Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Лошо и тоа во последно време постојано е така .Само детулево мое успева да ме одржи во добра волја од време на време.Ај се надевам само ,како ќе пукне пролетта ,така и јас ќе се вратам во живот
Утепано,од синоќа грозница ,па Т која тлее, грло боли,омалаксано.... кај се ова кога сум била само до продавница
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Исто и јас. Нерасположено, исцрпено, уморно од работа и панично заради финансиски аспекти. Еден од ретките светли моменти ми е кога синковци ќе клоцнат во меше
Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Blazesi im na tie koi im se menuva raspolozenieto i se pozutivni raspolozeni vekje dolgo vreme sum so loso raspolozenie, promenata e epten minimalna, ne mozam nikakca vedrina da si najdam, sekoj den mi e turni da pominam.
RE: Како се чувствувате денес ? 30.1.2016 23:10:37
marchi
denov pomina pa sega mozam da si pisam kako se custvuvam denes sum porelaksirana osvezena i poraspolozena ...vie kako se custvuvavte denes?odamna nmeate spodeleno raspolozenie
Прекрасно и најубаво. Синчето ми е дома и ќе си имаме денес неделен семеен ручек сите четворица, убавини. И кафенце и цигарче заедно. И муабет и смеење и се!
Денес сум сончева како времево :) По3итивно расположена,иако сум на работа,искрено уживам во секоја минута.Попладне ќе шеткам да се наполнам со енергија,после студеното и облачно време ,баш ми треба сонцево да ме ра3мрда :)
Ок бев денес преку ден, успеав да го искористам сонцето и да свртам кругче..Ама сега се осеќам ко надвор да истура.. Главава ме прсна, притисоциве ми се раздвоија...уфф..се шлакнав..а баш сакав уште малце свеж воздух да дишам
Денес се чувствувам ептен убаво.Полна со енергија и елан.наспана и спремна за да го зграпчам денов.А и сонцево уште толку ми придонесува за доброто расположение.Ме мавнала ептен добра позитива денес.
denes kako za pocetok na denot sum pozitivno raspolozena,malku nenaspana ama se naviknav na toa vcera bev na intervju za rabota super pominav pa normalno deka toa pozitivno raspolozenie ke potrae (se nadevam)
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.