:16
AnnaMolly RR
6409
Neurotoxin ЌЕ ТЕ УТЕПААААААААААААААААААМ! Немојте вакви спојлери, еве и сабајле со една жена во група на ФБ се карав. Па не сме стигнале сите да ја изгледаме најновата епизода!
24.04.2015, 11:26
Neurotoxin RR
413
па ни јас не стигнав, ми искочи на facebook и тоа од страната на Grey's Anatomy, и јас се изнервирав, сакав да споделам со истољубители на серијата и да се нервираме заедно и да ја пцуеме Шонда
24.04.2015, 18:08
Kvisko
1325
Леле убица. Сите ги испоутепа. Од првата сезона двајца ќе останат. Само Карев да не ми го убијат. За другите мање више.
24.04.2015, 18:36
Ilina87
326
Мислите на Дерек? Без врска, сите изумреа не е интересно со новите. Инаку тоа е мојата омилена серија.
24.04.2015, 21:40
AneLav RR
1110
Леле луѓе се навлеков на AXN откако сум у Ск дека послбодна окапав пред телевизор.Сега за сега омилена ми е Crossing lines. Инаку порано и мене ми беше омилена Grey's anatomy и Dr.House од првата одамна се откажав ептен ја затупеа ,а Хаус уште си го гледам кога ќе го начекам на RTL хрватската.
24.04.2015, 22:05
Melanija RR
7052
Дај кажете каде на кои канали/ нет и кои серии?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
25.04.2015, 23:24
hopeless
529
Cucirca.eu Имаш еден куп серии на странава. Јас тука ја следам Вовед во Анатомија.
25.04.2015, 23:35
lukajana RR
1481
И јас сум регистрирана на таа страна ,сите серии ги има по азбучен ред а омилена ми е Ghost Whishperer,обожавам филмови со духови
26.04.2015, 18:19
hopeless
529
Дај кажете некоја друга серија, зошто Вовед во Анатомија веќе ја претераа, 10 години и ја следам и ја упропасти Шонда со последнава епизода. Нешто по лесно за гледање. За тепање време. И не со вакви глупости како што и текнуваат на Шонда.