за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Е не сте нормални за темава,како само ви текнало .Мојата е почината,ама затоа па неговото височесто.... .Има посебна тема за него или тука да ви постирам слика
16.11.2010, 10:51
nadica
4381
ајде и од него стави да не биде сам мојот свекор помеѓу свекрвиве
12.07.2011, 19:32
annie
187
леле се згазив од смеење .денес прв пат видов дека има и слики и од свекрвиците женичките си се арни сите вака на изглед.....ту што немам и јас една слика да ви се пофалам што чувам и јас од домашни миленичиња по дома
12.07.2011, 20:49
Палешка РР
7505
Ама сте храбри, сите под биро се пикнавте
13.07.2011, 01:07
Aleksandra
309
Ne zaboravajte deka i vie eden den ke stanete SVEKRIVI i za vas isto vaka ke zborat i pisuvaat...:)
13.07.2011, 11:20
kuklica
264
Daj boze site da si docekame da staneme svekrvi i babi pa neka zboruvaat kolku sakaat P.S. Mojata sveki prerano si zamina od ovaj svet i iskreno premnogu mi e zal a uste poveke za mazle sto tolku patese za nejzinata smrt
13.07.2011, 11:41
Carelija
320
hahaah e stvarno kaj se zboruva za svekrvi ima dobar humor, tuku gledajte da ve razberat od nekade pa da ima povuci - potegni Deneska prv pat ja srekavam temava i gi procitav site postovi, pa moram da priznaam deka se iznasmeav kvalitetno. kuklicka obicno mazlinjata si se privrzani na majkite, ama ne se sekiraj ke mu pomine. Za se treba vreme.
13.03.2012, 02:50
jagodica
199
Temata e epten interesna Ludi ste zimi se neznam da stavam slika inaku ke vi stavev
13.03.2012, 08:33
AnnaMolly RR
6409
Ајде да ја размрдаме темава малку. Еве ја мојата свеки со Филип кај фонтаната. Шала на страна, добра ми е свеки, млада, слабичка, нон-стоп дотерана и стокмена
25.09.2012, 23:20
mosa
546
Ајде да ја размрдаме темава малку. user posted image Еве ја мојата свеки со Филип кај фонтаната. Шала на страна, добра ми е свеки, млада, слабичка, нон-стоп дотерана и стокмена user posted image
user posted image AnnaMolly bez da mi se lutis mislam deka Filip lici na tvojava sveki ili barem taka mi izgleda.Inaku moja sveki e vo tie postarite ima 63 god,ama nemam slika aj ke ja sliknam denovive da ja postiram tuk,pa ke ja vidite.Inaku fino si se iznasmeav
25.09.2012, 23:37
Bogdancanka
5422
more sto ubavo si imate sliki od svekrvite i jas bi stavila od mojata ama nemam, treba nekoj den da ja slikam,ama nikako da mi tekne....a ako go slikam negovoto visocestvo(svekorot)mislam deka od nego i kom ke mi crkne
26.09.2012, 09:39
Barbicki2
434
abe neznam kako se stava sliki od telefonov,inaku niedna nemoze so mojata,mlada,ima 45 godini,stegnata,ubava zgodna,elegantno potpolneta ama epten zgodna,site i se cuda deka e svekrva,me prasuvaa cesto dali mi e zolva. Steta so nemozam da stavam sliki,aj od kompjuter nekogas.
< Поракaта ја уредил Barbicki2 -- 26.9.2012 9:49:31 >
26.09.2012, 10:15
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Е не сте нормални за темава,како само ви текнало .Мојата е почината,ама затоа па неговото височесто.... .Има посебна тема за него или тука да ви постирам слика
ahahhaha i kaj mene isto....kako shto se gledame retko...moze i slikice da staam a?
29.10.2012, 06:24
majka na eva
309
леле уште што се нема да најде човек на форумот како ви текна за темата и јас би ставила слика ама не знам како
29.09.2013, 18:55
Палешка РР
7505
Поштено се испресмеав со темава
Ајде да видиме дали има храбри меѓу новите снајки? Па, чекаме слики од
29.09.2013, 20:23
Mihaela 2010
4230
E sto temava samo komentari, a slika nikade...jas da imav ke vi pustev