Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Drage prijateljice, konačno je došlo vreme, da i ja mogu se nadati da postanem mama. Prije nekoliko nedelja javili su mi, da nas je centar izabrao i mogli bi postati roditelji. Imaju dvije dvogodišnje romske devojčice. Sad birokracija radi svoje ali ja se nadam, da se uskoro sve završi i dođemo na adaptacija vo MK.
Oko birokracije je tako, da nikad se do kraja ne zna, kako če proči ali ako sudbina hoče, ja ču postati mama
< Поракaта ја уредил Палешка -- 30.5.2010 21:19:16 >
Верувај мила, среќата и тебе ќе ти се насмее наскоро. Од се' срце ти посакувам да ти се исполни најголемата желба - да станеш мамичка и да си имаш прекрасно бебенце/бебенца па заедно да се радуваме и веселиме
Малку ми е спор компјутерот моментално, ме зафркава нешто...
It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Agnes ме расплака од среќа. Се молиме со тебе мила, поскоро да дојде денот кога ќе се гушкаш со девојчињата и ќе им ја пренесуваш огромната љубов која се акумулирала во тебе целото време додека ги чекаш.
Agnes ме расплака од среќа. Се молиме со тебе мила, поскоро да дојде денот кога ќе се гушкаш со девојчињата и ќе им ја пренесуваш огромната љубов која се акумулирала во тебе целото време додека ги чекаш.
nadica hvala, samo da sad dočekamo da birokracija završi, zaista je teško čekati, kad znaš da 1000km daleku dvije devojčice čekat mama ali znam, da su u preljepoj zemlji, da sve moje RR mamičke i prijateljice žive u istoj zemlji kao moje djevojčice i da na kraju sve ke bide ok i mi dočekat čemo dan kad budemo zaedno, kad konačno djevojčice dočekat mama a i mama dočekat svoje djevojčice
< Поракaта ја уредил Палешка -- 30.5.2010 21:19:50 >
RE: Агнес ги очекува близнаците! 30.5.2010 21:22:05
Палешка РР
Леле агнес мила колку се израдуваааааав!!! Конечно, конечно! Ти посакувам што побрзо да си ги добиеш своите дечиња, а дека ќе бидеш најпрекрасната мајка тоа го знам!
RE: Агнес ги очекува близнаците! 30.5.2010 21:54:24
niki
Многу убави вести, стискам палци да заврши што побргу процедурата и конечно, конечно Агнес да ни се придружиш на нас среќните мамички. Го заслужуваш тоа, ќе бидеш прекрасна мајка! близначки јееееееееееее
RE: Агнес ги очекува близнаците! 30.5.2010 22:18:56
melody
Agnes ti posakuvam sto poskoro da si gi gusnes tvoite dve kerkicki.Ti posakuvam da imate ubav,tivok i miren zaednicki zivot ispolnet so mnoooooogu ljubov ,mnoooogu baknezi ,mnoooogu pregratki.A gospod e semoken i ke napravi navistina seto ova nabrgu da se desi i da stanes edna gorda mama na dve prekrasni angelcinja
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.