Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE:Какви се вашите и очите на вашите најмили 30.4.2009 10:16:39
mami
моите се обично светло зелени, а кога сум на сонце стануваат жолти и сите се плашат од мене она што ми е најмило е дека Лука има исти ке биде необичен како мама му
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 19.4.2012 23:25:20 >
Јас имам сини очи а мојата љубов зелени е нашите љубовчиња малечки (здравје боже) со сигурност ќе имаат светли очи, а дали сини или зелени незнам.
Инаку цела моја фамилија (освен едната баба) и од страната на мајка ми и од страната на татко ми имаат сини очи. А од неговата страна пола кафени пола зелени. Инаку имам слушнато дека кафената боја преовладува и одговорот на mother 29 баш ме изненади од родители со кафени очи бебенце со сини
И јас и маж ми имаме кафени очи, аМартина сини очи, кои некогаш приметувам дека преминуваа во зелени. (мајка ми има сини очи, свекрвата има селени очи, па ген е ген)
moite oci se kafeni svetlo na kerka mi isto kako moite no maz mi bidejki ima zeleni na bebusot mu se nekoja zelena neodredena bedejki seuste cica i mu se menuvaat vo zavisnost od vremeto nadvor.