Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 26.11.2010 9:23:58
Палешка РР
Драги мамички и наши верни читатели,
Знам дека ова катче на Рингераја посебно ќе го обожавате. Знам дека секогаш ќе Ви измами по некоја солза и насмевка на лицето. Знам дека некои од Вас ќе доаѓаат тука, само за да ги читаат содржините на оваа нова рубрика.
ДНЕВНИКОТ НА МАМА, нова и се надевам најчитана и најемотивна рубрика на Рингераја, со енергија слична на породилните приказни, со река од чувства, само заради тоа што доаѓа од најблагородното срце, срцето на мама.
Уште повеќе, затоа што првиот текст доаѓа од срцето на нашата Анушка ! Знаејќи колку ја сакате, почитувате и цените, колку нејзините постови Ви предизвикуваат воодушевување , сигурна сум дека со нетрпение ќе го очекувате следниот и следниот и следниот текст, откинат од нејзината душа. Се надевам дека ќе уживате во мноштвото текстови кои Анушка ќе ги сподели со нас.
Сите кои сте заинтересирани да ни ги отсликате Вашите мајчински чувства, ПИШЕТЕ НИ
Анушка, ти благодариме, што реши уште повеќе да се приближиш до своите верни читатели, што реши повторно да и ја дадеш својата душа токму на Рингераја!
< Поракaта ја уредил Палешка -- 26.11.2010 9:27:18 >
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 26.11.2010 9:35:13
jovanka
Vo eden zdiv napisano.Najmnogu mi se dopadna poslednata recenica citiram: Sto ke im e na majkite son koga nivniot son veke se ostvaril?Edno ke se nadovrzam Gospod da im dade na site barem ednas da go pocustvuvaat toj son na majcinstvo.
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 26.11.2010 12:36:09
Anushka
драги РР, се надевам дека ќе ви се допадне мојот дневник и дека ќе ве поттикне сите вас да ги пишувате вашите искуства во облик на РР дневник! Ви благодарам на почетната поддршка и ви ветувам, имам уште приказни да споделам со вас. Верувајте, тоа е дел од мојата интима како мајка и жена, која тешко ја споделувам. Но, вас ве чувствувам како дел од едно големо семејство.
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 26.11.2010 15:07:53
Nade
Браво Анушка, прекрасно прекрасно,многу убав начин да ги пренесеш емоциите и толку успешно, нека ти се живи и здрави сонцињата твои и секој ден да ти оставаруваат барем по еден сон !!!
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 27.11.2010 1:37:18
brineta88
Prekrasno ostanav bez zborovi. Anushka
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 27.11.2010 16:46:04
Snowhite RR
Сега дури ја видов темава, занемев од приказната, а последната реченица веднаш ја споделив на ФБ, (при што потенцирав by Anushka) и доби многу "like". Со нетрпение ја очекувам наредната твоја приказна
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 30.11.2010 13:25:13
Anushka
РР, вашите коментари ми значат м н о г у !!! Сепак, ако ми дадете и понекоја критика, ќе ми значи повеќе... Еве, за следната случка која ќе ви ја раскажам, да знам во кој прваец да се движам во пишувањето. Ви благодарам уште еднаш, драги РР
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 1.12.2010 11:45:51
majka 79
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Сега дури ја видов темава, занемев од приказната, а последната реченица веднаш ја споделив на ФБ, (при што потенцирав by Anushka) и доби многу "like". Со нетрпение ја очекувам наредната твоја приказна
super ideja