Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Дали јакните и капутите ги перете вие или обавезно ги носите на хемиско чистење?Почна да заладува па се прашувам дали ќе морам од сега да ги перам за да можат да се исушат додека има сеуште топли периоди или да ги носам на хемиско.
A kako se spravuvate so kaputite sekojdnevno se lepat so vlaknenca i beli tockicki.Kako gi cistite mene mnogu me nerviraat sekoja den gi vadam.Dali znete nekoj lesen nacin,jas porano upotrebuvav nepliva traka ama sega nikade ne mozam da najdam takva,sega moram so lepak traka.
Знам дека гледав такви траки за влакненца во тинекс, рамстор, ги има секаде. имам другарки што чуваат кучиња дома, па кога си одиме од кај нив, редовно следува чистење на врата Инаку денес треба да ја земам на Лука јакната од хемиско. Ми беше страв дома да ја перам, а беше лом од неделата во парк што бевме
во неготино немаме хемиско чистење па ме интересира во ск или бт или во друг град каде има и дали знаете дали прават чистење и на кожени јакни и уште цена да знаете многу работа ќе ми завршите
Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
aјде скопјанки ми треба помош!!!!!!!!!! утре идам за ск со обврски ама ќе носам и кожена јакна да ја оставам на хемиско па ме интересира дали знаете за во новиот веро дали има хемиско бидејќи ми е најблизу и ако има да ми кажете точна локација истото важи и за рамстор благодарам