Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
не сум тажна, ама ми е болно...ми дојде вчера црвената тетка и ме боли стомак, плус не боцкаа сега за систематски и ете да ви се пожалам малку дека ме боли
не сум тажна, ама ми е болно...ми дојде вчера црвената тетка и ме боли стомак, плус не боцкаа сега за систематски и ете да ви се пожалам малку дека ме боли
RE: Како се чувствувате денес ? 19.6.2009 18:55:47
Еца
Откако се одморив малку повеќе, се чувствувам супеееееееееер, но кога ќе помислам дека малку покасно ме чека јуху многу се радувам Што да правам морам да си давам поттик полесно да ми оди пеглањето
RE: Како се чувствувате денес ? 19.6.2009 21:38:04
denicka
malku sum zakasnila denes a specijalno se ukluciv da vi prenesam malku od mojata pozitivna energija. cel den sum EXTRA HAPPY!!!! mi kazaa deka imam ubavi rezultati i vo ponedelnik na inseminacija i za 2-3 nedeli ke vi se pridruzam vistinski vo klubot na
UBAV DEN NA SITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE: Како се чувствувате денес ? 20.6.2009 10:25:01
mami
ете ако не ми го кренат притисокот од сабајле нема денот да почне...сега цел ден ке треба да седам затворена во 4 ѕида, зошто мм го мрзело двапати во денот да се симнува до парк, а овде нема кај да го пуштам да се рашета ке биде ова долг и нервозен ден
RE: Како се чувствувате денес ? 20.6.2009 13:34:09
mami
ако излезам треба да го сставам него во количка и да го возам по улица, нема паркче, нема зелен простор кај што може да го пуштам да лази да си игра...а шетање во количка веќе не сака, па следно ке биде да го носам во раце, а веќе има 10 кила и не е лесен, затоа се нервирам, сакам зелен простор...а да се пресела на село некаде?ама па таму ке немам интернет и нема да можам да ви пишувам..никако не си
RE: Како се чувствувате денес ? 20.6.2009 13:45:23
Еца
AAAAAAAAA Денес и јас полудувам, бевме да и купиме точаче на Мартина ви се верува сега во најголемата жештина. Од сабајле и мене маж ми ми го крена притисокот, кој инаку ми е низок и сакам да плачам, не сум расположена за карање ама ајде малку оп два три одам да се погушкам со Мартина, па ќе се вратам
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.