cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Серии (не шпански или турски)

clock-img

24.04.2015, 11:04

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

Супер, баш ќе коментирав за серијава. Вовед во анатомија, како луда, десет години ја следам, некогаш редовно по емитување, некогаш наеднаш во еден здив цела сезона. И сега читам, (зашто на FoxLife ја следам, бегам 1-2 епизоди) McDreamy нема да биде дел од оваа серија повеќе, ќе загине user posted image и се изнервирав многу.

clock-img

24.04.2015, 11:16

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Neurotoxin ЌЕ ТЕ УТЕПААААААААААААААААААМ! Немојте вакви спојлери, еве и сабајле со една жена во група на ФБ се карав. Па не сме стигнале сите да ја изгледаме најновата епизода!

Live and let live

clock-img

24.04.2015, 11:26

clock-img

Neurotoxin RR

pencil-img

413

па ни јас не стигнав, ми искочи на facebook и тоа од страната на Grey's Anatomy, и јас се изнервирав, сакав да споделам со истољубители на серијата и да се нервираме заедно и да ја пцуеме Шонда user posted image

clock-img

24.04.2015, 18:08

clock-img

Kvisko

pencil-img

1325

Леле убица. Сите ги испоутепа. Од првата сезона двајца ќе останат. Само Карев да не ми го убијат. За другите мање више.

clock-img

24.04.2015, 18:36

clock-img

Ilina87

pencil-img

326

Мислите на Дерек?user posted image Без врска, сите изумреа не е интересно со новите. Инаку тоа е мојата омилена серија.

clock-img

24.04.2015, 21:40

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Леле луѓе се навлеков на AXN откако сум у Ск дека послбодна окапав пред телевизор.Сега за сега омилена ми е Crossing lines. Инаку порано и мене ми беше омилена Grey's anatomy и Dr.House од првата одамна се откажав ептен ја затупеа ,а Хаус уште си го гледам кога ќе го начекам на RTL хрватската.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

24.04.2015, 22:05

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Дај кажете каде на кои канали/ нет и кои серии?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

25.04.2015, 23:24

clock-img

hopeless

pencil-img

529

Cucirca.eu
Имаш еден куп серии на странава.
Јас тука ја следам Вовед во Анатомија.

clock-img

25.04.2015, 23:35

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

И јас сум регистрирана на таа страна ,сите серии ги има по азбучен ред а омилена ми е Ghost Whishperer,обожавам филмови со духовиuser posted image

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

clock-img

26.04.2015, 18:19

clock-img

hopeless

pencil-img

529

Дај кажете некоја друга серија, зошто Вовед во Анатомија веќе ја претераа, 10 години и ја следам и ја упропасти Шонда со последнава епизода.
Нешто по лесно за гледање. За тепање време. И не со вакви глупости како што и текнуваат на Шонда.

Последни статии

article-img