за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Таму не се коментира туку се става слика ама знаете ники нема слика од свеки, ете почнав да трачарам
18.05.2010, 10:01
niki
4299
Хихи, ова не е трач, жива вистина, сите ги скинав
18.05.2010, 10:06
amelbebe
1105
sto ti trebase da gi skines niki,sega nema so sto da se pofalis
18.05.2010, 10:38
niki
4299
Вака можам да трачарам и за неа дури и да ми верувате, ако ја покажам апла ќе се види колку лажам
18.05.2010, 14:18
vesna1
345
Julie mnogu ti fala. Stvarno bilo epten prosto a jas nemozev da go najdam.
04.06.2010, 23:08
Bitolcanka
2461
Најнов трач слушнав денес за мене - дека сум се верила Една сосетка ја прашала мајка ми денес - така слушнала од некој. Го знаела и дечко ми и била скоро сигурна дека е вистина "трачот"
04.06.2010, 23:18
Maca25
7558
за мене кај моите во населба излезе муабет дека сум се развела. По цел ден сум била таму и затоа луѓево си помислиле дека сум се вратила дома кај моите. Глупости. Ко да немаат луѓето сопствен живот па се замараат со туѓиот.
04.06.2010, 23:26
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Ко да немаат луѓето сопствен живот па се замараат со туѓиот.
Да, такви се повеќето денес. Овие живеат 1 улица под мене, слушнале музика во близина и мислеле дека се работи за мене Што се' не ќе измислат... Ама ако-ако те оговараат-значи дека вредиш Позитивната страна на трачот
29.09.2013, 16:25
elenak
2004
Ајде да ја активираме малку темава. Да видиме колку РР-ајки сакаат да трачарат. Јас сакам. Не сакам претерување, извртување на вистината, ѕиркање по комшиски дворови, тоа ми е премногу, до толку не ме интересираат туѓите животи. Ама сакам кога со најдобрата другарка ќе седнам на кафе и ќе ,,одмориме,, од муабетите за децата со по некој трач. Зошто да не?
29.09.2013, 16:40
kapina
4327
Da sakam da tracaram
29.09.2013, 16:59
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Ух, што не знам да трачарам, а баш е тоа фин издувен вентил, оџак!
Ете можам да се пофалам дека сум напреднала...не сум закочена до толку, како пред 3 години
29.09.2013, 19:08
vezilka RR
4931
Хе хе и да нејќеш некогаш некои просто те тераат да ги трачариш.
29.09.2013, 19:55
Carrie RR
326
еве сега само што ја испратив другарка ми беше тоа добра партија трач, во недела после искачанките викенд имаме многу за кажување