Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Пред човештвото е исправена нова дилема, рамна на Хамлетовската, без интернет или без секс. Победникот на ова дерби никако нема да ги израдува романтиците, кои сеуште го претпочитаат живиот контакт.
Докажано е дека луѓето можат да поминат една недела без секс, но цели седум дена без интернет, би била неподнослива казна.
Значителни 42% од анкетираните велат дека само идејата да останат без интернет ги тревожи и не им се допаѓа. Само 27% од испитаниците, велат дека би биле загрижени доколку останат една недела без секс.
Како е кај членовите на нашиот форум?
Би издржале ли една недела без секс?
А без интернет?
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 13.7.2010 14:55:02 >
It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Резиме: без секс се може, ама без програмери никако
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: programmer
Уф, каква дилема :)
Да, но зависи за кој. Јас си гласав - без секс. Без интернет не можам да замислам ниту 1 ден - како воздухот ми е потребен. Е сега, за припадниците на посилниот пол одлуката е малку потешка
без секс издржувам и подолго од 1 недела, но за секс се потребни двајца, неможе да се мери со интернет кај што секогаш се настапува соло без интернет 1 ден до два принудно туку заборавив зимово кога се селевме издржав без интернет повеќе од 1 месец, хе, хе кога нема конекција дома сакаш, нејќеш, мораш сигурно не ќе умреш, а вака кога го имаш на тацна греота е да ти седи неискористен.
ИЗВОРНА ПОРАКА: programmer
Уф, каква дилема :)
Да, но зависи за кој. Јас си гласав - без секс. Без интернет не можам да замислам ниту 1 ден - како воздухот ми е потребен. Е сега, за припадниците на посилниот пол одлуката е малку потешка
Нема збор
Не знам што е работата, ама еве 5 месеци скоро поминаа од пораѓајот, а јас уште не можам да се вратам "во форма"..Ич не ми се сака, не знам што ми е...само мм е иницијатор Ах, ова интернетот што прави..